RuPaul's Drag Race'-deelnemers met make-uplijnen

Inhoudsopgave:

RuPaul's Drag Race'-deelnemers met make-uplijnen
RuPaul's Drag Race'-deelnemers met make-uplijnen
Anonim

RuPaul's Drag Race heeft absoluut een revolutie teweeggebracht in de wereld van drag. De show heeft drag queens gepakt en gelanceerd in wereldwijde supersterren. Of een koningin nu wint of niet, ze krijgen zoveel bekendheid van de show dat ze hun eigen nog succesvollere carrières kunnen lanceren. Veel koninginnen zijn doorgegaan met het starten van hun eigen bedrijf en hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun merken te laten groeien.

Een ding dat veel dragqueens besluiten te doen, is hun eigen make-upmerk ontwikkelen. Terwijl sommigen hun eigen merk ontwikkelen, werken anderen samen met bestaande merken. Desalniettemin, als je goede make-up gaat kopen, kan het net zo goed van een drag queen zijn, omdat ze zeker weten wat ze doen!

8 Trixie Mattel

Trixie Mattel is een legendarische koningin die voor het eerst verscheen in het zevende seizoen van RuPaul's Drag Race. Daarna keerde ze terug voor het derde seizoen van All-Stars, waar ze de kroon mee naar huis nam. Trixie is een favoriet bij fans en daarom is haar make-upmerk Trixie Cosmetics net zo populair.

Ze heeft dierproefvrije make-up gemaakt die is verpakt in de schattigste verpakking die je dat nostalgische jaren 90-gevoel geeft. Trixie heeft alles, van oogschaduwpaletten tot lippenstift en lipgloss, tot blush en glitter. Bovendien wordt een deel van de omzet gedoneerd aan The Honeybee Conservancy, waardoor het make-up wordt met een goed doel!

7 Miss Fame

We ontmoetten Miss Fame voor het eerst in seizoen 7 van RuPaul's Drag Race. Nadat ze op de zevende plaats was geëlimineerd, nam ze haar exposure en na de show besloot ze haar eigen make-uplijn te beginnen, Miss Fame Beauty. De cosmeticalijn bestaat uit lipsticks, bodyglitters en oogschaduws. Miss Fame heeft haar make-uplijn speciaal gemaakt om gendergrenzen te doorbreken. Ze wil inclusief zijn en make-up maken voor alle genderidentiteiten en make-up voor alle huidtypes en huidtinten. De make-uplijn is ook dierproefvrij gecertificeerd door PETA.

6 KimChi

Kim Chi verscheen voor het eerst in seizoen 8 van RuPaul's Drag Race, waar ze dat seizoen tweede werd. Kim Chi Chic Beauty biedt een breed scala aan make-up, van lipglosses tot oogschaduwpaletten in een scala aan neutrale en heldere kleuren. Kim Chi heeft zelfs samengewerkt met medekoningin Naomi Smalls. Daarnaast werkt Kim Chi ook nauw samen met The Trevor Project, een Amerikaanse non-profitorganisatie die helpt bij zelfmoordpreventie onder LHBTQ-jongeren. Een deel van de verkoop wordt ook gedoneerd aan The Trevor Project.

5 Aquaria

RuPaul's Drag Race seizoen 10 winnaar, Aquaria, staat niet alleen bekend om haar mode, maar ook om haar make-up. Na haar grote overwinning werkte ze samen met NYX-make-up voor een samenwerking waar fans dol op waren. Aquaria x NYX bundelden hun krachten om een limited-edition oogschaduwpalet te creëren. Het palet bevat tien prachtige tinten die variëren van heldere, gewaagde kleuren tot gedempte neutrale kleuren. Er is ook een mix van matte, metallic en glanzende, sterk gepigmenteerde schaduwen. Het palet is bedoeld om eindeloze looks te creëren en opnieuw te definiëren hoe mensen naar schoonheid kijken.

4 Alyssa Edwards

Alyssa Edwards was een favoriet bij de fans in RuPaul's Drag Race, waar ze voor het eerst verscheen in seizoen 5 en daarna opnieuw in het tweede seizoen van All-Stars. Alyssa heeft een enorme persoonlijkheid, dus het is alleen maar logisch dat ze make-up heeft die net zo helder en gedurfd is als zij. Alyssa heeft geen eigen lijn, maar ze heeft wel de ultieme samenwerking tot stand gebracht.

Alyssa werkte samen met Anastasia Beverly Hills om het ABH x Alyssa Edwards-palet te maken. Het oogschaduwpalet heeft 14 kleuren die een mix zijn van matte en sprankelende tinten. De kleuren zijn erg helder en levendig en zijn alles wat we hopen dat Alyssa zou maken in een oogschaduwpalet. We hopen zeker dat ze in de toekomst zal overwegen om meer make-up te maken.

3 Willem

We ontmoetten Willam voor het eerst in seizoen 4 van RuPaul's Drag Race. Willam is het meest bekend als de eerste koningin die ooit werd gediskwalificeerd voor de competitie. Hoewel ze werd geëlimineerd, ging ze toch door met het creëren van haar eigen succesvolle make-upmerk, Suck Less Face & Body. Het make-upmerk staat vooral bekend om zijn bodyglitters, valse wimpers en lipsticks. Er zijn zoveel heldere en gedurfde kleuren om uit te kiezen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Willam bewees dat ze de wedstrijd niet hoefde te winnen om succesvol te zijn.

2 Gigi Goode

Net als Alyssa Edwards heeft Gigi Goode geen eigen make-uplijn, maar wel een samenwerking. Gigi was tweede in seizoen 12 van RuPaul's Drag Race en had een succesvolle carrière. Gigi werkte samen met Christian Audette om haar eigen kenmerkende lipstick te creëren. Gigi werkte samen met het bedrijf om een gewaagde, rode lippenstift te creëren die hydrateert en niet uitdroogt terwijl je op je lippen zit. De lipstick is mat, maar toch comfortabel en tegelijkertijd veganistisch en dierproefvrij. Het is de perfecte lipstick als je fan bent van Gigi.

1 RuPaul

RuPaul is 's werelds beroemdste drag queen. Als maker van RuPaul's Drag Race, en ook de weg vrijmakend voor alles wat met drag te maken heeft, is Ru absoluut iconisch. Hoewel RuPaul een prachtige koningin is die altijd perfect is opgemaakt, heeft ze geen eigen lijn, maar heeft ze met een paar make-upmerken samengewerkt om een samenwerking uit te brengen. Door de jaren heen heeft hij zowel met Colorevolution als met MAC gewerkt. Meest recentelijk werkte ze met Mally Cosmetics voor de Mally X RuPaul Color Cosmetics Collection. De lijn bevat een aantal verschillende producten, zoals mascara, highlighter en lipsticks.

Aanbevolen: