Al Pacino op 81-jarige leeftijd: hoe besteedt hij zijn nettowaarde van $ 120 miljoen?

Inhoudsopgave:

Al Pacino op 81-jarige leeftijd: hoe besteedt hij zijn nettowaarde van $ 120 miljoen?
Al Pacino op 81-jarige leeftijd: hoe besteedt hij zijn nettowaarde van $ 120 miljoen?
Anonim

Legendarische acteur en filmmaker Al Pacino heeft zijn plaats in Hollywood verstevigd door zijn illustere decennialange carrière. Het icoon heeft Oscar-, Tony- en Emmy-awards en is genomineerd voor een Grammy, waardoor hij slechts één prijs verlegen is om de EGOT-status te behalen. Pacino is vooral bekend om zijn opmerkelijke rollen in iconische films zoals Scarface en The Godfather-series. Onlangs kreeg hij aandacht en veel lof voor zijn voor een Oscar genomineerde rol in de film The Irishman uit 2019, waarin hij samen met andere Hollywood-legendes Robert De Niro en Joe Pesci speelde.

Pacino's indrukwekkende cv heeft hem een even indrukwekkend vermogen vergaard, naar schatting $ 120 miljoen. De acteur heeft sinds de jaren '70 enorme bedragen verdiend voor zijn filmrollen en kreeg zijn eerste grote salaris voor zijn rol in de eerste aflevering van The Godfather, die $ 35k bedroeg. Vandaag garandeert Pacino'scontract met HBO hem een uitbetaling van $ 10 miljoen voor zijn films, en tot nu toe heeft hij er drie gefilmd voor het netwerk. Met lucratieve deals zoals zijn HBO-contract, blijft Pacino's toch al grote vermogen alleen maar groeien. Hoewel Pacino beweert dat hij nooit heeft gehandeld om veel geld te verdienen, is hij er zeker in geslaagd een behoorlijk vermogen op te bouwen. Met genoeg op de bank, is dit hoe Al Pacino zijn geld uitgeeft.

8 Duur onroerend goed kopen en huren

Het is niet ongebruikelijk dat Hollywood-sterren hun geld uitgeven aan luxueuze landgoederen, zowel in binnen- als buitenland, en Pacino is daarop geen uitzondering. De acteur heeft jarenlang onroerend goed gekocht en verkocht, voornamelijk in New York. De vastgoedportefeuille van Pacino bestaat uit een huis in Montecito en meerdere woningen in New York. Hij heeft ook veel verschillende landgoederen van meerdere miljoenen dollars in Californië gekocht en verkocht, waaronder naar verluidt het Scarface-huis in Santa Barbara. Hoewel hij onroerend goed bezit, verhuurt Pacino ook veel van zijn eigendommen, waaronder een pand in Beverly Hills en New York.

7 Luxe auto's rijden

Van veel beroemdheden is bekend dat ze hun zuurverdiende geld uitgeven aan dure voertuigen, en Pacino heeft hetzelfde gedaan. Bronnen zeggen dat de acteur dol is op SUV's en dat hij gefotografeerd is in luxe voertuigen zoals een Lexus en een Range Rover. Pacino is ook te zien in sportwagens, evenals in meer dan één Mercedes Benz.

6 Vakantie op weelderige plaatsen

Al Pacino besteedt ook zijn aanzienlijke vermogen aan luxe vakanties over de hele wereld. De productieve acteur heeft de wereld rondgereisd om films op locatie op te nemen, maar hij heeft ook extravagante reizen gemaakt met zijn verschillende partners en kinderen naar prachtige bestemmingen zoals Griekenland, de Dominicaanse Republiek en Mexico. Pacino en zijn familie worden vaak gezien tijdens hun vakanties in prachtige hotels, wat de ster ongetwijfeld veel geld heeft gekost.

5 Doneren aan goede doelen

Pacino geeft veel geld uit aan zichzelf en zijn gezin, maar hij heeft ook een filantropische kant. De legendarische acteur heeft door de jaren heen verschillende goede doelen gesteund, waaronder de AIDS He althcare Foundation, het Rode Kruis, United Way, Toys for Tots en Children's Aid Society.

4 Deelnemen aan de politiek

Veel beroemdheden, vooral via sociale media, betuigen hun steun aan verschillende politici, platforms en beleid. Hoewel Pacino nooit bijzonder uitgesproken is geweest over zijn partijaffiliatie, heeft hij in het verleden wel geld gedoneerd aan Democratische kandidaten. Pacino is naast zijn campagnedonaties ook betrokken geweest bij politici en ontving in 2011 de National Medal of Arts van president Barack Obama.

3 Investeren

Volgens het oude gezegde "je moet geld uitgeven om geld te verdienen", besteedt Pacino een deel van zijn Hollywood-inkomsten door te investeren in verschillende ondernemingen. Helaas werd Pacino het slachtoffer van een investeringszwendel en werd hij bedrogen door zijn voormalige financieel adviseur Kenneth Starr, wiens andere klanten Uma Thurman en Sylvester Stallone waren. Hoewel het onduidelijk is hoeveel Pacino precies verloor in de zwendel, heeft Starr zijn klanten bedrogen met bedragen van bijna $ 30 miljoen dollar.

2 Reizen met privéjets

Er is opgemerkt dat Pacino graag naar exotische delen van de wereld reist, en hij gebruikt een van de duurste transportmiddelen om op zijn luxe vakantiebestemmingen aan te komen. Pacino vliegt regelmatig naar zijn luxe vakanties met privéjets, en een enkele privévlucht kan enkele duizenden dollars kosten. Als je bedenkt hoeveel de acteur reist, lopen zijn transportkosten op.

1 Designerkleding dragen

Als hij geen film aan het filmen is of op vakantie is in een exotische omgeving, gaat Pacino naar Hollywood-evenementen ter ere van zijn legendarische carrière, waar hij wordt gefotografeerd en opgenomen naast andere Hollywood-sterren. Om bij te blijven, kleedt Pacino zich in designer blindgangers, vaak op maat gemaakt. Pacino geeft niet alleen geld uit om zijn kleding te laten maken, hij beta alt ook een dure stylist om ervoor te zorgen dat zijn garderobe in orde is, met name de beroemde ontwerper Angelo Galasso, die nu bekend staat om het ontwerpen en verkopen van luxe overhemden voor mannen.

Aanbevolen: