De waarheid over Elvis Presleys relatie met zijn dochter Lisa Marie Presley

Inhoudsopgave:

De waarheid over Elvis Presleys relatie met zijn dochter Lisa Marie Presley
De waarheid over Elvis Presleys relatie met zijn dochter Lisa Marie Presley
Anonim

Tijdens de duizelingwekkende carrière van Elvis Presley genoot hij zoveel succes dat hij zichzelf in een legende veranderde. Een deal die groot genoeg was dat het leek alsof elk nummer dat hij uitbracht een hit werd, Elvis werd verbazingwekkend genoeg ook een grote filmster. Als resultaat van alles wat hij heeft bereikt, blijft Presley zo gevierd dat er tientallen jaren na zijn dood nog steeds nieuwe onthullingen over Elvis' leven naar buiten komen.

Gezien het feit dat Elvis door de jaren heen zo gevierd is, is het logisch dat veel mensen hem altijd als groter dan het leven hebben gezien. Voor iedereen die wil weten wie hij was buiten de legende, hoeven ze alleen maar te kijken naar de relatie van Elvis met zijn ex-vrouw Priscilla. Wat nog belangrijker is, het is fascinerend om meer te weten te komen over hoe dicht Elvis bij zijn dochter Lisa Marie Presley stond.

Hoe close waren Elvis Presley en Lisa Marie Presley?

Op 1 februari 1968 werd Elvis Presley's enige kind Lisa Marie Presley geboren. Jaren nadat Lisa Marie was geboren, scheidde Elvis van haar moeder Priscilla Presley. Het is niet verwonderlijk dat Lisa Marie na de scheiding voornamelijk bij haar moeder woonde. Dat betekent echter niet dat Elvis uit het leven van Lisa Marie is verdwenen, aangezien ze veel tijd met haar vader doorbracht en zelfs de nieuwe vrouw in zijn leven goed leerde kennen.

In 2016 bracht de vriendin van Elvis Presley na zijn scheiding, Linda Thompson, een memoires uit met de titel "A Little Thing Called Life". In het boek schreef Thompson over haar leven met Elvis vóór hun breuk en haar interacties met zijn dochter Lisa Marie Presley. In een bijzonder vermakelijke sectie onthulde Thompson dat Lisa Marie haar ooit vertelde dat "mijn moeder je niet zo leuk vindt" in verwijzing naar Priscilla Presley. Als dat niet onthult dat Elvis Lisa Marie heeft geleerd om zich vrij uit te drukken tegenover de andere mensen in zijn leven, kan niets dat.

Sinds Elvis Presley tientallen jaren geleden is overleden, is de beste manier om meer te weten te komen over zijn relatie met zijn dochter, te vertrouwen op wat Lisa Marie over het onderwerp heeft gezegd. Toen Lisa Marie bereid was om over het onderwerp te praten, heeft ze volledig duidelijk gemaakt dat ze dol was op haar vader en dat hij hetzelfde voor haar voelde.

Toen ze werd gevraagd om haar vader te beschrijven in een interview, is dit wat Lisa Marie te zeggen had. "Beschermend, zeer aanbiddend en zeer waakzaam, en, eh, ik wist dat er van me werd gehouden, daar bestaat geen twijfel over. Het is natuurlijk niet iets waar je gemakkelijk aan kunt komen, maar het was heel duidelijk voor mij en het was heel wederzijds." In een ander interview onthulde Lisa Marie een grappig feit over haar relatie met haar vader. “De enige persoon die in de badkuip kon komen, was mijn vader. Hij is degene die me er echt in zou moeten stoppen en maken. Ik zou nooit ruzie met hem maken.”

Aangezien Elvis Presley rijk en beroemd was, is het bekend dat hij zijn rijkdom gebruikte om aan de meeste van zijn verlangens te voldoen. Tijdens interviews heeft Lisa Marie onthuld dat hoewel haar vader erg beschermend was, hij ook zijn geld gebruikte om haar met ladingen weg te laten komen. Er was bijvoorbeeld een kamer in zijn kelder waar Lisa Marie met dingen zou gooien en vernietigen. Het is duidelijk dat Elvis en Lisa Marie een hechte band hadden voordat hij stierf en volledig van elkaar hielden.

Hoe de dood van Elvis Presley Lisa Marie Presley beïnvloedde

Toen Lisa Marie Presley nog maar negen jaar oud was, sloeg het noodlot toe toen haar vader Elvis Presley overleed. Gelukkig, op basis van hoe Lisa Marie met tegenzin haar laatste interactie met haar vader voor zijn dood heeft beschreven, was het een lief moment. “Ik praat hier niet graag over. Het was 16 augustus, om 4 uur zou ik eigenlijk slapen. Hij vond me en weet je, ga naar bed en ik zei oké en ik denk dat hij me welterusten kuste en ik rende weg. En hij was binnengekomen en had me daarna welterusten gekust. Dat was de laatste keer dat ik hem levend zag.'

In een ideale wereld zou Lisa Marie niet in zijn huis zijn geweest toen haar vader zijn laatste adem uitblies sinds ze veel bij haar moeder woonde. Helaas was Lisa Marie niet alleen in het huis van Elvis toen hij stierf, ze was er getuige van dat zijn vriendin op dat moment probeerde zijn levenloze lichaam wakker te maken terwijl het op de grond lag. Nadat ze getuige was geweest van die scène, belde Lisa Marie de ex-vriendin van Elvis Linda Thompson en riep ze uit: Mijn vader is dood! Hij is gesmoord in het tapijt!”

Toen hij stierf, erfde Lisa Marie Presley een enorm deel van het enorme fortuin van Elvis Presley. Desondanks is het overduidelijk dat ze alles zou hebben teruggegeven om meer tijd met haar vader door te brengen. Lisa Marie heeft zelfs onthuld dat ze na zijn overlijden getroost was dat het dagen duurde voordat het lichaam van Elvis uit het huis werd verwijderd.

"Zijn lichaam was drie dagen in huis en dat had iets heel vreemds troostends, waardoor het niet per se echt voor mij was. Ik bleef er bijna de hele tijd mee binnen." Het leven van Lisa Marie werd duidelijk sterk beïnvloed door het vroegtijdig overlijden van Elvis.

Aanbevolen: