Twitter reageert op machinegeweer Kelly die nu wordt beschuldigd van batterij tijdens filmopname

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op machinegeweer Kelly die nu wordt beschuldigd van batterij tijdens filmopname
Twitter reageert op machinegeweer Kelly die nu wordt beschuldigd van batterij tijdens filmopname
Anonim

Machine Gun Kelly duikt in de wereld van acteren sinds hij co-regisseerde zijn nieuwe film, Good Mourning With a U, in Los Angeles. Zijn vriendin, actrice, Megan Fox, speelt naast hem in deze nieuwe film.

Fox moet deze nieuwe lijn van werk voor de pop-rocker hebben geïnspireerd.

De twee leerden elkaar kennen op de set van de misdaadthriller Midnight in the Switchgrass, en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. "Ondanks dat ze slechts twee dagen met de Kelly op de set werkte, zei Fox dat ze allebei zo'n sterke, "magische connectie" hadden en ze wist meteen dat hij haar "soulmate" was.

De Transformers-actrice zal niet zo blij zijn om te horen dat haar soulmate momenteel wordt beschuldigd van batterij.

Naar verluidt heeft Machine Gun Kelly een parkeerwachter geduwd die er te lang over deed om hem zijn auto te brengen. De rapper ontkent elk fysiek contact tussen hem en de werknemer.

MGK en Fox zijn doelen

Fox voegt zich bij Kelly's nieuwe muziekvideo.

Het paar gaat samen naar Saturday Night Live.

Ze dragen zelfs elkaars bloed om hun nek!

Het is veilig om te zeggen dat Fox Kelly's rug zal hebben als het gaat om iedereen die beschuldigingen uit over haar man.

"De bediende vertelde de politie dat de rapper boos was vanwege een "vertraging" bij het krijgen van zijn rit, vertelden de bronnen aan TMZ.

Precies wanneer de vermeende push plaatsvond, is onduidelijk, en een oproep om aanvullend commentaar van vertegenwoordigers van Kelly en de politie van Los Angeles werd niet meteen maandagochtend teruggestuurd.

De aanklager verzon blijkbaar onwaarheden over de vermeende fysieke interactie tussen hem en Kelly.

"De parkeerwachter wachtte bijna een week om het vermeende incident aan de politie te melden. Hij was niet gewond en vertelde de onderzoekers dat er geen getuigen waren van de vermeende duw, ondanks het feit dat hij op een filmset in het tijd."

MGK-fans reageren op de beschuldiging

Een fan twitterde: Hij duwde iemand verkeerd ja, maar is het de batterij lol. Hoe weten we dat de parkeerwachter niet in zijn grill stond en aan MGK vroeg om zijn startpet te ondertekenen?

Een andere fan werd oprecht opgewonden door te schrijven: "je weet precies wat je doet met die titel, voor degenen die alleen de titel lezen en niet op de link willen klikken (die - in dit geval - niet 't, ze verdienen het verkeer niet) of zoeken een reden om te haten, er is niets gebeurd en er zijn geen gewonden."

Het incident is nu opgehelderd en MGK kan weer meer hoofdtatoeages krijgen en psychedelische reizen maken met Fox.

Aanbevolen: