Twitter reageert op machinegeweer Kelly's nieuwe hoofdtattoo

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op machinegeweer Kelly's nieuwe hoofdtattoo
Twitter reageert op machinegeweer Kelly's nieuwe hoofdtattoo
Anonim

De zanger maakte geen melding van de drastische verandering, die zichtbaar was in een Instagram-verhaal dat hij plaatste van een screenshot van hem tijdens een FaceTime-gesprek.

Maar mensen merkten snel zijn kale hoofd en nieuwe inkt op, en al snel werd het internet gek met reacties op het uiterlijk van de rockster.

Kelly knipte zijn haar en kreeg een hoofdtattoo

Kelly plaatste een verhaal waarin ze een muziekvideo plaagde voor zijn nummer "Papercuts", maar dat was niet wat fans zoemen.

Ze merkten snel de zanger in de rechterbovenhoek van de foto op, zijn ruige, lange blonde haar miste en een dikke zwarte inkt bovenop zijn schedel.

Hij maakte geen melding van het kapsel of de tatoeage, en het is onduidelijk wanneer hij het heeft laten doen. Kelly plaatste twee dagen geleden een video op Instagram, en hij had nog steeds zijn lange haar.

Fans zijn gek op de nieuwe look

Hoewel Kelly geen onbekende is, zijn uiterlijke veranderingen schokkend, zoals toen hij zijn tong zwart verfde, mensen waren nog steeds verrast door deze nieuwste stijl.

De meeste reacties waren fans die het jammer vonden dat zijn lange lokken verdwenen waren.

Sommige Twitter-gebruikers vergeleken zijn kale uiterlijk in combinatie met de tatoeage zelfs met het hoofdpersonage in het tv-programma "Avatar: The Last Airbender".

Sommige mensen zeggen dat het niet echt is

Een paar mensen reageerden door te zeggen dat ze niet denken dat hij zijn hoofd heeft geschoren en een tatoeage heeft laten zetten, maar dat het gewoon een kale muts en nep-inkt is.

Ze wezen erop dat zijn andere schedeltatoeages niet zichtbaar zijn.

"Lieg niet, we weten dat het een kale pet is", antwoordde een Twitter-gebruiker.

Een ander legde uit dat ze het maken van deze video hebben gezien en dat het een paar maanden geleden was.

Een fan beweerde dat ze wist dat het nep was omdat zijn soulmate, Megan Fox, het nooit zou goedkeuren.

Aanbevolen: