Hilaria Baldwin onthult dat ze een Google-waarschuwing heeft ingesteld toen ze voor het eerst met Alec Baldwin uitging

Inhoudsopgave:

Hilaria Baldwin onthult dat ze een Google-waarschuwing heeft ingesteld toen ze voor het eerst met Alec Baldwin uitging
Hilaria Baldwin onthult dat ze een Google-waarschuwing heeft ingesteld toen ze voor het eerst met Alec Baldwin uitging
Anonim

Hilaria Baldwin heeft verteld hoe ze omgaat met pestkoppen, en bekende dat ze een Google Alert over zichzelf had ingesteld toen ze begon te daten met acteur Alec Baldwin.

De yoga-instructeur en auteur ging naar haar Instagram om een video van vijf minuten te plaatsen waarin ze opende over haar persoonlijke ervaring met online misbruik en kritiek, en hoe ze leerde dat niet in haar hoofd te laten komen.

Hilaria Baldwin vertelt over het omgaan met pestkoppen toen ze met Alec begon te daten

"We hebben allemaal pestkoppen", zegt ze in de video.

"Ik wil dat je weet dat je dat niet verdient", vervolgde ze, terwijl ze haar volgers enkele persoonlijke voorbeelden gaf van toen ze haar relatie met haar man Alec begon.

"Ik ontmoette Alec ongeveer 11 jaar geleden, en zodra onze relatie uit de hand liep, want iedereen moet alles over iedereen weten, toch?" Hilaria zegt.

"Een van mijn vrienden gaf me het slechtste advies ooit. Houd van mijn vriend, het slechtste advies ooit. Ze zei tegen me: 'Je zou Google Alerts moeten krijgen'", vervolgde ze.

Hilaria nam het advies op, legde ze uit: "Dus ik kreeg Google Alerts en toen kreeg ik ineens al deze berichten van mensen die gesprekken hadden over [mij]."

Baldwin gaf vervolgens voorbeelden van wat voor soort opmerkingen ze over zichzelf moest lezen. De reactie varieerde van kritiek op haar outfits - haar jurken waren te kort en te lang tegelijk - en fysieke verschijning - "ze is zo lelijk", herinnert ze zich - tot haar niet genoeg zijn voor "hun favoriete beroemdheid, Alec Baldwin”.

"Het was bijna alsof, 'Dit is een bedrieger die in zijn leven is gekomen en hij had de mijne moeten zijn en dus ga ik haar aan flarden scheuren'", zei Hilaria.

Hilaria stopte met het lezen van opmerkingen over haar: "Het is mijn coping-mechanisme geweest"

Baldwin onthulde dat ze destijds het gevoel had dat ze mensen uitleg verschuldigd was voor de opmerkingen die over haar circuleerden. Daarna ging ze door een fase waarin ze weigerde zichzelf uit te leggen.

"En ik ging gewoon door. Ik heb geleerd dat ik niets heb gelezen. Ik lees tot op de dag van vandaag nog steeds niets over mezelf", zei ze.

"Het is mijn coping-mechanisme geweest," voegde ze eraan toe.

Hilaria en Alec begonnen te daten in augustus 2011 en trouwden in juni van het volgende jaar. Ze hebben samen zes kinderen, die ze liefkozend 'Baldwinitos' noemen, een Spaans klinkende versie van hun familienaam.

In 2020 werd Hilaria beschuldigd van culturele toe-eigening omdat ze haar Spaanse afkomst en accent had vervalst, en ook valselijk beweerde dat ze op Mallorca was geboren.

Aanbevolen: