De trieste waarheid over de relatie van Mark Wahlberg met zijn dochter, Ella Rae

Inhoudsopgave:

De trieste waarheid over de relatie van Mark Wahlberg met zijn dochter, Ella Rae
De trieste waarheid over de relatie van Mark Wahlberg met zijn dochter, Ella Rae
Anonim

Mark Wahlberg is een van de populairste sterren in Hollywood. Met een slecht jongensverleden was hij in staat zijn leven te veranderen, zijn excuses aan te bieden en een betere man voor zijn gezin te worden. Dit is grotendeels te danken aan zijn vrouw Rhea Durham. Terwijl zijn huwelijksleven sterk blijft, hoe zit het dan met zijn relatie met zijn dochter, Ella Rae?

De acteur beschouwt 2 september als 'bitterzoet'. Hoewel hij wil dat geruchten over hem in het verleden helemaal verdwijnen, lijkt deze specifieke verwoestende dag van zijn leven onvermijdelijk – gezien het feit dat het verband houdt met een trieste waarheid over zijn relatie met zijn dochter.

Wat is er gebeurd met Mark en zijn dochter Ella?

In interviews en op sociale media praat de acteur en voormalig ondergoedmodel constant over zijn kinderen. Hij is een beschermende vader geweest en vergezelde zelfs zijn dochter Ella Rae op een date. Hoe oncool het ook is dat haar vader in het openbaar details over haar datingleven deelt, Ella Rae lijkt nog steeds het papa's meisje te zijn.

De vader-dochterrelatie is echter niet altijd regenbogen en vlinders. Een "bitterzoete" herinnering blijft in de familie hangen, vooral bij Mark en Ella Rae. De acteur, die een rol kreeg in het Transformers-universum, uploadde een foto van zichzelf met zijn dochter op haar 18e verjaardag op Instagram.

De foto van de twee gevolgd door een foto van hem en zijn overleden zus, Debbie. Ella Rae Wahlberg, Marks eerste kind, werd geboren op 2 september 2003, dezelfde dag dat zijn zus Debbie Wahlberg stierf. Op het bijschrift schreef hij: "Gelukkige dag mijn Ella 18 jaar oud."

Samen met een rood hart, cadeau en strik-emoji's, schreef hij verder: "Wauw, wat vliegt de tijd. Zo trots op je !!" Op de andere foto was te zien dat Mark zijn armen om zijn overleden zus sloeg, die eind jaren 80 of begin jaren 90 lijkt te zijn genomen. Hij voegde eraan toe, samen met gebed en rode emoji's: "Altijd een bittere zoete dag. Ik mis mijn grote zus Debbie. Ella's beschermengel."

Tot zover de viering van de verjaardag van zijn dochter, Mark kon de trieste waarheid niet vermijden dat het ook de dag was dat zijn geliefde zus stierf. Nadat hij het leven van zijn zus en de dag van zijn dochter had geëerd, kreeg zijn bericht reacties van enkele beroemdheden, waaronder Jeremy Renner, Mariano Rivera en Mario Lopez, die Ella Rae een gelukkige verjaardag wensten.

Zijn vrouw, Rhea Durham, antwoordde ook en gebruikte de huilende emoji en de emoji met het Latijnse kruis om Debbie 18 jaar na haar dood te herdenken. Ze gebruikte ook een hart-emoji om haar liefde voor haar en de dochter van Mark te uiten.

Wat is er gebeurd met Marks zus Debbie?

Debbie stierf op 2 september aan een hartaanval, op 43-jarige leeftijd. Ze zou een niersteen hebben die ze op het punt stond operatief te laten verwijderen. Er ontstonden echter moeilijkheden als gevolg van een infectie. Ze stierf na een hartaanval.

Mark Wahlberg, de jongste van negen broers en zussen, waaronder Donnie en Robert Wahlberg, heeft eerder gesproken over de dood van Debbie en de impact die dit had op hun gezin. De acteur zei in een interview in 2019 met ET Canada dat haar dood "verwoestend" was voor de familie van Wahlberg.

Hij zei: "Mijn moeder raakte echt in een grote, diepe depressie nadat mijn zus was overleden … het was een echte schok voor haar. Het was volledig verwoestend. Ze verloor haar eerstgeboren dochter en was zo verpletterd, dus dat zette haar meer terug. Ze raakte meer verdwaald."

De acteur zei verder: Het was dezelfde dag als de geboorte van mijn dochter. Het is lang geleden, maar geen enkele ouder zou een kind moeten verliezen.” Zijn moeder Alma rouwde na de dood van Debbie, maar Mark beweert dat het filmen van hun beroemde realityshow, Wahlburgers, gebaseerd op de gastronomische burgerwinkel van de familie, haar heeft geholpen te genezen.

Hij onthulde: "Toen mijn zus vertrok, was het ongelooflijk moeilijk voor haar. Het restaurant heeft haar een nieuw begin en een nieuw leven gegeven, en dat heeft haar gelukkig gemaakt.” Hij voegde eraan toe: "Zij is (zijn moeder Alma) een echt mensenmens en trok zich terug [van het werken in hun familierestaurant] een beetje nadat mijn zus was overleden, maar in de restaurants was - handen schudden, contact maken met mensen - en dan op de show, vond ze haar stem weer.”

Ondertussen zei Marks oudere broer Paul: De show is echt goed voor haar geweest (Alma) … Ze werd verliefd op alle mensen die eraan werkten - ze zou ze uitnodigen voor het avondeten en ze blijft nog steeds binnen neem contact met ze op.'

In april 2021 overleed ook de moeder van Mark Wahlberg, Alma. Hij en zijn broer Donnie hebben de oorzaak van haar dood niet onthuld in hun openbare post om het verwoestende nieuws aan te kondigen, maar in eerdere interviews heeft Donnie openhartig verteld over de strijd van zijn moeder met dementie.

Aanbevolen: