Kevin Hart herinnert zijn Insta-volgers dat 'Die Hart' deze woensdag uitkomt

Kevin Hart herinnert zijn Insta-volgers dat 'Die Hart' deze woensdag uitkomt
Kevin Hart herinnert zijn Insta-volgers dat 'Die Hart' deze woensdag uitkomt
Anonim

Kevin Hart lijkt tegenwoordig overal te zijn. Hij is te zien in spelshows, filmfranchises, webshows en zelfs muziekvideo's. Hij schaamt zich er ook niet voor om ons eraan te herinneren dat hij in de buurt is. De recente Instagram-post van de entertainer herinnerde zijn volgers eraan dat zijn nieuwe tv-show Die Hart deze woensdag uitkomt.

Dit is de eerste keer dat Hart de hoofdrol speelt in een televisieserie. In de show speelt hij zelf een fictieve versie die een actiester is in training die probeert een filmrol te krijgen. Hij gaat naar een actieschool en traint met een klasgenoot, gespeeld door Emmanuel, waar ze worden getraind door een instructeur gespeeld door John Travolta.

De trailer is gevuld met komische momenten en speelt op de melodie van zelfspot hilariteit die we gewend zijn te zien van Hart. De serie wordt uitgebracht op de nieuwe streamingdienst Quibi.

Quibi is een nieuwe streamingdienst die in 2018 is opgericht. Enkele van de investeerders van de dienst zijn NBCUniversal, The W alt Disney Company en 21st Century Fox. Ze hebben onlangs hun hitshows Most Dangerous Game en 50 Stages Of Fright vernieuwd.

Als Harts staat van dienst als een bankabele ster op het grote scherm een indicatie is van het potentiële succes van Die Hart, zijn de kansen groot.

Aanbevolen: