Waarom zijn Nina Dobrev en Ian Somerhalder uit elkaar gegaan?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn Nina Dobrev en Ian Somerhalder uit elkaar gegaan?
Waarom zijn Nina Dobrev en Ian Somerhalder uit elkaar gegaan?
Anonim

Nina Dobrev is er zeker in geslaagd om naam te maken. Terwijl ze constant moet afzweren dat ze geen Victoria Justice is, een celeb waar ze vaak voor wordt aangezien, staat Nina nog steeds op zichzelf, vooral na haar succes in de populaire CW-serie, Vampire Diaries.

De ster verscheen in de serie samen met Ian Somerhalder en Paul Wesley, om er maar een paar te noemen, die zichzelf als een icoon van tienerdrama's verstevigde. Nou, alsof een hoofdrol in een drama niet genoeg was, lijkt het alsof de shockers op het scherm hun weg beginnen te vinden in Nina's persoonlijke leven, vooral als het gaat om haar relatie met Ian.

Nina Dobrev en Ian Somerhalder zijn in het echt met elkaar uitgegaan, wat de connectie van hun personages weerspiegelde, maar hun romance duurde niet lang. Laten we eens kijken waarom ze uit elkaar zijn gegaan.

Bijgewerkt op 21 juli 2021, door Michael Chaar: Tijdens hun werk aan Vampire Diaries ontwikkelden Nina Dobrev en Ian Somerhalder nogal wat romantiek. Ondanks dat het een fan-fav celeb-paar was, ging het duo in 2013 uit elkaar vanwege een aantal redenen, waarvan er één te maken had met hun 10-jarig leeftijdsverschil. Nou, gelukkig voor de twee zijn ze niet alleen vrienden gebleven, maar hebben ze sindsdien ook buiten elkaar liefde gevonden. Ian ging verder met Nikki Reed, met wie hij hun twee kinderen deelt. Wat Nina Dobrev betreft, ze is momenteel aan het daten met Shaun White, en het gerucht gaat dat de twee nu elk moment kunnen trouwen!

Nina Dobrev & Ian Somerhalder: The Split

Terwijl fans dol waren op Nina en Ian samen, liep hun relatie in 2013 op de klippen, schokkende fans over de hele wereld. Na de aankondiging van hun splitsing begonnen fans zich meteen af te vragen wat er tussen de twee had kunnen gebeuren.

Een bron deelde dat de breuk mogelijk is veroorzaakt door het leeftijdsverschil tussen de acteurs. Volgens Us Weekly zei een bron: "Ik denk dat ze besloot dat ze andere dingen wilde ervaren." Een bron legde ook uit: "De relatie is ontstaan uit een vriendschap en het feit dat ze een romance moesten beginnen voor de show."

Somerhalder was 34 en Dobrev was toen 24, dus het is logisch dat ze misschien geïnteresseerd waren in verschillende dingen voor hun toekomst, aangezien een verschil van tien jaar niet klopt.

Volgens Nicki Swift geloven mensen dat terwijl Somerhalder zou zijn getrouwd, Dobrev dat nog niet wilde doen. De website merkte ook op dat toen Somerhalder Nikki Reed begon te zien, ze hun verloving aankondigden zes maanden nadat ze elkaar begonnen te zien. In 2015 trouwden ze en in 2017 kregen ze hun dochtertje. Mensen vragen zich af of hij wilde trouwen en kinderen wilde krijgen en Dobrev had nog niet het gevoel dat ze in die levensfase was.

Een vriendschap

Hoewel sommige mensen cool zijn om vrienden te zijn met mensen met wie ze uitgingen, vinden anderen dat dat heel lastig klinkt. Ze zijn misschien verder gegaan, maar voelen nog steeds enige jaloezie wanneer ze hun ex-partner met een nieuw iemand zien.

In het geval van Nina Dobrev en Ian Somerhalder klinkt het alsof ze vrienden zijn gebleven.

Dobrev ging samen met Andy Cohen naar Watch What Happens Live en zei dat het positief was dat ze bevriend was met Somerhalder en Reed. Ze zei: "Ik vind dat helemaal niet raar. Ik vind dat geweldig. Ik denk: 'Waarom kan niet iedereen vrienden zijn?' Ik denk dat ze een prachtige baby hebben, en ze zijn gelukkig en ik ook, en wat is daar slecht aan? Ik zie daar geen enkel probleem in", aldus Cheat Sheet.

Cheat Sheet wees erop dat Reed en Dobrev ook een vriendschap hadden toen ze een relatie had met Somerhalder.

De romantiek was echt

Volgens PopSugar hadden Dobrev en Somerhalder een geweldig moment toen ze in 2014 een People's Choice Award wonnen voor 'chemie op het scherm'. Het paar zei dat ze uit elkaar waren, maar Elena en Damon waren nog steeds erg verliefd.

Dobrev zei: "Maar goed dat het niet onhandig is!" en zei toen: "Het is maar goed dat we chemie hebben!" Us Weekly meldde dat de relatie van het paar in 2010 begon en in mei 2013 was afgelopen.

De actrice deelde met het tijdschrift Seventeen: "Ik wilde niet daten met een van mijn costars - mijn doel in de show was om professioneel te zijn. Maar soms kun je er niets aan doen met wie je een connectie hebt, en je kunt er maar zo lang tegen vechten - wat ik heel, heel lang heb gedaan."

Met wie zijn ze nu aan het daten?

Beide acteurs zijn verder gegaan sinds hun splitsing. Somerhalder en Nikki Reed zijn sinds 2015 getrouwd en lijken helemaal verliefd te zijn. Volgens Us Weekly vierde Somerhalder Moederdag in 2018 met een foto van Reed toen ze zwanger was en hij had een heel romantisch bericht voor haar.

Nina Dobrev, de ster is in verband gebracht met een aantal acteurs, waaronder Liam Hemsworth, Derek Hough en Glenn Powell, maar het lijkt erop dat Shaun White nu haar hart heeft!

E! News zegt dat het duo mogelijk in maart 2020 is gaan daten en een bron vertelde de publicatie dat ze naar "de toekomst" kijken. Nou, het lijkt erop dat de toekomst er sneller is dan verwacht, want ze wil gaan trouwen!

Us Weekly meldde dat de zaken tussen Nina en Shaun zo goed zijn verlopen dat het huwelijk letterlijk "om de hoek" is. Ah!!!

Aanbevolen: