Hier is hoe Travis Barker en machinegeweer Kelly zo dichtbij kwamen

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Travis Barker en machinegeweer Kelly zo dichtbij kwamen
Hier is hoe Travis Barker en machinegeweer Kelly zo dichtbij kwamen
Anonim

Als je ooit de tekst van nummers als 'All The Small Things' of 'What's My Age Again' in je hoofd hebt gehad, of als je ooit naar alle weekendmuziekfestivals bent geweest, omringd door je favoriete bands en liedjes; de kans is groot -- je bent een fan van Blink-182. De band had een ongelooflijke impact op de muziekindustrie en hun liedjes resoneren nog steeds met fans vandaag.

Als je ooit de tekst van nummers als 'Bloody Valentine' of 'Forget Me Too' in je hoofd hebt gehad of films als Beyond The Lights en The Dirt hebt bijgehouden, is de kans groot dat je een fan van Machine Gun Kelly. Zijn carrière heeft hem naar verschillende muziekgenres en via film en televisie gebracht, en onderweg is hij geen onbekende geweest voor wat drama.

Dus wat hebben de twee gemeen? Als je naar social media-accounts kijkt of trending topics ziet, heb je de laatste tijd waarschijnlijk twee namen in de krantenkoppen gezien. Machine Gun Kelly en Travis Barker, zowel samen als apart.

Wat bracht hen bij elkaar en hoe helpt hun relatie hen bij hun gezamenlijke projecten? Laten we eens kijken.

8 Travis Barker is een ongelooflijke drummer

Travis Barker is een ongelooflijke drummer, maar dat klinkt een beetje als een understatement als het erop aankomt. Zijn talent is moeilijk onder woorden te brengen en het blijft niet onopgemerkt door fans van alle muziekgenres. Zelfs als je niet begon als een fank van Blink-182, als je zijn onmetelijke talent hoorde, is de kans groot dat je de muziek een kans hebt gegeven. Je kunt de vaardigheid en het harde werk dat hij heeft gedaan om een van de beste te zijn niet ontkennen, en het is een bedwelmend geluid vermengd met muziek en songteksten.

7 Machine Gun Kelly is een talent in alle genres

Machinegeweer Kelly heeft talent dat meer dan één genre omvat. Hij wordt een rapper van een poppunkartiest genoemd en met een goede reden. Zijn muzieksmaak varieert, net als de muziek die hij uitbrengt. Hij is ook in films en televisie geweest, en hij heeft een van zijn laatste rollen gecrediteerd door hem oog in oog te brengen met zijn 'tweelingziel'.

6 Ze werkten samen aan tickets voor mijn ondergang

MGK's nieuwste album, Tickets To My Downfall, was een samenwerking tussen de twee en het was een hit. De nummers spreken een overvloed aan fans aan in vele muziekgenres. De video voor 'Bloody Valentine' bevat Megan Fox, terwijl het nummer 'Forget Me Too' zang van Halsey bevat. Het hele album zit wonderwel in elkaar.

5 Ze gaan op dubbele dates

Het paar gaat op dubbele dates met hun significante anderen en is vrij vaak samen gezien. Van de meiden die rondhangen bij hun optreden op het dak tot uitstapjes naar diners en evenementen; het is duidelijk dat ze veel plezier hebben samen, en ze hebben energieën die bij elkaar passen.

4 Ze zijn al meer dan een decennium vrienden

MGK en Barker zijn al meer dan tien jaar vrienden, maar hun samenwerking is een recentere ontwikkeling. Na een paar uur samen te hebben doorgebracht, wisten ze dat wat ze creëerden een onmiskenbaar niveau van chemie had. In een gesprek met iHeart zei MGK dit over het werken met Barker en hun vriendschap.

“Dit hele gebeuren begon met één studiosessie. We zijn al tien jaar goede vrienden. Dus dit was net als: 'Hé, laten we gewoon een willekeurige dag werken.' De energie was zo immens die eruit kwam … en het was zo krachtig dat Travis dacht: 'F-k it, ik blokkeer twee maanden van mijn leven af en we doen dit album.' Dus ik weet dat het een deel van dat gevoel heeft en een deel van de klassieke nostalgie van dat album, want anders zouden we niet gewoon gestopt zijn met alles wat we aan het doen waren om dit te doen.”

3 Ze hebben samen een geweldige aanwezigheid op het podium

De twee hebben samen een geweldige aanwezigheid op het podium, nadat ze op daken hebben opgetreden om shows toe te kennen, hebben ze samen een ongelooflijke aanwezigheid op het podium. Ze spelen tegen elkaar en je kunt zien dat ze het leuk vinden om samen te werken. Soms kunnen relaties gespannen zijn wanneer je ze in een werkomgeving brengt, maar dat is gewoon niet het geval tussen deze twee.

2 Ze zijn klaar voor 'Round Two'

De twee hebben onlangs een groots nieuw project aangekondigd. Ze toonden nieuwe tatoeages met de naam van hun volgende project: geboren met hoorns. In de post van Barker toonde een foto de nieuwe inkt terwijl MGK een video plaatste van het paar dat de nieuwe inkt bewonderde. Fans kijken uit naar wat voor soort magie ze deze keer samen maken.

1 Ze hebben onlangs 'Papercuts' uitgebracht

Ze hebben een nieuwe release genaamd 'Papercuts', en het is een geweldig nummer en een geweldige video. Het is een nummer dat op een goede manier in je hoofd blijft hangen. Het is verder het bewijs dat alles wat ze samen aanraken een hit is. Met de aankondiging dat ze meer muziek in het verschiet hebben, zijn fans enthousiast. Ze maken echt een behoorlijk getalenteerd paar.

Aanbevolen: