Hoe besteedt Addison Rae haar nettowaarde van $ 5 miljoen?

Inhoudsopgave:

Hoe besteedt Addison Rae haar nettowaarde van $ 5 miljoen?
Hoe besteedt Addison Rae haar nettowaarde van $ 5 miljoen?
Anonim

Hoewel sommigen zouden kunnen denken dat de opkomst van Addison Rae Easterling veel te zelfgenoegzaam was, weten anderen anders. Hoewel Addison een tijdje terug TikTok misschien uit pure verveling heeft gedownload, is ze in Hollywood duidelijk niet zo ver gekomen door niets te doen.

Addison Rae heeft hard gewerkt om haar nettowaarde van $ 5 miljoen vanaf nul op te bouwen, en fans zijn er dol op. Natuurlijk houden ze ook van haar inhoud, en ze is een van de meest geliefde influencers die er zijn (ondanks enkele misstappen bij Jimmy Fallon).

Tegenwoordig beweegt Addison zich in de richting van acteren naast haar TikTok-branding, wat waarschijnlijk betekent dat ze het geld zal blijven binnenhalen. De echte vraag is echter: hoe besteedt Addison Rae haar vermogen?

Hoe verdient Addison Rae geld?

Om haar indrukwekkende vermogen te verduidelijken, zeggen bronnen dat Addison Rae haar $ 5 miljoen in slechts een jaar tijd vergaarde, vanwege haar endossementdeals plus merchandise. Fans van TikToker hebben haar outfits van het merk Addison Rae zien rocken en er zijn samenwerkingen met Reebok, Hollister en meer.

Wat dat betekent voor haar inkomen is duidelijk, maar wat het betekent voor haar uitgaven is niet helemaal. Als influencer post Addison Rae immers waarschijnlijk veel gratis producten. Toch zijn er een paar dingen waar ze zich duidelijk aan overgeeft en haar eigen zuurverdiende geld aan uitgeeft.

Heeft Addison Rae een herenhuis?

De eerste vraag over het vermogen van Addison Rae is of ze een deel ervan heeft geïnvesteerd in een huis van een miljoen dollar. Blijkbaar heeft ze dat. Easterling kocht naar verluidt ergens in 2019 een huis van $ 3 miljoen in Los Angeles.

Haar niet-zo-nederige verblijfplaats heeft zes slaapkamers, zeven en een half bad, en heeft een zwembad en een prachtig uitzicht op de met bomen bedekte buurt. Fans kunnen verschillende kenmerken van het huis zien in Addison's TikTok-video's plus haar Instagram-berichten.

Addison doet ook haar best voor haar huisdieren

Natuurlijk, haar landhuis is een manier waarop Addison haar geld investeert. Maar ze heeft ook nog een paar andere kosten waar ze rekening mee moet houden. Om te beginnen is er haar Frenchie Bulldog, wiens naam Maui is.

Addison plaatst veel pup-inhoud, maar fans krijgen haar hond niet altijd te zien. In feite lijkt Easterling te posten met een handvol verschillende hondenrassen, en het is niet precies te zeggen van wie ze zijn.

Maar in een interview sprak Addison over cadeaus die ze haar pup voor de feestdagen gaf, dus het is duidelijk dat ze minstens één hond heeft die ze graag verwent.

Wat voor soort auto rijdt Addison Rae?

Sommige beroemdheden verzamelen graag herenhuizen, sommige verzamelen bling, maar waar houdt Addison Rae van? Het blijkt een felroze Tesla Model X te zijn. Tenminste, het was felroze.

Hoewel de auto ogenschijnlijk een geschenk van haar vader was, reed Addison slechts een korte tijd in de roze auto voordat hij hem volledig opnieuw deed. Ze legde uit dat het te veel aandacht trok, vooral op momenten dat ze gewoon de drive-thru wilde nemen.

Dus de TikToker heeft haar auto opnieuw gespoten (dat kan niet goedkoop zijn geweest!) zodat ze een beetje incognito kon zijn terwijl ze naar Chick-fil-A ging. Maar voordat ze de Tesla bezat, kreeg Addison ook een witte jeep 'begaafd'.

Het punt is dat ze zich zeker elke auto kan veroorloven die ze maar wil. Maar dankzij mensen (zoals haar vader!) Die haar voertuigen schenken, is ze waarschijnlijk alleen op de haak voor haar verzekering en mogelijk wat belastingen. Slimme manier om haar vermogen te sparen, toch?

Addison Rae reist…

Fans kunnen ervan uitgaan dat wanneer Addison Rae werkt aan, laten we zeggen, films zoals de aankomende 'He's All That', ze wordt betaald voor haar vliegtijd. Maar andere keren beta alt Addison waarschijnlijk haar eigen onkostenrekening.

Gelukkig lijken veel van haar pittoreske sites voor social media-kiekjes lokaal te zijn, maar Addison blijft niet altijd dicht bij huis. Maar iedereen kan de TikToker vertellen dat reizen een goede investering is, dus het heeft geen zin om je druk te maken over het uitgeven van een beetje geld (voor de ervaring!).

Addison herinvesteert in haar bedrijf

Hoewel ze waarschijnlijk een tijdje van haar bestaande miljoenen zou kunnen leven, is Addison meer zakelijk dan dat. Ze promoot momenteel haar beautymerk ITEM Beauty, dat verkrijgbaar is bij Sephora, dus ze heeft duidelijk wat cashflow in haar bedrijf gestopt.

Hoewel het waarschijnlijk helpt om BFF en 'mentor' Kourtney Kardashian voor haar te hebben, is er altijd geld dat in een nieuwe startup moet gaan, en Addison heeft waarschijnlijk hard gewerkt om de bal aan het rollen te krijgen. Er is ook de kledinglijn van de influencer, die nu inkomsten genereert, maar op de een of andere manier moest beginnen.

Aanbevolen: