Hoe besteedt Rob Schneider zijn nettowaarde van $ 12 miljoen?

Inhoudsopgave:

Hoe besteedt Rob Schneider zijn nettowaarde van $ 12 miljoen?
Hoe besteedt Rob Schneider zijn nettowaarde van $ 12 miljoen?
Anonim

Rob Schneider begon zijn carrière in entertainment tijdens zijn middelbare schooltijd, maar het duurde tot eind jaren '80 voordat hij volledig in de industrie werd geïntroduceerd toen hij werd aangenomen als schrijver voor Saturday Night Live. Geleidelijk ging hij over van schrijven naar optreden als volledig castlid in de show. Op SNL speelde Schneider verschillende rollen op verschillende tijdstippen, maar zijn meest memorabele personage was Richard Laymer, een favoriet bij de fans.

Hoewel Schneider vooral bekend is vanwege Saturday Night Live, is hij in verschillende andere tv-shows en films verschenen. Met zijn ongelooflijke werk blijft deze komische acteur naam maken in de entertainmentindustrie. En terwijl hij bezig was, heeft hij ook veel geld verdiend. Schneider wordt momenteel geschat op ongeveer $ 12 miljoen. Maar hoe besteedt hij al dit geld met zijn ogenschijnlijk drukke agenda? Je staat op het punt erachter te komen.

9 Honkbalkaarten

Schneider is een fervent honkbalkaartverzamelaar en heeft een passie voor het verzamelen van kaarten uit de jaren vijftig en zestig. De getalenteerde acteur en komiek verzamelt zeldzame honkbalkaarten zoals een Willie Mays-honkbalkaart uit 1951 geschat op $ 175.000 en nog veel meer vergelijkbare dure kaarten.

8 Dure sieraden

Naast zijn liefde voor honkbalkaarten, vindt Schneider het blijkbaar ook leuk om dure sieraden uit te geven. De aasdirecteur stelde zijn huidige vrouw Patricia Azarcoya Arce ten huwelijk met een diamanten verlovingsring ter waarde van duizenden dollars. Rob besteedt naar verluidt ook veel geld aan het updaten van zijn horlogecollectie, die gevuld is met Cartier-stukken.

7 Luxe Huizen

Rob werkt hard voor zijn geld, dus het is geen verrassing dat hij het net zo graag uitgeeft. De acteur investeert vaak in luxe eigendommen die hij uiteindelijk met winst verkoopt. In 2009 zette Rob zijn herenhuis in Franse Normandische stijl in San Francisco te koop voor $ 3,6 miljoen. Naar verluidt kocht hij het pand voor iets meer dan $ 1,9 miljoen. In 2004 verkocht hij zijn voormalige huis in LA voor $ 1,09 miljoen. Tot op heden blijft Rob luxe eigendommen kopen en geniet hij van de hoogwaardige functies die ze bieden.

6 Luxe auto's

Zoals veel beroemdheden heeft ook Rob een voorliefde voor luxe auto's en dit is duidelijk te zien aan zijn autocollectie. De komiek bezit naar verluidt een converteerbare 2-zits sportwagen met ultramoderne technologie, een interieur van koolstofvezel en luxe lederen stoelen. Vanaf zijn Instagram is het niet moeilijk te zien dat dit een van Robs favoriete auto's is. Naast de cabriolet is de acteur ook de trotse bezitter van een zilveren Porsche Carerra cabriolet identiek aan degene die hij reed in Deuce Bigalow: Male Gigolo.

5 Privé-bruiloften en huwelijksreis

In april 2011 stapte Rob (voor de derde keer) in het huwelijksbootje met televisieproducent Patricia Azarcoya Arce. Hoewel het een rustige ceremonie was, lijdt het geen twijfel dat er veel geld is besteed om de grote dag van het paar tot een succes te maken. Na hun huwelijk gingen Rob en Patricia op huwelijksreis van een week in Taiwan, waar ze de lokale keukens proefden, dineerden in het beroemde restaurant Din Tai Fung in Taipei en genoten van de voortreffelijke sfeer op de Shilin Night Market.

4 Vakanties

Alle werk en geen pauze maakt Rob een saaie jongen! De komische acteur die ook de vader is van drie lieve kinderen, zorgt ervoor dat hij vrij neemt van zijn werk en is geen onbekende in familievakanties. Het schattige gezin maakt vaak uitstapjes naar verschillende plaatsen over de hele wereld en houdt hun fans op de hoogte van hun leuke momenten via sociale media.

3 Kleding

Rob Schneider is niet je vaste acteur, en hij doet ook geen traditionele kleding. De bekende acteur heeft blijkbaar een voorliefde voor vintage kleding en is de trotse bezitter van een collectie Hawaiiaanse overhemden. Met zijn outfits die ons regelmatig terugvoeren naar de jaren '70, zijn we er bijna van overtuigd dat Rob misschien in het verkeerde stijltijdperk zit.

2 Schilderijen

Rob houdt net zoveel van schilderijen als van acteren, en de komische acteur heeft een dierbaar schilderij van Jack Lord of Hawaii Five-O (1968), dat hij voor het eerst tegenkwam tijdens een familievakantie met zijn ouders in Oahu toen hij was 8 jaar later, hij vond het portret in een vintage winkel in San Francisco en kocht het. Rob Schneider heeft iets met vintage dingen, en hij besteedt zijn geld oordeelkundig aan het bevredigen van zijn verlangens.

1 Verjaardagen en jubilea

Met drie kinderen en een vrouw geeft Rob ongetwijfeld veel geld uit aan zijn gezin. Speciale mijlpalen zoals verjaardagen en jubilea kunnen zelfs betekenen dat u meer geld moet uitgeven. Naast dat hij er alles aan doet om zijn dierbaren zich speciaal te laten voelen op hun grote dagen, verwarmt Rob harten met eerbetonen op sociale media waar fans enthousiast van worden.

Op 57-jarige leeftijd is Schneider ongetwijfeld een ervaren entertainer in elke zin van het woord. En met hoe hard hij heeft gewerkt, is het alleen maar passend dat hij zijn geld uitgeeft aan dingen die hem waar geluk brengen. En voor zover we kunnen zien, heeft deze legende een voortreffelijke smaak.

Aanbevolen: