Hoeveel kinderen heeft Walker Hayes met zijn vrouw Laney Beville Hayes?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kinderen heeft Walker Hayes met zijn vrouw Laney Beville Hayes?
Hoeveel kinderen heeft Walker Hayes met zijn vrouw Laney Beville Hayes?
Anonim

Iedereen houdt van een goed liefdesverhaal, en dat is wat countryster Walker Hayes heeft met zijn oude vrouw, Laney Beville Hayes. Het paar navigeert momenteel met hun gezin in de schijnwerpers onder Walker's geweldige muziekcarrière. Maar lang voordat ze man en vrouw werden, kenden deze twee elkaar. Het paar ontmoette elkaar op de lagere school, maar pas op de middelbare school begonnen ze te daten, waardoor ze een van de beroemdste koppels van vandaag waren die geliefden waren op de middelbare school.

Door de jaren heen zijn deze twee samen gegroeid en hun liefde is alleen maar sterker geworden. Hoewel hun relatie een dieptepunt bereikte na de universiteit, herleefden ze uiteindelijk hun liefde na 10 maanden uit elkaar. Snel vooruit naar 17 jaar later, en het paar is trotse ouders van kinderen die geleidelijk tot hun recht komen als beroemde kinderen. Hier is een kijkje in de familie van Walker en Laney Hayes, gebouwd op een zoet liefdesverhaal.

7 De Hayes waren niet van plan om zes kinderen te krijgen

Nadat Walker en Laney hun sprookjesverhaal bezegelden tijdens een ceremonie in juni 2004, besloten ze een gezin te stichten. Hoewel het oorspronkelijke plan was om vier kinderen te krijgen, veranderde het paar in de loop van de tijd van gedachten. Momenteel zijn ze ouders van zes kinderen, waaronder de 15-jarige Lela, Chapel, die dertien is, Baylor, 11, Beckett, 9, een zevenjarige genaamd Loxley en de vijfjarige Everly.

6 Lela is een TikTok-ster

Hoewel de jongere kinderen van Walker nog te jong zijn om zich over te geven aan veel van de sociale media, is zijn oudste, Lela, al bezig zijn achterstand in te halen. Nadat Walker zijn hit "Fancy Like" had uitgebracht, begon ze een dans te maken die bij het nummer op TikTok paste. Lela was het brein achter de bekendheid van de muziekster op TikTok, en ze begint de beloning te krijgen.

Walker, die onlangs een grote deal met Applebee's binnenhaalde, vertelde dat zijn dochter wist dat ze erkend werd en dat ze een "schattige" manier had om dat te erkennen. Voor de "Fancy Like"-dans had Lela haar vaardigheden op TikTok laten zien en samen met haar vader gedanst.

5 Ze heeft gemengde gevoelens over haar TikTok Fame

De bekroonde zangeres vertelde ook over de reactie van de tiener op haar fans en hoe ze ernaar keek. Volgens Walker houdt Lela de ene keer van de aandacht en de andere keer gewoon niet. De trotse vader gelooft dat ze met roem omgaat en voegt eraan toe dat hij het waarschijnlijk heel anders zou hebben aangepakt.

4 Walker en Laney verloren hun zevende kind

De Hayes-groep is dol op plezier en fans kunnen ze zien pronken met hun voorliefde voor entertainment op TikTok en fans zijn er dol op! Wie weet staat Walker binnenkort op de lijst met populairste beroemdheden op Tiktok.

Een paar jaar geleden heeft de familie echter een pijnlijk verlies meegemaakt. Walker en Laney verwelkomden hun zevende kind, Oakleigh Klover Hayes in 2018, maar het meisje stierf een paar uur na haar geboorte.

3 Ze hebben het verlies verwerkt door open te zijn

Een manier waarop de Hayes een helende reis konden maken met betrekking tot de pijnlijke dood van Oakleigh, was om open te zijn over het verlies. In een interview met Fatherly opende Hayes over het vaderschap en het verlies van zijn kind. De zanger vertelde dat hij het geweldig vindt als weldoeners naar hun overleden baby vragen, en voegt eraan toe dat het de wereld voor hem betekent als mensen erkennen dat hij een zevende kind heeft. Walker vervolgde:

“Als ik erover praat, mijn littekens laat zien, voelen mensen zich niet alleen. Dat is waar muziek echt over gaat … Wat er wel toe deed, was me uitspreken en mijn muziek laten genezen en onze tragedie blootleggen. Voordat we Oakleigh verloren, was ik heel fel over mijn herstel van verslaving, van alcoholisme. Het hield me verantwoordelijk en hielp me te herstellen.”

2 Walkers benadering van het vaderschap omvat het tonen van liefde

Walker heeft onthuld dat zijn opvoedingsstijl draait om het laten weten van de kinderen dat ze geliefd zijn. De zanger groeide op en kreeg veel liefde van zijn vader, die hij in het verleden heeft gecrediteerd voor zijn carrièresucces. Dit heeft Hayes ongetwijfeld geholpen om de man te worden die hij nu is en hij is van plan om het samen met zijn kinderen te betalen.

De zanger doet dit door open te staan voor zijn kinderen en hen te laten weten dat hun ouders niet het kenmerk waren van perfectionisme.

1 Walker wil dat zijn kinderen hun passies actief nastreven

De 39-jarige ster daagt zijn kinderen ook uit om hun potentieel te ontdekken. Hij wil dat ze hun dromen en interesses najagen en gelooft dat er geen grotere vreugde is dan je kinderen te zien doen waar ze van houden. Een van zijn zonen houdt van gamen en Walker kon niet trotser zijn om zijn passie te zien.

Hoewel hij niet helemaal begrijpt waar gamen om draait, is het een genot om zijn zoon zo lief te zien praten over gamen, en dat is een genot voor de trotse vader. Wat hem betreft, is er geen limiet aan wat zijn kinderen kunnen doen. Het enige wat hij als ouder wil doen, is hen aanmoedigen en geïnspireerd houden. Aww, zo'n ondersteunende vader!

Aanbevolen: