De waarheid over het vermogen van $ 120 miljoen van Quentin Tarantino en hoe hij het uitgeeft

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van $ 120 miljoen van Quentin Tarantino en hoe hij het uitgeeft
De waarheid over het vermogen van $ 120 miljoen van Quentin Tarantino en hoe hij het uitgeeft
Anonim

Ja, we weten dat Quentin Tarantino zijn enorme vermogen niet aan zijn moeder uitgeeft. Dat nieuws was vrijwel overal in augustus 2021. Net als de publieke reactie van zijn moeder dat haar zoon zijn vermogen van $ 120 miljoen niet met haar zou delen (afgezien van een IRS-noodgeval) omdat ze naar verluidt zijn filmmakende dromen niet zou steunen als een kind.

…En iedereen dacht dat Quentins relatie met zijn vader het gecompliceerde aspect van zijn familie was…

Omdat we nu weten waar Quentin Tarantino zijn geld niet aan uitgeeft, zijn fans nieuwsgierig naar de plaatsen waar hij wel wat van zijn landgoed gooit. Dit is wat we weten…

Quentin is maar liefst 120 miljoen dollar waard

Volgens Celebrity Net Worth heeft Quentin $ 120 miljoen aan contanten, activa en investeringen. Gezien zijn status als legendarische filmmaker en het feit dat hij bijna altijd een aanzienlijk bedrag kan binnenhalen voor al zijn creatieve inspanningen, zou dit niemand moeten verbazen.

Quentin is een goed voorbeeld van iemand die niet van veel geld kwam, maar een droom had, gericht op het verbeteren van zichzelf, het vak leren door te worden begeleid door legendarische filmmakers en mensen absoluut wegblazen met zijn creaties … Natuurlijk kwam het geld. Maar het verdienen van $ 120 miljoen was nooit wat Quentin wilde bereiken. Hij wilde films maken. Het geld was gewoon een geweldige bonus. En iets dat hem echt beviel bij talloze producers en studio's. Dit komt omdat veel van zijn vroege films (zoals Jackie Brown) met een klein budget werden gemaakt en een fortuin binnenhaalden.

Zijn latere en duurdere films hadden ook indrukwekkende kasopbrengsten, zoals zijn Kill Bill-films die samen $ 335 miljoen verdienden, of Django Unchained, die alleen al $ 425 miljoen verdiende.

Quentin's kassastatistieken, evenals zijn reputatie, stellen hem in staat om ongeveer $ 20 miljoen te vragen voor het schrijven, regisseren en produceren van elk van zijn films. Hoewel, volgens Celebrity Net Worth, hij zelfs nog meer is betaald voor sommige van zijn films.

Dus, wat doet hij met al dat geld?

Quentin bezit bioscopen

Dit zou geen verrassing moeten zijn voor de grootste fans van Quentin Tarantino. De man is immers de puurste film. Hij fotografeert nooit met digitale camera's en hij is dol op bioscopen. Hij ging zelfs ten strijde met Disney over het gebruik van één specifieke bioscoop in Los Angeles. Maar hoewel Quentin emotionele connecties heeft met verschillende historische bioscopen in de Verenigde Staten, heeft hij er ook een paar.

In juli 2021 schonk Quentin een onbekende som geld om het Vista Theatre in Los Angeles te kopen. Het is niet verwonderlijk dat dit een bioscoop is waar Quentin een emotionele band mee had en ook een die hij speelde in True Romance, een Tony Scott-film uit 1993 die Quentin schreef.

Tijdens een interview op Dax Shephard's Armchair Podcast beweerde Quentin dat hij de historische bioscoop had gekocht die zich op de Sunset Strip bevindt. Zoals gebruikelijk beweerde Quentin dat de bioscoop alleen films in filmformaat zal vertonen en niet digitaal, niet anders dan de andere bioscoop die hij bezit…

"We zullen waarschijnlijk rond de kersttijd [The Vista Theatre] openen. En nogmaals: alleen film. Het zal geen opwekkingshuis zijn. We zullen nieuwe films vertonen die uitkomen waar ze ons een film geven afdrukken, "zei Quentin tegen Dax. "Het wordt niet zoals de New Beverly. De New Beverly heeft zijn eigen sfeer."

Beide bioscopen in L. A., The Vista en The New Beverly (die Quentin in 2007 kocht) zijn gesloten vanwege de wereldwijde pandemie en Quentin is momenteel bezig met het uitgeven van geld om de bioscopen op te knappen en te heropenen. behoud van de theaterervaring waar hij zo veel waarde aan hecht.

Hij geeft geld uit waar je het zou verwachten

Hoewel Quentin verrassend stil is over hoe hij zijn geld uitgeeft, is het bekend dat hij talloze oldtimers heeft, waarvan sommige in zijn films te zien waren, zoals de ssy Wagon van Kill Bill en de Chevrolet 1964 Chevelle Malibu van Pulp Fiction.

Quentin is behoorlijk terughoudend geweest over de luxe eigendommen die hij bezit, hoewel hij zijn huis heeft beschreven toen hij het had over hoe hij zijn films schrijft. Meestal schrijft hij met de hand scripts op het terras naast zijn slaapkamer dat uitkijkt op zijn zwembad en de Hollywood Hills. Dit is hetzelfde huis dat in 2019 door inbrekers is geplunderd. Het is ook hetzelfde huis waar Quentin Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie liet lezen Once Upon A Time In Hollywood voordat hij ze de onderdelen aanbood.

Volgens Velvet Tropes kocht Quentin het huis van 8, 733 vierkante meter met 8 slaapkamers voor $ 3 miljoen in 1996. Het was voorheen eigendom van muzikant Richard Marx.

Quentin bezit ook een luxe penthouse in New York City en huurt met zijn vrouw een penthouse van meerdere miljoenen dollars in Tel Aviv, Israël, niet ver van de locatie van een van 's werelds grootste Pride Parades. Quentin heeft veel tijd in Israël doorgebracht nadat hij met zijn vrouw trouwde en hun zoon Leo kreeg. Hoewel, het is niet bekend waarom hij niet alleen het uitgestrekte huis heeft gekocht.

Maar zoals veel aspecten van zijn financiële leven, houdt Quentin de lippen stijf op elkaar. Toch is het redelijk veilig om aan te nemen dat hij een leven van absolute luxe leidt dankzij zijn kolossale vermogen.

Aanbevolen: