Rupaul's Drag Race All Stars: rangschikking van de koninginnen van seizoen 5 door wie waarschijnlijk zal winnen

Inhoudsopgave:

Rupaul's Drag Race All Stars: rangschikking van de koninginnen van seizoen 5 door wie waarschijnlijk zal winnen
Rupaul's Drag Race All Stars: rangschikking van de koninginnen van seizoen 5 door wie waarschijnlijk zal winnen
Anonim

Hier gaan we kattenmeisjes, het is tijd voor een nieuwe ronde All Stars! Terwijl we de finale van Rupaul's Drag Race seizoen 12 ingaan, zijn fans meer dan normaal gehyped nadat ze net een van de meest iconische seizoenen hebben zien ontvouwen. Hoewel er veel discussie is geweest over hoe de finale zou verlopen met de wereld die momenteel op slot is, is bevestigd dat deze virtueel zal plaatsvinden.

Gelukkig hoeven Drag Race-fans, nadat het virtuele extravaganza is uitgezonden, Netflix niet te trollen voor gerelateerde inhoud. Waarom? Omdat All Stars 5 op 5 juni verschijnt. Nu hebben we een aantal ongelooflijke koninginnen de kroon zien winnen, maar we hebben nog meer gezien die amper het doel missen en helaas wegslopen.10 geëlimineerde koninginnen krijgen nu de kans om zichzelf te verlossen, maar welke zal zegevieren?

10 All Stars… Echt?

Eerlijk gezegd is India Ferrah slechts een van de twijfelachtige keuzes voor dit seizoen van All Stars. Geen thee, geen schaduw, maar deze koningin is het meest bekend omdat ze door Mimi Imfurst in de lucht werd getild tijdens die iconische lipsynchronisatie van seizoen 3. Hoewel we zeker weten dat ze haar vak onder de knie heeft in de jaren sinds ze voor het laatst meedeed, kunnen we haar foto niet zien hangen naast Alaska, Chad Michaels, Trinity the Tuck, Trixie Mattel en Monet X Change in de Hall of Fame.

9 Mayem is prachtig, maar geen All Star

We hebben niets tegen Mayhem Miller, het v alt niet te ontkennen dat de koningin een blik kan werpen. De afgelopen seizoenen van All Stars zijn echter gestapeld met een aantal echt onvergetelijke artiesten, dus ze v alt gewoon niet op in de line-up. Ze begon haar oorspronkelijke seizoen (10) met een knal en won de eerste uitdaging, maar dat was de laatste keer dat we haar echt zagen schitteren. We voorspellen niet dat ze te lang zal blijven bestaan.

8 Mariah is niet bepaald memorabel

We zeggen niet dat de koninginnen van seizoen 1-3 niet terug kunnen komen en een misselijkmakende prestatie leveren in All Stars, kijk maar naar Tatianna's 'The Same Parts'-stuk als je een herinnering nodig hebt, maar het is een zwaar optreden. Die vroege seizoenen waren zwaar en de koninginnen streden niet op hetzelfde niveau als de meer recente deelnemers. Dat gezegd hebbende, denken we niet dat Mariah Balenciaga klaar is voor wat haar te wachten staat. Ja, we weten allemaal dat ze zich op de dansvloer kan bewegen, maar het meisje kende de tekst van haar liedje niet eens de avond dat ze naar huis ging.

7 Kom op Ru, weet je niet dat ze giftig is?

Oh Derrick Barry, we wisten dat je nooit voor altijd weg zou kunnen blijven. Buiten de wereld van Drag Race is Derrick een van de meest succesvolle koninginnen, aangezien ze de beste Britney Spears-imitator van Vegas is. Op de show is het echter anders. Derrick was een van de nepste Drag Race-deelnemers ooit en ze speelde de gemene meidenhoek fel. Dit alles zou natuurlijk niet slecht zijn als ze het met talent had kunnen ondersteunen. Tenzij ze eindelijk heeft geleerd hoe ze die mok moet verslaan, zien we haar niet veel overleven.

6 Ze heeft geweldige genen

Het is een beetje jammer dat veel fans Alexis Mateo vooral zien als de drag-moeder van Miss Vanjie. Hoewel ze op dit moment misschien niet zo beroemd is als Vanjie, heeft ze ons een aantal iconische Drag Race-momenten gegeven tijdens haar twee pogingen om een kroon te veroveren. Zoals fans zich zullen herinneren, nam ze deel aan seizoen 3 en het eerste seizoen van All Stars. Er zou een wonder voor haar nodig zijn om dit seizoen daadwerkelijk te winnen, maar laten we de eer toekennen. Haar lesbische Alicia Keys Snatch Game-optreden was alles.

5 Iedereen houdt van Jujubee

Jujubee is niet alleen een favoriet bij de fans, ze is ook een van Ru's topkoninginnen. Ze is een koningin die onmogelijk te haten is dankzij haar hilarische lezingen en echt sympathieke persoonlijkheid. We zouden kunnen zeggen dat ze dit seizoen een van de meer verdienstelijke deelnemers is, aangezien ze derde werd in haar oorspronkelijke seizoen en dan weer All Stars seizoen 1. Als het op Jujubee aankomt, maakt het ons niet eens uit waar ze plaatst, zolang we haar maar een handvol afleveringen kunnen bekijken.

4 Dit seizoen kan enorm zijn voor Ongina

Ongina is een koningin uit het allereerste seizoen van Rupaul's Drag Race. Zoals we al zeiden, is het geen gemakkelijke opgave om een terugkerende koningin te zijn uit een van die vroege seizoenen. Als iemand echter nog een kans op de kroon verdient, is het Ongina. De koningin is prachtig van het volgende niveau en ze doet het buitengewoon goed voor zichzelf buiten de bekendheid van Drag Race. Ze heeft een felle concurrentie, maar we kunnen zien dat ze het deze keer behoorlijk ver maakt.

3 Ik verklaar

We leven dit seizoen absoluut voor de look van Blair St. Clair. In seizoen 10 was ze erg jong en niet echt vergelijkbaar met de rest van de koninginnen dat jaar. Ze is nu echter een volwassen vrouw en ziet er beter uit dan ooit. Ze heeft sinds haar seizoen enorm veel succes geboekt door muziek uit te brengen en hitlijsten te maken. Ze had ook een van de meest emotionele achtergrondverhalen, dus je weet dat fans voor haar duimen. We verwachten dit seizoen geweldige dingen van Blair.

2 Miz Cracker lacht zich een weg naar de top

Miz Cracker heeft in seizoen 10 misschien niet het allerbeste teruggegeven, maar we durven te wedden dat ze deze keer haar eenden op een rij heeft. Cracker is op geen enkele manier een koningin om mee te tellen. Ze heeft duidelijk de komedie op slot, maar ze is ook waanzinnig mooi en zoals we de vorige keer zagen, kan ze een kledingstuk maken. Zolang haar innerlijke saboteur in toom is en Aquaria op de een of andere manier geen weg naar het toneel vindt, zien we Miz Cracker bovenaan.

1 Shea Coulee neemt de kroon

Shea Coulee kwam heel dicht bij het winnen van haar seizoen. Als Sasha Velours legendarische lipsynchronisatie met rozenblaadjes er niet was geweest, had die kroon gemakkelijk recht op Shea's hoofd kunnen glijden. Door die ronde te verliezen, bevindt ze zich echter in een uitstekende positie voor dit All Stars-seizoen. De koningin is een winnaar. Ze heeft mode, ze is hilarisch en ze is gewoon een goede sport. Voor charisma, uniciteit, lef en talent hoeft u niet verder te zoeken dan Shea Coulee.

Aanbevolen: