De waarheid over de relatie van Bradley Cooper met zijn dochter, Lea

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Bradley Cooper met zijn dochter, Lea
De waarheid over de relatie van Bradley Cooper met zijn dochter, Lea
Anonim

Zoals vrijwel iedereen al weet, kan het, hoewel ouder zijn het meest lonende ding in het leven zijn, soms ook een enorme uitdaging zijn. Natuurlijk maakt het in sommige opzichten het een stuk gemakkelijker om een beroemde ouder te zijn, omdat sterren de middelen hebben om hun kinderen te voorzien van alles wat ze willen. Elke ouder heeft echter iets gezegd of gedaan waar ze spijt van hebben en in die gevallen hadden ze geluk dat de wereld niet oplette. Ouders van beroemdheden worden tenslotte vaak beoordeeld op de keuzes die ze maken.

Hoewel Bradley Cooper een enorme ster is, heeft hij meestal iets voor elkaar gekregen waar veel beroemde ouders waarschijnlijk jaloers op zijn. Cooper is er immers grotendeels in geslaagd zijn relatie met deze dochter, Lea, uit de krantenkoppen te houden. Gelukkig voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe Cooper zich als ouder gedraagt, is het mogelijk om meer te weten te komen over de relatie van de acteur met zijn dochter zonder zijn privacy te schenden.

Cooper de vader

Na eerder te zijn getrouwd en gescheiden van de acteur Jennifer Esposito, zou Bradley Cooper later een romantische relatie hebben met het Russische supermodel Irina Shayk. Samen van 2015 tot 2019, hoewel Cooper en Shayk niet lang bij elkaar konden blijven, lijken ze nog steeds een positieve relatie te hebben. Dat is geweldig, want Cooper en Shayk kregen begin 2017 een dochter genaamd Lea.

In de jaren sinds de dochter van Bradley Cooper werd geboren, heeft de populaire acteur grotendeels vermeden om over zijn persoonlijke leven te praten. Tijdens een NPR-interview uit 2018 sprak Cooper echter over vader zijn. Na een grapje over het feit dat hij "openstond voor een wereld van kindermuziek", vertelde Cooper hoe het zijn van een vader de manier waarop hij naar dingen kijkt heeft veranderd.

“Dus ik denk dat het hebben van een kind en het hebben van een eigen gezin - wat een wonder is en iets waar ik altijd van heb gedroomd - me nog meer heeft geopend, denk ik, voor de dag, en voor present zijn. Natuurlijk, als je de meeste actieve ouders zou vragen, zouden ze toegeven dat het hebben van een kind je kwetsbaarder maakt. Dat gezegd hebbende, het belangrijkste is hoe goed je bent als ouder.

In 2019 besprak Bradley Cooper opnieuw het vaderschap, dit keer in The Ellen DeGeneres Show. Op de directe vraag hoe vader zijn hem heeft veranderd, was het antwoord van Cooper niet verrassend breed. “Ik denk zoals [in] elke manier. Ik bedoel, het stelde me in staat mijn kinderlijke zelf te omarmen zonder enige vorm van angst voor oordeel. Ik zou bijvoorbeeld de hele dag met speelgoed kunnen spelen zonder het gevoel te hebben… is dit raar? Of eindeloos naar tekenfilms kijken en niet denken dat ik mijn leven aan het verspillen ben. Ik hou van tekenfilms." Na dat interview nam Cooper deel aan de Burning Questions-game van The Ellen DeGeneres Show. Tijdens dat segment werd Cooper gevraagd hoe hij zijn dochter Lea aan het lachen maakte en Bradley antwoordde dat hij "grappig zou dansen", wat gemakkelijk voor te stellen is.

Het perspectief van de moeder

Helaas kan het voor mensen extreem moeilijk zijn om voor zichzelf te peilen hoe succesvol ze zijn als ouders. Immers, veel ouders die er veel om geven om de dingen goed te doen, slaan zichzelf voor fouten die ze denken te maken. Om die reden zijn het in veel gevallen de mensen die het dichtst bij elke ouder staan die het beste in staat zijn om hun prestaties te beoordelen.

Sinds Bradley Cooper vader werd, is zijn ex-partner en de moeder van zijn kind, Irina Shayk, behoorlijk open geweest over zijn prestaties als vader. In 2021 sprak Shayk bijvoorbeeld over de relatie van Cooper met hun dochter tijdens een interview met het tijdschrift HIGHStyle. "Hij is een echte, hands-on vader - geen oppas. Lea ging bijna twee weken met hem op vakantie [en] ik heb ze niet één keer gebeld." Natuurlijk krijgen de meeste ouders geen lof voor ouderschap zonder oppas, omdat dat voor hen geen realistische optie is. Het is echter logisch dat Shayk dat ter sprake brengt, aangezien de meeste mensen weten dat veel sterren kindermeisjes schijnbaar veel werk laten doen bij het opvoeden van hun kinderen.

Later in het bovengenoemde interview beschreef Irina Shayk hoe zij en Bradley Cooper ervoor hebben gekozen om hun dochter op te voeden. "Ik en haar vader zijn erg streng. Als ze klaar is met eten, staat ze op van tafel, pakt haar bord en zegt 'dank je'. Zonder 'alsjeblieft' of 'dankjewel' krijgt ze niets. Het is moeilijk, want ze heeft zoveel speelgoed. Ik had één pop, en ik heb deze pop nog steeds. Blonde, blauwe ogen, grote Russische pop. Mijn oma maakte vroeger kleren voor haar. Ik leg altijd uit: 'Kijk, dit is mijn pop. Ik had er maar één.' Of soms: "Je hebt dit snoepje. Ik had vroeger alleen snoep voor Kerstmis, '

Aanbevolen: