Wie is de rijkste 'RuPaul's Drag Race'-koningin?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste 'RuPaul's Drag Race'-koningin?
Wie is de rijkste 'RuPaul's Drag Race'-koningin?
Anonim

'RuPaul's Drag Race' kwam voor het eerst op de voorgrond in 2009 toen de reality-competitieserie voor het eerst werd uitgezonden en barrières doorbrak. De show, gehost door niemand minder dan RuPaul zelf, is nu maar liefst 13 seizoenen in de lucht (en kan nu worden gestreamd op Paramount+), waarmee hij zichzelf verzekert als een van de meest succesvolle reality-tv-shows!

De show bevat een scala aan drag queens, waarvan vele met ontroerende achtergrondverhalen, die strijden om de ultieme kroon en de titel van America's Next Drag Superstar.

De realityserie heeft geleid tot een aantal carrières van de koningin, waaronder Alyssa Edwards, Bianca Del Rio en Adore Delano, om er maar een paar te noemen! Hoewel we allemaal weten dat RuPaul zichzelf behoorlijk wat geld verdient voor het hosten van de show, vragen fans zich af welke RPDR-drag queen als beste uit de bus komt als het gaat om hun vermogen! Dus, wie is de rijkste koningin? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 8 mei 2021, door Michael Chaar: Terwijl Alaska eerder de titel van rijkste RuPaul's Drag Race-ster had, is Trixie Mattel sindsdien naar de eerste plaats gestegen. Met haar extra succes als winnaar van All-Stars, is Trixie doorgegaan met het lanceren van haar eigen podcast The Bald & The Beautiful naast Katy Zamolodchikova. Bovendien heeft Trixia niet één, niet twee, maar drie studioalbums uitgebracht, allemaal terwijl ze de rol van CEO van haar nieuwste onderneming, Trixie Cosmetics, op zich nam.

Wie is de rijkste 'RuPaul's Drag Race'-koningin?

'RuPaul's Drag Race' is niet alleen uitgegroeid tot een van de meest succesvolle reality-talentencompetitieshows, maar heeft ook de deuren en geesten van velen geopend in de wereld van drag!

Met 13 seizoenen onder zijn riem heeft RuPaul een revolutie teweeggebracht in de drag-industrie, deze naar de mainstream gebracht en een van de allereerste shows gecreëerd met alle LGBTQ+-deelnemers.

Naarmate de show steeds populairder werd, begonnen de carrières van elke koningin net zo te groeien, waardoor we ons allemaal afvroegen wie de rijkste dragqueen is?

Nou, het is niemand minder dan Trixie Mattel! De ster komt binnen met een indrukwekkend vermogen van $ 10 miljoen, wat een hele prestatie is. De ster, die regeert vanuit Milwaukee, Wisconsin, won het derde seizoen van RuPaul's Drag Race All Stars na haar deelname aan het zevende seizoen.

Ondanks haar zesde plaats werd Trixie een favoriet bij de fans en werd ze opnieuw uitgenodigd voor All-Stars, waar ze de overwinning mee naar huis nam! Hoewel haar hoofdprijs van $ 100.000 zeker een mooie bonus was, is Trixie's carrière een succes geweest dankzij haar vele tours, goedkeuringsdeals en natuurlijk podcast met mede-RPDR-queen, Katy Zamolodchikova.

De twee lanceerden hun podcast, The Bald & The Beautiful, waar ze bespreken wat ze maar willen! De show is beschikbaar voor streaming op alle platforms, inclusief in videoformaat op YouTube.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Trixia ook een grote rol gespeeld als het op haar muziek aankomt. In 2017 bracht ze haar debuutstudio-album Two Birds uit, dat de nummer 2 bereikte op de Amerikaanse Heatseeker-hitlijst en de 6e plaats op de Amerikaanse Indie-hitlijst. Het tweede album werd een jaar later uitgebracht, terwijl in 2020 een derde, Barbara, werd uitgebracht!

In 2019 speelde Trixie in de documentaire van 2019, Trixie Mattel: Moving Parts, en kreeg ze rollen in hitshows zoals American Horror Story en Super Drags.

Tegenwoordig is Trixie nu het gezicht en de CEO van haar eigen cosmeticamerk, Trixie Cosmetics, dat zeker miljoenen heeft bijgedragen aan het steeds groter wordende vermogen van de ster!

Aanbevolen: