Dit is waarom fans denken dat het ontmoeten van Jonah Hill teleurstellend is

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat het ontmoeten van Jonah Hill teleurstellend is
Dit is waarom fans denken dat het ontmoeten van Jonah Hill teleurstellend is
Anonim

Op 37-jarige leeftijd is Jonah Hill veranderd in een van de meest bekende gezichten in heel Hollywood. Hoewel dat een aanvulling is op zijn werk, denkt de acteur er misschien anders over.

Vaak vergeten fans dat hij niet dezelfde kerel is uit 'Superbad' en in plaats daarvan erg gereserveerd als hij niet op een Hollywood-set staat.

Dit zou ertoe leiden dat verschillende fans teleurgesteld raken als ze de acteur eindelijk ontmoeten. Niet alleen tekende hij in bepaalde omstandigheden niet voor een foto, maar in plaats daarvan deelde hij een visitekaartje uit…

We zullen de tactiek bespreken en waarom het zoveel fans de verkeerde kant op wreef. Als een fan Hill in het echt ziet, is het misschien het beste om van een afstand te zwaaien.

Hij wil dat fans weten dat hij niet dezelfde persoon is als in de films

We maken ons hier allemaal wel eens schuldig aan, we associëren de acteur of actrice op het scherm als dezelfde persoon. Dat is een eerbetoon aan hun geweldige prestaties, waardoor we echt geloven dat het het personage is.

Het blijkt dat Jonah Hill echt wil dat fans weten dat hij niet dezelfde persoon is als in de komische films waarin hij speelt. Sterker nog, hij week af van het genre: "Ik heb een van de grootste uitdagingen die je kunt doen in Hollywood, wat een overgang is van een komische acteur naar een serieuze acteur, en daar ben ik echt trots op, "legde hij uit. "Ik had een miljard dollar kunnen verdienen met elke grote komedie van de afgelopen 10 jaar en deed het niet, om een heel ander leven voor mezelf te vormen. Nu heb ik vervulling door beide te doen.”

Volgens Naughty Gossip lijkt Hill het tegenovergestelde van wat hij op het grote scherm afbeeldt, een stuk stiller en gereserveerder. Bovendien, als het op interviews aankomt, heeft hij ook een serieuze houding en weigert hij domme vragen te beantwoorden.

Ik beantwoord die stomme vraag niet! Ik ben niet zo'n type! Als ik in een grappige film zit, hoef ik geen domme vragen te beantwoorden. Het heeft niets te maken met wie ik ben, 'antwoordde Hill.

Niet alleen worden interviewers in de steek gelaten door de acteur, maar het blijkt dat fans dezelfde behandeling ervaren.

Hill gaf fans visitekaartjes in plaats van handtekeningen

"Ik heb net Jonah Hill ontmoet. Het was een totale teleurstelling."

Dat zijn de exacte woorden van een fan die Jonah Hill heeft ontmoet. In een vreemde gang van zaken weigerde Hill iets te ondertekenen, en in plaats daarvan besloot hij de fan een visitekaartje te geven.

"Jonah liet deze afdrukken en heeft er altijd een paar in zijn zak. Hij denkt dat hij zo slim en briljant is", vertelde een bron aan de site.

"Wie doet alle moeite? Het is makkelijker om gewoon iets te tekenen of een snelle foto te maken. Hij moet even chillen. Hij vindt hem heel belangrijk."

De tactiek is misschien niet zo goed bij fans, maar het is niet de eerste keer dat zoiets plaatsvindt. Jim Carrey, die door miljoenen wordt aanbeden, geeft er ook de voorkeur aan een gesprek te voeren dan te poseren voor een selfie of een handtekening te zetten.

Jonah zou naast Howard Stern toegeven dat hij, hoewel hij een goede acteur is, niet de beste is als het gaat om het omgaan met roem.

Dat werd het meest recent duidelijk toen hij de fans en de media vertelde te stoppen met het maken van opmerkingen over een bepaalde kwestie.

Jonah wil niet dat fans over zijn lichaam praten

Omgaan met de media is een probleem waarmee sterren in Hollywood dagelijks worden geconfronteerd. Voor Jonah Hill uitte hij eindelijk zijn frustraties. Hij vroeg zowel de fans als de media om te stoppen met het maken van opmerkingen over zijn lichaam, of ze nu goed of slecht zijn.

"Ik weet dat je het goed bedoelt, maar ik vraag je vriendelijk om geen commentaar te geven op mijn lichaam", schreef hij. "Goed of slecht, ik wil je beleefd laten weten dat het niet helpt en niet goed voelt."

Hill gaf toe dat vanwege openbare spot over zijn lichaam, het uittrekken van zijn shirt naast familie en vrienden altijd een zenuwslopend moment was, in feite was het pas tot halverwege de dertig dat hij dit begon te doen vanwege aan al het trauma uit zijn verleden.

Tegenwoordig, op 37-jarige leeftijd, heeft hij eindelijk geleerd van zichzelf te houden, terwijl hij eerlijk is over hoe hij zich voelt over alle aandacht die zijn lichaam krijgt van de fans. Nu zijn we niet verkocht op de visitekaartjes, maar we respecteren Hill voor deze verklaring.

Aanbevolen: