Waarom Julia Roberts probeerde Emma Roberts bij haar vader weg te halen

Inhoudsopgave:

Waarom Julia Roberts probeerde Emma Roberts bij haar vader weg te halen
Waarom Julia Roberts probeerde Emma Roberts bij haar vader weg te halen
Anonim

In een ideale wereld zou iedereen geboren worden in een liefdevol gezin en hun hele leven dicht bij hun familieleden blijven. In werkelijkheid is familievete echter niet alleen de naam van een spelshow, aangezien er veel mensen in de wereld zijn die niet kunnen opschieten met de mensen met wie ze verwant zijn. Aan de positieve kant, mensen zitten niet vast aan de mensen met wie ze bij de geboorte verwant zijn, omdat iedereen een gezin naar eigen keuze kan stichten.

Helaas, wanneer iemand zich verraden voelt door een van hun familieleden, kan die relatie voor altijd verbroken worden. Het lijkt bijvoorbeeld waarschijnlijk dat veel van de sterren die niet met hun ouders kunnen opschieten, die relaties nooit zullen kunnen herstellen. Met dat in gedachten is het verbazingwekkend om te horen dat de dingen eens zo gespannen waren tussen Eric en Julia Roberts dat ze probeerde zijn dochter van hem af te nemen.

Waarom Julia Roberts probeerde de dochter Emma Roberts van haar broer Eric Roberts bij hem weg te nemen

Gedurende haar hele carrière speelde Julia Roberts in een hele reeks uiterst succesvolle films. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat wanneer een film aan de kassa slaagt, daar meestal veel redenen voor zijn. Als het echter om Julia's filmografie gaat, is het overduidelijk dat haar films kaskrakers waren, vooral omdat haar fans dol op haar waren.

Aangezien Julia Roberts en haar leeftijdsgenoten professionele acteurs zijn, moet het vanzelfsprekend zijn dat ze niet per se veel gemeen hebben met hun bekendste personages. Desondanks denken veel Julia's fans dat ze echt de lieveling van Amerika is. Met dat in gedachten zal het waarschijnlijk als een schok voor haar fans komen dat Julia's privéleven soms zo dramatisch is geweest. Er is bijvoorbeeld een opmerkelijk drama geweest tussen Julia en de ex-vrouw van haar man.

Van buitenaf gezien lijkt het alsof de broers en zussen Julia en Eric Roberts altijd met elkaar hadden moeten opschieten, aangezien ze allebei beroemde acteurs zijn die waarschijnlijk veel gemeen hebben. Helaas kregen Julia en Eric Roberts echter ruzie waardoor de meeste meningsverschillen tussen broers en zussen kinderspel zouden lijken.

In 1991 verwelkomden Eric Roberts en zijn toenmalige vriendin, Kelly Cunningham, hun dochter Emma Roberts op de wereld. Kort daarna besloot het paar hun eigen weg te gaan, wat ertoe leidde dat Eric en Kelly verwikkeld raakten in een lelijke voogdijstrijd. Schokkend genoeg, in plaats van haar broer terug te krijgen tijdens de resulterende rechtsstrijd, betaalde Julia voor de advocaten die in de rechtbank vochten om Emma bij Eric weg te halen.

In 2018 sprak Eric Roberts met Vanity Fair over zijn leven en tijdens dat interview was hij eerlijk over zijn vroegere problemen met illegale drugsverslaving. Terwijl hij dat deel van zijn leven besprak, onthulde Eric dat zijn verslavingsproblemen de reden waren waarom hij vervreemd was van zijn zus Julia Roberts op het moment dat ze vocht om zijn dochter Emma Roberts bij hem weg te nemen.

“De moeilijkste persoon om jezelf tegen te beschermen, ben jezelf. Ik was vermoeiend om in de buurt te zijn. Klagen, verwijten, niet kunnen genieten. Iedereen in mijn wereld had wel eens een pauze nodig, en dat moet Julia ook zijn geweest.” Hoewel Eric niet direct verklaarde dat Julia Roberts tijdens de voogdijstrijd tegen hem vocht vanwege zijn verslavingsproblemen, lijkt dat buitengewoon duidelijk.

Julia Roberts en Eric Roberts slaagden erin om hekken te herstellen

Voor de meerderheid van de ouders is er niets waar ze meer bang voor zijn dan het idee gescheiden te zijn van hun kinderen. Als gevolg hiervan, aangezien Julia Roberts betaalde voor advocaten die vochten om de dochter van Eric Roberts, Emma Roberts, van hem weg te nemen, leek het er zeker op dat ze nooit meer in de buurt zouden komen. Het blijkt echter dat Eric heeft onthuld dat nadat Julia een tweeling had gekregen, de twee broers en zussen erin slaagden vrede te sluiten tegen alle verwachtingen in.

Zoals Eric Roberts uitlegde tijdens het eerder genoemde Vanity Fair-interview, toen Julia Roberts beviel van haar tweeling, ging hij naar het ziekenhuis "om geschenken af te geven". Hoewel Julia en Eric op dat moment al jaren van elkaar vervreemd waren, werd hij welkom geheten in Julia's ziekenhuiskamer en slaagden de broers en zussen erin vrede te sluiten. "In plaats daarvan werd ik hun kamer binnengeleid en werd ik onmiddellijk overspoeld door broederlijke en oomliefde."

Volgens Eric Roberts staat hij op goede voet met zijn zus Julia Roberts sinds haar tweeling werd geboren. Hoewel Julia naar verluidt heeft gevochten om Emma Roberts op een gegeven moment bij Eric Roberts vandaan te houden, heeft hij gezegd dat hij het heerlijk vindt om zijn zus nu tijd met zijn dochter te zien doorbrengen.

Aanbevolen: