Fans verdedigen Simu Liu nadat TMZ hem probeert te annuleren

Fans verdedigen Simu Liu nadat TMZ hem probeert te annuleren
Fans verdedigen Simu Liu nadat TMZ hem probeert te annuleren
Anonim

TMZ heeft geprobeerd Simu Liu te annuleren door verslag uit te brengen over zijn eerdere Reddit-berichten, maar fans kwamen al snel in zijn verdediging.

Liu, de ster van Shang-Chi en The Legend of The Ten Rings, komt onder vuur te liggen vanwege opmerkingen die hij in zijn verleden zou hebben gemaakt over pedofilie en die van de LGBTQ+-gemeenschap. De opmerkingen komen van een oud Reddit-account dat wordt toegeschreven aan Liu en zichzelf heeft geïdentificeerd als behorend tot Liu (met berichten waarin staat: "Hallo jongens, het is Simu aka nippedinthebud").

Van het Reddit-bericht is een screenshot gemaakt, omdat het account nu is verwijderd. In de post vermeldde de gebruiker dat hij een Canadese acteur is die een pedofiel speelt in een show en dat de rol hem veel sympathieker heeft gemaakt voor mensen die geboren zijn met dergelijke pedofiele driften.

Vervolgens zegt hij dat pedofiel zijn niet veel anders is dan homo zijn, omdat ze allebei het resultaat zijn van 'een kleine mutatie in het genoom'. De gebruiker zegt vervolgens dat pedofielen hulp nodig hebben, maar geen conversietherapie, die in het verleden controversieel is gebruikt bij homoseksuelen.

Sommige Twitter-gebruikers begonnen de acteur te veroordelen. En Liu zelf leek op de situatie te reageren door een oude tweet van hem weer boven water te halen die luidt:

Hij twitterde ook een nieuw, ietwat vaag bericht:

Instagram-gebruikers kwamen echter in de verdediging van Liu op het account van TMZ. Velen zeiden dat ze de cultuur voorbij waren en suggereerden dat we mensen moesten vergeven, omdat ze mogen leren, groeien en hun mening kunnen veranderen.

WIJZIGEN
WIJZIGEN
cultuur te annuleren
cultuur te annuleren

Sommigen vielen TMZ rechtstreeks aan omdat ze probeerden Liu en zijn carrière naar beneden te halen.

annuleren
annuleren

Anderen verklaarden dat ze gewoon niet om de berichten geven omdat ze dol waren op Shang-Chi en The Legend of the Ten Rings.

film was goed
film was goed

Anderen zeiden dat het een vrije wereld is en dat mensen mogen denken wat ze willen.

vrije wereld
vrije wereld

De opmerkingen zijn anders van toon dan die van gebruikers van sociale media eerder dit jaar, toen beroemdheden als Chrissy Teigen, Piers Morgan en Da Baby werden geannuleerd.

TMZ meldde dat ze contact hebben opgenomen met Liu's team om te bevestigen dat de Reddit-berichten van hem waren, maar dat ze niets meer van hen hebben gehoord.

Aanbevolen: