Hier is waarom fans Julia Roberts aanzagen voor Sandra Bullock

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans Julia Roberts aanzagen voor Sandra Bullock
Hier is waarom fans Julia Roberts aanzagen voor Sandra Bullock
Anonim

Veel beroemdheden lijken op elkaar. De trifecta van Katy Perry, Zooey Deschanel en Emily Blunt is bijvoorbeeld bijna spookachtig. Maar om fans te horen zeggen dat ze Sandra Bullock en Julia Roberts eerder hebben verward? Dat klinkt als een slechte grap!

En toch zweren sommige fans dat ze de twee hoofdrolspeelsters niet uit elkaar konden houden, en dat is niet alleen omdat ze allebei een soort brunette zijn en enigszins vergelijkbare kenmerken hebben.

Fans zeggen dat ze problemen hadden met het identificeren van Julia vs. Sandra

Voordat er tegenwoordig meer volwassen filmliefhebbers beginnen te mopperen over youngins, gaven sommige fans toe dat ze niet erg bekend waren met het werk van Sandra of Julia vanwege de generatie waarin ze opgroeiden. Voor iedereen die zelden naar een van beide iconische actrices kijkt, kunnen er eerlijke fouten worden gemaakt. toch?

Maar op het eerste gezicht lijken Julia Roberts en Sandra Bullock niet echt op elkaar. In ieder geval niet zo vergelijkbaar als de mogelijke zussen Victoria Justice en Nina Dobrev, of de opvallend vergelijkbare roodharige Jessica Chastain en Bryce Dallas Howard.

Waarom hadden kijkers moeite om Roberts versus Bullock op het scherm te identificeren?

Kijkers zeggen dat Bullock en Roberts soortgelijke rollen hebben gehad

De eerste fan die hun faux pas toegaf, gaf ook toe dat "ze niet eens zo veel op elkaar lijken." Waarom de verwarring dan? Omdat de actrices in vergelijkbare rollen zijn verschenen, zeggen fans. Niet alleen dat, maar ze zijn even getalenteerd en "hebben een vergelijkbare stemtoon", zei de fan.

Anderen waren het daarmee eens en wezen erop dat de twee hoofdrolspeelsters "vergelijkbare rollen speelden in vergelijkbare films, soms zelfs met dezelfde hoofdrolspeler." Een ander merkte op: "Ik denk dat ze op een of ander moment allebei de liefste van Amerika waren", wat ook een terecht punt is.

Het feit dat ze elk in een herhaling van de 'Oceans 8'-film zaten, bracht fans ook in verwarring (Sandra in 'Oceans 8' en Julia in 11 en volgende films). Plus, echoot een andere fan, beiden maakten in de jaren '90 en het begin van de jaren '00 'veel romantische komediefilms'.

Hoewel ze misschien niet genoeg op elkaar lijken om op straat voor elkaar in de war te raken, zeggen fans in wezen dat Julia Roberts en Sandra Bullock min of meer uitwisselbaar zijn in hun rollen.

Bovendien merkten zoveel commentatoren op dat ze Julia Roberts verwarden met verschillende andere actrices (zoals Kyra Sedgwick in 'The Closer'), waardoor de OP grapte: 'Wat ik hoor is Julia Roberts is' niet echt."

Het lijkt erop dat voor elke persoon die niet kan geloven dat een bioscoopbezoeker Julia en Sandra in verwarring kan brengen, er een ander is die bereid is te bekennen dat ze door de jaren heen dezelfde verwarring hadden. Eindelijk, afsluiting voor die mensen die geen idee hadden wat er gebeurde toen Julia/Sandra letterlijk overal was.

Aanbevolen: