Dit is waarom fans zeggen dat het ontmoeten van Nicole Kidman niet zo spannend is

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans zeggen dat het ontmoeten van Nicole Kidman niet zo spannend is
Dit is waarom fans zeggen dat het ontmoeten van Nicole Kidman niet zo spannend is
Anonim

Ze is een icoon in Hollywood, ze was vroeger getrouwd met een van de beroemdste acteurs ooit, en ze is momenteel getrouwd met countrymuziekster Keith Urban. Zou het leven van Nicole Kidman nog jaloerser kunnen zijn?

Fans zeggen ja, het zou kunnen, vanwege de manier waarop ze was toen ze haar ontmoetten. Op een forum vertelden fans over de keren dat ze Nicole in het openbaar tegenkwamen, en de meer gepassioneerde fans in de groep waren een beetje teleurgesteld.

Fans weten dat Nicole Kidman altijd mediaschuw is geweest

Fans wisten al dat Nicole Kidman een zeer privépersoon was. Na de ontbinding van haar huwelijk met Tom Cruise zei Nicole niet veel meer. In plaats daarvan zweeg ze over hun twee geadopteerde kinderen en hun 11 jaar getrouwde niet-zo-gelukzaligheid.

En toch heeft Nicole een fanatieke fan die volgt, en de talloze films waarin ze speelde hebben allemaal haar stapels prijzen en onderscheidingen verdiend.

Haar vermogen om zo ongeveer elk personage te worden (oké, misschien geen personage; fans zijn er niet zo zeker van dat ze Lucille Ball speelt) heeft haar tot een raadsel gemaakt.

Dus toen een fan die in een Starbucks-winkel werkte de kans kreeg om Nicole te ontmoeten en zelfs op de foto te gaan, was de barista dolblij! En toch was het bijna een teleurstelling om Nicole persoonlijk te ontmoeten.

Wat vonden fans ervan om Nicole Kidman persoonlijk te ontmoeten?

Dit is net binnen: beroemdheden zijn mensen. Dat is in wezen het besef waartoe fans kwamen nadat ze hun verschillende interacties met Nicole Kidman hadden besproken.

Per slot van rekening kwam de fan die haar ontmoette het sterretje tegen in een Starbucks. Niet alleen dat, ze zagen haar ook in Nashville, waar Nicole en Keith een van hun vele woningen hebben.

Het was in de Green Hills, Nashville Starbucks, dat de barista een foto kon maken met de altijd fotogenieke Kidman. Maar de vraag die de commentatoren echt bezighielden? Wat heeft ze besteld?!

De barista legde uit dat Nicole een grote cafeïnevrije cappuccino bestelde. En dat was wat fans van Kidman persoonlijk verraste.

Fans waren niet blij met Nicole's koffiebestelling

Het punt is dat iemands koffiebestelling veel over hem/haar zegt. Dus fans waren bijna teleurgesteld toen ze hoorden dat Nicole een koffie bestelt die ze een beetje saai en onopvallend vinden.

Sommige fans waren "teleurgesteld maar niet verrast", terwijl anderen erop wezen dat het drankje "haar eigenlijk een beetje beschrijft, echt…"

Hoewel een andere barista die ook Nicole heeft bediend, zegt dat ze " altijd erg aardig" is, wees een commentator erop dat "dat is het gezicht van iemand die echt ongelukkig is, je vroeg om een foto."

Waar het op neerkomt? Nicole Kidman persoonlijk ontmoeten is niet zo spannend als het ontmoeten van een andere celeb. Maar het is ook moeilijk te zeggen, gezien haar persoonlijkheid, wat ze echt denkt. Waarschijnlijk 'geef me mijn cappucino zodat ik thuis kan komen bij Keith.'

Aanbevolen: