Kim Kardashian & Fam poseert als Carol Baskin voor Halloween Tiger King-fotoshoot

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian & Fam poseert als Carol Baskin voor Halloween Tiger King-fotoshoot
Kim Kardashian & Fam poseert als Carol Baskin voor Halloween Tiger King-fotoshoot
Anonim

2020 was een extreem en opwindend jaar, en ondanks alles wat met de verkiezingen en niet-griep te maken heeft, is Carole Baskin er toch in geslaagd om een van de meest controversiële mensen te zijn die de afgelopen maanden beroemd is geworden. Gezien alles waar we als natie doorheen gaan, is dat eigenlijk behoorlijk indrukwekkend. De Florida Tiger Queen overtuigde niet alleen een groot deel van Amerika ervan dat ze haar man had vermoord, maar ze slaagde er ook in om een pedofiel een gelukkige verjaardag te wensen. Alsof dat nog niet raar genoeg was, maakte Baskin een dansdebuut op Dancing With The Stars, met een licht traumatische katachtige dance-off. Yikes.

Nu, Kim Kardashian zet haar Baskin op, zoals ze op Twitter heeft gezet met enkele enge foto's met een duidelijk thema: Tiger King 2020. Zoals verwacht gaan fans… nou ja, wild.

Prowling op Twitter

Deze Halloween deed Kim Kardashian een overtuigende herinterpretatie van de beruchte Tiger Queen, terwijl ze een roze bloemenkroon op haar hoofd gooit en poseert voor een open kooi.

Aan de zijde van Kardashian staan haar vier baby's met echtgenoot Kanye West. Met oranje verf en snorharen op hun kleine gezichtjes kruipen de kleine Westen rond hun moeder en passeren voor de kooi. Zo schattig! Naast Kim knielt een witte kerel gekleed in een overhemd met bloemenprint. Zoals de realityster schrijft in haar bijschrift: "Carole Baskin, Joe Exotic en onze tijgers." brullen!

Maar waar is Kanye?

De West-kinderen maken de foto schattig, maar Kanye's afwezigheid op de foto is op zijn best ongemakkelijk. Kims keuze om de foto te maken met een andere man was één ding, maar haar kinderen met Kanye 'onze tijgers' noemen, lijkt absoluut een nieuw niveau van 'schoten afgevuurd'.

Fans hebben het zeker opgemerkt, aangezien Twitter-gebruikers met een mengeling van afschuw en verwarring op de post reageerden."Wacht even, dat is Kanye niet", schreef een fan. Een ander zette vraagtekens bij de afwezigheid van de rapper in Kims recente posts op sociale media: “Echt nieuwsgierig naar waar Kanye is geweest. Ik heb hem op geen van je verjaardagsfoto's gezien en nu staat hij niet op deze…”

Ongeacht waar de rapper zich bevindt, kunnen we hem en Kim alleen maar het allerbeste wensen.

Aanbevolen: