Ashanti vertelt alles over het voor het eerst in 6 jaar tegen het lijf lopen van Nelly

Inhoudsopgave:

Ashanti vertelt alles over het voor het eerst in 6 jaar tegen het lijf lopen van Nelly
Ashanti vertelt alles over het voor het eerst in 6 jaar tegen het lijf lopen van Nelly
Anonim

Ashanti heeft uitgelegd wat er in september gebeurde, toen ze na zes jaar onverwachts haar ex-partner Nelly tegen het lijf liep.

De ontmoeting vond plaats bij 'Verzuz', een rapbattle georganiseerd door Ja Rule en Fat Joe.

In een nieuw interview met Angie Martinez werd Ashanti gevraagd wat Nelly in haar oor zei toen hij tijdens het gevecht vanaf het podium in de richting van de zangeres liep.

Ashanti vertelt haar ex Nelly na zes jaar te ontmoeten

"Het gekke is dat hij niets zei," vertelde Ashanti aan Martinez.

De zangeres van 'Rock Wit U' gaf ook toe dat ze niet wist dat Nelly deel zou gaan uitmaken van Verzuz en dat Fat Joe dat geheim had gehouden uit angst dat ze anders niet zou komen.

"Allereerst wist ik niet dat hij daar zou zijn. Ik zei tegen Joe: 'Joe, waarom vertel je me niet dat hij [zal zijn]?' Hij zei: 'Sis, ik weet het. Het is verschrikkelijk.' … Hij zei: 'Ik kon het risico niet nemen dat je niet zou komen als je wist dat hij er zou zijn',' zei ze, de stem van Dikke Joe nadoend.

"Het was heel onverwacht", ging Ashanti verder.

"Ik had [Nelly] al meer dan zes jaar niet meer gezien of gesproken. Het was een beetje ongemakkelijk," voegde ze eraan toe.

Fat Joe plaatste ook een reactie nadat de video van het interview was gedeeld op Instagram op het officiële Power 105.1-account.

"Geef de liefde nooit op", schreef de rapper.

Ondanks dat Joe positief was over het opnieuw aanwakkeren van de vonk tussen de twee ex-partners, zag Ashanti het niet precies op dezelfde manier.

Toen haar werd gevraagd of zij en Nelly het nog een keer zouden proberen, zei ze gewoon "nee" op een behoorlijk overtuigende toon.

Ashanti roept speculaties op over het hebben van een nieuwe vriend in april

Eerder dit jaar ging het gerucht dat Ashanti een relatie had na het plaatsen van foto's met een man terwijl hij op vakantie was in Cancun, Mexico.

Ze poseerde in een crèmekleurige, doorschijnende jurk terwijl ze een niet nader genoemde heer in een zwarte sportjas, een bijpassende broek en een wit overhemd aantrok.

“Geweldige tijden”, schreef ze bij de Instagram-opname in april.

Het bericht leidde tot een stroom van vragen van Ashanti's Instagram-volgers over haar potentiële nieuwe romance. De zangeres verduidelijkte het mysterie niet voor haar fans, wat leidde tot speculaties over de vraag of de man haar partner was of iemand die werkte in het resort in Mexico waar ze verbleef.

Aanbevolen: