De waarheid over de relatie van Tom Selleck met zijn dochter, Hannah Margaret

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Tom Selleck met zijn dochter, Hannah Margaret
De waarheid over de relatie van Tom Selleck met zijn dochter, Hannah Margaret
Anonim

Tom Selleck heeft misschien zijn leven als Hollywood-acteur ingeruild voor het rustige leven van een boer, ondanks dat hij niet volledig met pensioen wilde gaan, maar zijn dochter, Hannah Margaret, is nog niet helemaal klaar met naam maken. Ze is nog niet klaar met ons te laten zien dat ze volwassen is en dat ze niet zomaar een beroemd acteurskind is. En ze doet het stap voor stap… letterlijk.

Als je onlangs de Olympische Spelen hebt gezien en fan bent geworden van Paardensport, wil je misschien meer weten over Hannah. Ze is zelf ruiter en heeft op professioneel niveau meegedaan in de sport. Het lijkt erop dat ze nooit de Olympische Spelen heeft gehaald, maar het lijkt erop dat ze haar liefde voor paarden van haar vader heeft gekregen. Lees verder om meer te weten te komen over de relatie van Selleck met zijn dochter.

Selleck wilde dat Hannah een normale jeugd had

Selleck en zijn vrouw Jillie Joan Mack kregen in 1988 Hannah, hun enige kind (Selleck heeft ook een geadopteerde zoon, Kevin). Ze werd geboren in Hollywood, maar haar ouders wilden niet dat ze opgroeide net als andere kinderen van beroemdheden. Dus de Selleck's hebben hun dochter grootgebracht op hun ranch buiten Los Angeles, in Hidden Valley. Selleck nam zelfs de tijd van zijn succesvolle carrière om zijn gezin groot te brengen.

"Ik ben gestopt met Magnum om een gezin te stichten", vertelde Selleck aan People in 2012. "Het duurde lang voordat ik uit de trein stapte, maar ik doe heel erg mijn best om in balans te blijven, en deze ranch heeft me daarbij geholpen." Door op de ranch te wonen, kon Hannah opgroeien uit de schijnwerpers, en ze ontwikkelde een sterke liefde voor de natuur, maar haar ouders moedigden haar aan om van alles te doen. Ze voelde zich echter het meest aangetrokken tot paardrijden en begon op vierjarige leeftijd.

"Ik begon op 4-jarige leeftijd en mijn ouders moedigden me gewoon aan om allerlei verschillende dingen te proberen - dansen, schaatsen, voetbal, veel dingen die kinderen doen", vertelde ze aan The Hollywood Reporter. "Rond de tijd dat ik 12 was, werd ik serieuzer. Toen ik 14 was, was ik heel goed in ballet en paardrijden. Op dat moment moest ik kiezen of ik in een van beide wilde uitblinken. Mijn liefde was met de paarden, toen werd ik er heel serieus over.” Ze ging naar de middelbare school in L. A. in plaats van thuisonderwijs te krijgen en begon te trainen op de Foxfield Riding School in Westlake Village, Californië toen ze 16 was. Maar de familie nam samen beslissingen. "We doen niets of nemen geen beslissingen zonder met elkaar te overleggen,' zei Selleck. 'En als een van ons een beslissing neemt waarbij Hannah betrokken is, steunt de andere ouder die positie volledig, zelfs als je het er niet mee eens bent.'

Terwijl ze begon te concurreren als amateur, ging ze naar de universiteit aan de Loyola Marymount University en studeerde in 2011 af met haar graad in communicatie. Maar ze hield er niet van om lang van haar paarden weg te zijn en werd assistent-trainer. "Ik zou nog steeds vijf of zes keer per week gaan rijden, en van Marina del Rey naar de boerderij was ongeveer anderhalf uur, ik was er altijd mee bezig, zelfs tijdens mijn studie," zei ze.

Uiteindelijk opende ze haar eigen boutique fok- en trainingsfaciliteit. Op haar twintigste runde ze de faciliteit samen met haar vader, en ze kochten samen een stal in L. A. genaamd Descanso Farm. Ze heeft ook professioneel deelgenomen aan wedstrijden zoals het Silver Prix Championship, dat ze won, de Prix De States, Longines Masters en Equitation Championship. Hannah is ook een model, poseert voor een aantal merken, waaronder Reviver Cosmetics, en een filantroop. Ze heeft samengewerkt met organisaties die mensen helpen te voorkomen dat ze ezels stelen en hun huiden verkopen.

"Ik vond het heerlijk om in de buurt van de dieren te zijn en als kind voor verschillende pony's te zorgen en de hele dag in de schuur rond te hangen", vertelde ze aan THR. "De hele rijcultuur. Je besteedt zoveel tijd één op één aan het verzorgen van de paarden, dus daar werd ik verliefd op."

Ook al ging ze niet acteren, haar vader inspireerde haar wel

De grootste vraag voor een beroemd kind is of ze in de voetsporen van hun ouders zullen treden. Ook al ging Hannah Hollywood niet binnen zoals haar vader, ze nam er wel iets van af om zijn dochter te zijn; zijn arbeidsethos.

"Omdat [mijn ouders] beide kunstenaars zijn, geloven ze in het idee dat je heel gepassioneerd moet zijn over wat je doet om succesvol te zijn", vertelde ze dit jaar aan het tijdschrift Equestrian Living. "Ze moedigden me aan om er gepassioneerd over te zijn en me erin onder te dompelen, en vanaf dat moment was het aan mij hoe graag ik het wilde. Ze lieten me altijd de leiding nemen."

Ze heeft haar geweldige arbeidsethos laten zien door al die jaren de familie paardenfokkerij te runnen. "We willen laten zien dat we paarden in de Verenigde Staten kunnen fokken, ze als veulens op de grond hebben en ze opvoeden via de jonge paardenklassen," zei ze. "Ik heb geen groot team, dus omdat ik de belangrijkste rijder ben, focus ik me liever op het produceren van kwaliteit, niet op kwantiteit."

Selleck onthulde onlangs dat hij één specifieke vraag had naar zijn dochter voordat hij haar hielp om te komen waar ze nu is.

"Toen ik klaar was met de universiteit [aan Loyola Marymount] en besloot dat ik mijn passie wilde nastreven, zei mijn vader dat hij me zou helpen, maar dat ik professioneel moest worden, mijn amateurstatus moest loslaten en voor topprofessionals in de sport om mijn vak te leren." Uiteindelijk dwong de vraag haar alleen maar harder om haar dromen te verwezenlijken.

"Mijn vader moedigde het erg aan. Hij vond het idee om de baby's en jonge paarden te ontwikkelen leuk, dus hij was een groot voorstander van dit idee", zei Hannah over de manier waarop ze haar faciliteit runt. "Ze wilden dat ik mijn liefde vond en dat nastreefde." Nou, Hannah heeft zeker de Selleck drive, dat is zeker. Misschien kunnen ze ooit hun liefde voor Hollywood en paardensport combineren en een documentaire maken of zoiets. Dat zouden we in de gaten houden.

Aanbevolen: