Koppeldoelen': Travis Baker vliegt voor het eerst in 13 jaar met Kourtney Kardashian in een vliegtuig

Koppeldoelen': Travis Baker vliegt voor het eerst in 13 jaar met Kourtney Kardashian in een vliegtuig
Koppeldoelen': Travis Baker vliegt voor het eerst in 13 jaar met Kourtney Kardashian in een vliegtuig
Anonim

Beroemdheidskoppel Travis Barker en Kourtney Kardashian hebben opnieuw bewezen dat ze "paar goals" zijn. Het ordinaire stel vloog onlangs naar Cabo voor een ontspannen uitje. Klinkt gewoon, toch? Blijkt dat dit Barker's eerste vlucht was sinds hij aan boord was tijdens een tragisch vliegtuigongeluk in 2008.

Meerdere verkooppunten meldden dat Barker op zaterdag 14 augustus aan boord ging van een privéjet om met Kardashian en haar familie naar Mexico te vliegen. TMZ schrijft dat ze met de privéjet van Kylie Jenner van Los Angeles naar Cabo vlogen. Hij werd gefotografeerd aan boord van de jet in een kaki broek en een wit mouwloos T-shirt, terwijl Kardashian een stijlvolle, geheel zwarte kleding aantrok.

Fans werden geraakt door dit nieuws en gingen snel naar sociale media om het paar te prijzen. Velen hebben de 42-jarige realityster gecrediteerd voor het helpen van Barker om zijn angsten te overwinnen. Een fan twitterde: "Kourtney heeft Travis geholpen zijn vliegangst te overwinnen. Hij ging op zijn eerste vlucht sinds 2008 met Kourtney aan zijn zijde. Dat is zo lief en ik ben blij voor hem. Ze zijn echt zo'n leuk stel en ik hoop ze gaan wel lang mee."

Een ander schreef: "Travis Barker had niet meer in een vliegtuig gezeten sinds zijn vliegtuigcrash in 2008 en was slechts een van de twee overlevenden. Hij stapte vandaag voor het eerst in een vliegtuig om met Kourtney naar Cabo te vliegen.. als Ik vind zo'n liefde niet, ik wil niet alles."

"Kourtney en Travis hebben een absoluut mooie relatie. Hij stapte voor de eerste keer sinds 2008 in het vliegtuig. Dat is ongelooflijk", zei een derde fan.

In 2008 was de Blink-182-drummer betrokken bij een dodelijk vliegtuigongeluk waarbij zijn bewaker en assistent, Charles "Che" Still en Chris Baker, en de twee piloten aan boord om het leven kwamen. Terwijl Barker's collega en medewerker, Adam "DJ AM" Goldstein, ook de crash overleefde, stierf hij het jaar daarop aan een overdosis.

Openend over zijn angst, sprak Barker met Men's He alth dat hij weer in een vliegtuig wilde vliegen. In hun uitgave van mei 2021 zei de 45-jarige: Er kunnen een miljoen dingen met me gebeuren. Ik zou kunnen sterven op mijn skateboard. Ik zou een auto-ongeluk kunnen krijgen. Ik zou kunnen worden neergeschoten. Er kan van alles gebeuren. Ik zou een hersenaneurysma kunnen hebben en sterven. Dus waarom zou ik nog steeds bang zijn voor vliegtuigen?”

Later in het artikel werd hij geciteerd en zei: "Ik wil de keuze maken om te proberen het te overwinnen."

Barkers volgelingen waren extatisch om te horen dat hij zijn angst heeft overwonnen en erin is geslaagd naar Mexico te vliegen. Een vlucht die volgens Google Flights ongeveer twee en een half uur duurt.

Aanbevolen: