Alles wat we weten over RuPaul's BFF en 'Drag Race'-jury, Michelle Visage

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over RuPaul's BFF en 'Drag Race'-jury, Michelle Visage
Alles wat we weten over RuPaul's BFF en 'Drag Race'-jury, Michelle Visage
Anonim

De beste vriend zijn van 's werelds beroemdste drag queen, RuPaul Charles, moet best leuk zijn, en dat is het geval voor Michelle VisageMichelle is al tientallen jaren RuPaul's bestie toen de twee elkaar in de jaren '80 ontmoetten. Michelle heeft een ongelooflijke carrière achter de rug, en dat is allemaal te danken aan haar beste vriend die haar de kans gaf om zijn rechterhand te zijn.

Ondanks dat ze de beste vriendin van RuPaul is, heeft ze haar eigen succesvolle carrière en haar eigen interessante leven gehad. Michelle is haar eigen getalenteerde persoon, die begon met naar clubs gaan, naar een meidengroep, en nu een vaste rechter in de populaire realityshow, RuPaul's Drag Race.

10 Ze werd geadopteerd

Michelle Visage groeide op in New Jersey en ze is niet bang om het iedereen te laten weten, want ze is trots op waar ze vandaan komt. Wat veel mensen misschien niet weten over haar opvoeding, is het feit dat ze is geadopteerd.

Toen Michelle nog maar een paar maanden oud was, werd ze geadopteerd door een joods gezin dat in New Jersey woonde. Haar ouders, Arlene en Marty, zorgden ervoor dat Michelle wist waar ze vandaan kwam, en ze was trots op het feit dat ze geadopteerd was. Haar adoptieouders waren ook altijd voorstander van haar hoop en dromen.

9 Ze ging naar een toneelschool

Van jongs af aan had Michelle Visage grote dromen om actrice te worden en groot te worden in Hollywood. Als gevolg hiervan ging ze eerst naar een middelbare kunstschool in South Plainfield, New Jersey. Nadat ze was afgestudeerd, ging ze naar Manhattan, New York, waar ze de American Musical and Dramatic Academy bezocht. Toen ze daar afstudeerde, besloot ze de grote stap naar New York City te maken om haar dromen te volgen en ze waar te maken.

8 Ze was sterk betrokken bij de balzaalcultuur

Toen Michelle naam probeerde te maken, bracht ze veel tijd door in de clubs om mensen te ontmoeten en connecties te maken om haar carrière te bevorderen. Het was in deze tijd dat Michelle echt betrokken raakte bij de ballroomcultuur - die voornamelijk voor de LGBTQ-gemeenschap was, waar ze optraden en op de catwalk liepen op basis van een thema, en zelfs in drag liepen. Het was niet gebruikelijk dat een cisgendervrouw bij dit soort dingen werd uitgenodigd en verwelkomd. Niettemin verwelkomden ze haar en werd ze een deel van hun familie.

7 Ze was de eerste vrouw die in de mode was

Om deel uit te maken van de balzaalcultuur, betekent dat Michelle deel uitmaakte van veel primeurs. We weten allemaal dat Madonna Vogue beroemd heeft gemaakt, maar het begon niet met haar. Voguing was een groot deel van de ballroomcultuur en volgens Michelle was zij de eerste cis-gendervrouw die het deed.

Toen Madonna "Vogue" uitbracht, moest Michelle toegeven dat ze een beetje jaloers was omdat de ballroomcultuur het al jaren deed en Madonna de eer ervoor kreeg. Maar tegelijkertijd bracht het ook de gemeenschap onder de aandacht. Weet je, Michelle deed het als eerste!

6 Ze was in verleiding

Michelle kreeg haar grote doorbraak toen ze werd gerekruteerd om lid te worden van de meidengroep Seduction. De groep werd vrij snel beroemd, want ze hadden de hitsingle 'Two To Make It Right'. Het nummer schoot omhoog in de dance-hitlijsten en maakte de band populair. Ze kregen zelfs de kans om met Milli Vanilli op tournee te gaan. Zo snel als de band bij elkaar kwam en succes vond, kwamen ze echter nog sneller tot een einde. Ze brachten slechts één album uit en gingen uit elkaar na slechts een jaar samen te zijn geweest.

5 Ze was ook in de S. O. U. L. S. Y. S. T. E. M

Michelle Visage zat in het zielenstelsel
Michelle Visage zat in het zielenstelsel

Michelle kreeg opnieuw een grote doorbraak toen ze voor de tweede keer werd gerekruteerd om lid te worden van een andere dansgroep, deze met de titel S. O. U. L. SYSTEEM. De groep is vooral bekend om hun nummer "It's Gonna Be A Lovely Day", dat op de soundtrack van The Bodyguard stond, waardoor het nummer een enorme hit werd. Het werd een nummer 1 dance-single en piekte ook op 34 in de Billboard Hot 100-hitlijst. Helaas hadden ze ook niet zo'n lange carrière.

4 Ze was mede-presentator van 'The RuPaul Show'

Opportunity klopte voor zowel RuPaul als Michelle toen Ru zijn eigen talkshow kon krijgen die in 1996 in première zou gaan. Michelle was een groot deel van de show omdat ze niemand minder was dan Ru's co-presentator. De show bevatte natuurlijk interviews met beroemdheden met grote namen als Nirvana en Diana Ross, maar het had ook hun eigen draai eraan omdat de twee leuke en hilarische sketches zouden uitvoeren, dansen en zingen. De show was twee jaar in de lucht voordat er helaas een einde aan kwam.

3 Ze was groot op de radio

Het eindigde zakelijk niet tussen RuPaul en Michelle toen zijn talkshow ten einde was, omdat ze de kans hadden om hun show op de radio te brengen. Een van Michelle's eerste grote radio-optredens was op WKTU in New York City. Zij en RuPaul organiseerden van 1996 tot 2001 een ochtendshow. Toen daar een einde aan kwam, deed ze drie jaar lang de ochtendshow voor KHHT HOT 92.3 in Los Angeles 92.3 voordat ze terugkeerde naar NYC om twee jaar lang MIX 102.7 WNEW te hosten. Haar laatste reis was vier jaar in Florida om SUNNY 104.3 te hosten in West Palm Beach.

2 Ze is al jaren jurylid in 'Drag Race'

Hun volgende onderneming samen was niemand minder dan RuPaul's Drag Race, waar Michelle zich bij Ru voegde als jurylid. Het is je misschien opgevallen dat Michelle pas in het derde seizoen als jurylid binnenkwam, en dat komt omdat ze tot dan toe niet onder haar radiocontract kon komen. Vanaf seizoen drie zie je haar echter naast RuPaul zitten. Ze is ook een vaste jurylid bij RuPaul's Drag Race All-Stars, RuPaul's Drag Race UK en RuPaul's Drag Race Down Under. Ze is zo'n nietje in de show geworden, en zij en Ru hebben de beste scherts samen.

1 Ze is getrouwd en heeft twee kinderen

Zelfs met al dat gaande, is familie nog steeds belangrijk voor Michelle. Ze trouwde in 1997 met haar man David Case, een scenarioschrijver uit Los Angeles en sindsdien zijn de twee gelukkig getrouwd. Ze ontmoetten elkaar via een gemeenschappelijke vriend op een industriefeest en de rest was geschiedenis. Michelle en David hebben samen kinderen, twee meisjes genaamd Lillie en Lola.

Aanbevolen: