Sydney Sweeney getrolld voor poging om Anna Nicole Smith-fotoshoot te recreëren

Sydney Sweeney getrolld voor poging om Anna Nicole Smith-fotoshoot te recreëren
Sydney Sweeney getrolld voor poging om Anna Nicole Smith-fotoshoot te recreëren
Anonim

Euphoria-ster, Sydney Sweeney is onlangs het nieuwe onderwerp geworden van het meedogenloze trollen van wrede Twitter-gebruikers.

Sydney Sweeney is niet alleen een uitzonderlijk getalenteerde actrice, maar bewijst zichzelf ook voortdurend als een opvallend model. Op 27 september uploadde Sweeney een reeks foto's op zowel haar Instagram- als Twitter-accounts, en creëerde een iconische Anna Nicole Smith, GUESS-fotoshoot.

Volgens People Magazine maakte de shoot deel uit van een recente samenwerking tussen het 24-jarige en wereldwijde modemerk GUESS. De fotoshoot promootte de aankomende collectie, GUESS Originals x Anna Nicole Smith Collection door Cali Thornhill Dewitt.” De campagne was bedoeld om de impact van wijlen Smith en haar stijl op de mode-industrie te vieren, met een specifieke focus op mode uit de jaren 90.

Volgens People zal de collectie "afbeeldingen bevatten van Smith's nooit eerder vertoonde kalender uit 1993 gedrukt op tops en t-shirts."

Sprekend over de aankomende lijn Nicolai Marciano, de GUESS Director of Brand Partnerships, verklaarde: Anna Nicole Smith is essentieel voor de mode uit de jaren 90. Anna's legendarische strandshoot is nieuw leven ingeblazen voor deze collectie en de campagne met Sydney Sweeney is het perfecte tijdloze moment om een van de meest iconische GUESS Girls te blijven vieren met een nieuwe generatie.”

Twitter leek het sentiment echter niet te delen toen ze kwamen voor Sweeney's re-enactment van Smith. Velen waren van mening dat de Witte Lotus-ster duidelijk de verkeerde keuze was geweest voor de campagne. Ze beweerden dat geen enkel deel van haar op Smith leek en daarom niet de juiste kandidaat was.

Een Twitter-gebruiker wees bijvoorbeeld op de enige "echte" gelijkenis tussen de twee, zoals ze zeiden: "Overeenkomst is blond haar en een zwart-witfoto. Dat is het.”

Terwijl een ander eraan toevoegde: Vreemde gelijkenis? Ik ben blind zonder mijn bril, maar ik ben niet ZO blind.”

Anderen verdedigden Sweeney terwijl ze het eens waren met het gebrek aan overeenkomsten tussen de twee actrices en modellen.

Een van hen zei bijvoorbeeld: "Ze channelt misschien Anna Nicole Smith, maar dat is alles wat ze kan doen, ze lijkt in niets op Anna."

Terwijl een ander zei: "Ze zijn allebei mooi, maar de enige overeenkomst is hun outfits."

Ondanks de Twitter-trollen, bleef Sweeney zelf optimistisch en enthousiast over de release van de collectie, 7 oktober. In een recente Instagram-verhaalpost deelde ze een kijkje achter de schermen van de fotoshoot, waarin ze er bijzonder blij uitzag wees erbij.

De video toonde Sweeney in een volledig denim kleding en haar haar gestyled op een echte retro-manier. Terwijl ze poseerde naast wat groen, begon Sweeney te lachen en rond de set te dansen, waarbij ze haar gekke speelse kant liet zien. De video was onderschrift: "Kun je zien hoe blij ik aan het fotograferen was?"

Aanbevolen: