Game Of Thrones' tien jaar geleden voor het eerst uitgezonden op HBO, voel je je al oud?

Inhoudsopgave:

Game Of Thrones' tien jaar geleden voor het eerst uitgezonden op HBO, voel je je al oud?
Game Of Thrones' tien jaar geleden voor het eerst uitgezonden op HBO, voel je je al oud?
Anonim

Game of Thrones wordt tien jaar en HBO heeft plannen onthuld voor een jubileumevenement van een maand.

De Game of Thrones-viering begon op 5 april en is bedoeld om de trouwste fans van de hitserie te betrekken en om een nieuw publiek te werven voor de aankomende prequel-serie, House of the Dragon, die gepland om dit jaar te filmen.

HBO viert tienjarig jubileum 'Game Of Thrones' met release van speciale inhoud

“Game of Thrones wordt 10?! Ik denk dat dat betekent dat mijn obsessie met Dragons ook 10 jaar oud is … actrice Kerry Washington tweette, dat wij allemaal bij de nieuwe GoT echt een decennium oud zijn.

Het netwerk zond de show voor het eerst uit, een bewerking van de fantasieromans van George R. R. Martin, in april 2011.

“Stuur een raaf. We vieren 10 jaar in Westeros, de IronAnniversary is hier”, schreef HBO bij een montagevideo.

De clip bevatte enkele van de meest cruciale momenten van de serie gemaakt door David Benioff en D. B. Weiss.

HBO's streamingdienst HBO Max neemt ook deel aan de vieringen met een Game of Thrones-spotlightpagina. In dit tempo zullen in april gepersonaliseerde curaties, een binge-watching-marathon, speciale editie-producten en een verscheidenheid aan andere Game of Thrones-gerelateerde content worden uitgerold.

Een van de exclusieve inhoud is een introductie tot de Game of Thrones-wereld en personages, evenals 150 video's van extra's achter de schermen, interviews met de cast en nooit eerder vertoonde clips en trailers.

Heb jij het in je om de MaraThrone te voltooien?

Op 10 april zal HBO2 alle afleveringen van het eerste seizoen van de show uitzenden.

De zogenaamde MaraThrone wordt gecombineerd met een inzamelingsactie voor fans om alle 73 afleveringen van de serie op HBO Max te bingewatchen.

Tijdens de twee weken durende uitdaging zullen castleden fans vragen om bij te dragen aan een van de tien nobele doelen: Women for Women International, World Central Kitchen, Conservation International, International Rescue Committee (IRC), UNICEF, FilmAid International, SameYou, Royal Mencap Society, National Urban League en The Trevor Project.

De MaraThrone kan worden voltooid langs zes unieke routes, gericht op een van de geliefde personages of thema's: de Moeder der Draken, Arya's reis naar Braavos, de beste veldslagen, de opkomst van het Leger van de Doden en de grootste spoilers.

Aanbevolen: