Twitter reageert op de nieuwe cast van de 'Gossip Girl' HBO Max-reboot

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op de nieuwe cast van de 'Gossip Girl' HBO Max-reboot
Twitter reageert op de nieuwe cast van de 'Gossip Girl' HBO Max-reboot
Anonim

Dit is geen oefening! HBO Max onthulde eerder dit jaar geweldig nieuws voor Friends-fans, en nu is de streamingdienst weer aan het werk in de reboot-business, maar deze keer met een nogal onverwachte show.

The Gossip Girl reboot is bezig

Zet je schrap, want een originele remake van Gossip Girl is in de maak, en showrunner Joshua Safran maakt zich klaar om een nieuwere (en mogen we zeggen, een meer diverse) generatie rijke tieners uit New York City te presenteren.

Er is nog geen officiële blik op de reboot, maar er is een glimp van de nieuwe cast van de show!

We zouden niet verkeerd zijn om te veronderstellen dat de reboot veel meer feesten, gemaskerde ballen en hopelijk veel meer vertegenwoordiging in termen van diversiteit zal zien.

De originele serie toonde thema's als rivaliteit, jaloezie en tieners die boordevol privileges zaten, terwijl een pestkop op sociale media probeerde hun leven meedogenloos bloot te leggen.

Gossip Girl lanceerde vandaag praktisch de carrières van enkele van Hollywood's grootste namen, waaronder Blake Lively, Leighton Meester en You-ster Penn Badgley.

Twitter heeft gevoelens… en veel van hen

Net als je je realiseert dat Serena en Blair al lang niet meer op de trappen van de MET hebben gestaan, doken overal op Twitter foto's van de nieuwe cast op, wat honderden reacties van fans losmaakte.

Hoewel ze doen denken aan de gouden dagen van Gossip Girl, zal het niet gemakkelijk zijn om de chemie terug te brengen die Blair en Chuck hadden, de liefde die Serena en Dan deelden, en de vriendschap tussen B en S.

"Is iedereen homo in deze show? Want dat is alles wat ik van deze foto krijg", schreef een gebruiker en fans antwoordden dat Joshua Safran, die de serie leidt, heeft beloofd meer POC-leads in de nieuwe versie.

Een andere fan deelde een bericht waarin hij erkende dat de schrijvers eindelijk wat inspiratie haalden uit de boekenreeks en schreef: "het meisje met het geschoren hoofd is hoe ze Vanessa in de boeken schreven, ze gebruiken nog steeds de iconische boekenreeks als inspiratie."

De herstart was oorspronkelijk bedoeld om in de herfst van 2020 te worden uitgezonden, maar de pandemie legde beperkingen op aan het filmen waardoor de serie de opnameschema's vertraagde.

Er is geen woord over de oude cast die verschijnt, maar enkele nieuwe sterren die zeker zullen deelnemen aan de Gossip Girl-reboot zijn Eli Brown, Zion Moreno, Jordan Alexander, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Savannah Lee Smith en Thomas Doherty.

Aanbevolen: