Hier is hoe Sandra Bullock $ 70 miljoen verdiende voor 'Gravity

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Sandra Bullock $ 70 miljoen verdiende voor 'Gravity
Hier is hoe Sandra Bullock $ 70 miljoen verdiende voor 'Gravity
Anonim

Een echte ster op de A-lijst worden is een reis die maar weinig mensen ooit zullen voltooien, maar zodra iemand de top bereikt, hebben ze de kans om continu hun grootste projecten te verzilveren en miljoenen te verdienen terwijl ze dat doen. In het verleden hebben we artiesten als Brad Pitt, Jennifer Aniston en Dwayne Johnson allemaal de top van de industrie zien bereiken, en elk van hen kan een flink salaris verdienen bij elk project.

Sandra Bullock is al sinds de jaren 90 een topartiest en in de loop van de tijd heeft ze zichzelf stevig gevestigd als een legitieme, bankabele ster die nu een filmografie heeft die vol zit met hitfilms. Een van haar meest opvallende films tot nu toe is Gravity, wat haar een enorm salaris opleverde.

Laten we eens kijken hoeveel geld Sandra Bullock verdiende voor Gravity !

Ze verdiende vooraf $20 miljoen

Nu, omdat Sandra Bullock een echte filmster is, is ze in staat om de hoogste dollar af te dwingen voor haar optredens. Dit betekent dat elke filmstudio die geïnteresseerd is om met haar samen te werken, maar beter bereid kan zijn om serieus geld te verdienen, omdat ze meer dan in staat is om een film rechtstreeks naar de top van de kassa te brengen.

Voor haar optreden in de film Gravity kreeg Sandra Bullock maar liefst $ 20 miljoen betaald, wat meestal de vraagprijs is voor de grootste sterren die er zijn. Ja, er zijn gevallen waarin mensen meer verdienen voor hun basissalaris, maar 20 miljoen dollar om in een film te spelen is een serieus bedrag.

Interessant is dat Bullock niet de enige spraakmakende figuur in de film was. Zoals fans weten, speelde George Clooney ook in de film naast Bullock. Deze twee artiesten bleken samen dynamisch te zijn en fans waren verheugd om ze weer naast elkaar te zien schitteren.

Warners Bros. had er ongelooflijk veel vertrouwen in dat deze film een hit zou worden aan de kassa, en volgens Box Office Mojo kreeg de film uiteindelijk een budget van $ 100 miljoen. Het was duidelijk dat Bullock en Clooney grote dingen konden laten gebeuren, en de ongelooflijke effecten die fans konden proeven in de previews zorgden ervoor dat het publiek massaal zou komen opdagen.

Uiteindelijk werd Gravity in de bioscoop uitgebracht, en wat er daarna gebeurde veranderde het spel volledig voor de bankrekening van Sandra Bullock.

Backend-winst bracht het op tot $ 70 miljoen

De hype voor Gravity was door het dak gegaan voordat het werd uitgebracht, en het was slechts een kwestie van tijd voordat Warner Bros. hun winsten kon gaan tellen. Dankzij een mooie rimpel in haar contract die een deel van de winst garandeerde, zou Sandra Bullock haar salaris al snel naar een ander niveau tillen.

Gravity zou in 2013 officieel in de bioscoop verschijnen en toen het er eenmaal was, stond niets meer in de weg. Volgens Box Office Mojo zou de film wereldwijd 723 miljoen dollar opbrengen, wat een duizelingwekkend aantal is. Het was duidelijk dat de fans het leuk vonden wat ze op het scherm zagen, want mond-tot-mondreclame heeft de film zeker geholpen om naar ongelooflijke hoogten te klimmen met zijn algehele bruto.

Zoals eerder vermeld, had Sandra Bullock een deel van de winst van de film in haar contract onderhandeld, wat inhield dat ze met elke cent die de film verdiende in het deeg zou rollen. Volgens Business Insider leidde de winst voor de film ertoe dat Bullock $ 50 miljoen extra kreeg, wat haar op een totaal van ten minste $ 70 miljoen bracht. Dat klopt, ze heeft haar basissalaris meer dan verdrievoudigd!

Wat George Clooney betreft, zijn totale salaris voor de film is op dit moment niet bekend. Hoewel hij waarschijnlijk niet zoveel verdiende als Bullock, zijn we er vrij zeker van dat hij nog steeds een gezond bedrag voor zijn vermogen heeft kunnen genereren.

Dit was een enorme overwinning voor Bullock, die het al behoorlijk goed voor zichzelf had gedaan op de salarisafdeling.

Dit is haar hoogste salaris tot nu toe

Sandra Bullock's $ 70 miljoen betaaldag is een van de grootste in de geschiedenis, en het is zeker meer dan ze in het verleden heeft verdiend.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Bullock eerder een aantal enorme cheques ontvangen. Voor The Blind Side kon ze $ 20 miljoen binnenhalen met backend-geld dat haar kant op kwam. Daarvoor scoorde ze ook $ 17,5 miljoen voor Miss Congeniality 2 en $ 12,5 miljoen voor de film 28 Days.

In de loop der jaren heeft ze het er echt in geharkt, en ze is op het punt in haar carrière waar ze echt de projecten kan kiezen die haar het meest interesseren, zonder dat één persoon haar beslissing in twijfel trekt.

$70 miljoen voor een enkele film is iets dat maar weinig mensen hebben bereikt, maar het laat alleen maar zien hoe geweldig Bullock is geweest.

Aanbevolen: