Waarom zijn Joshua Jackson en Brittany Daniel uit elkaar gegaan?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn Joshua Jackson en Brittany Daniel uit elkaar gegaan?
Waarom zijn Joshua Jackson en Brittany Daniel uit elkaar gegaan?
Anonim

Pacey Witter's liefdesleven is behoorlijk wild. Het personage uit Dawson's Creek heeft twee serieuze relaties op de middelbare school, en nadat hij het uitmaakt met Andie McPhee, v alt hij voor Joey Potter. Dit leidt tot een grote liefdesdriehoek in Dawson's Creek en veel leuke en dramatische afleveringen. Weet je nog toen Joey en Pacey voor de zomer vertrokken en rondzeilden?!

Joshua Jackson en Katie Holmes gingen met IRL uit en het is fijn om te horen dat er vonken oversloegen toen camera's deze soms melodramatische tienershow niet filmden. Joshua Jackson heeft veel beroemde ex-vriendinnen, en een van hen is Brittany Daniel, bekend van Sweet Valley High. Waarom zijn Joshua Jackson en Brittany Daniel uit elkaar gegaan? Laten we eens kijken.

De relatie tussen Joshua Jackson en Brittany Daniel

We horen graag over het huwelijk van Joshua Jackson met Jodie Turner-Smith en het is ook interessant om terug te kijken op de romantische geschiedenis van de populaire acteur.

We horen over zoveel acteurs die beginnen rondhangen over samen acteren in een film of de hoofdrol in hetzelfde tv-programma en dat is wat er gebeurde met Joshua Jackson en Brittany Daniel.

Het stel ontmoette elkaar vanwege Dawson's Creek, volgens Zimbio.com.

De actrice speelde het personage van Eve Whitman, die absoluut een fascinerend onderdeel van de show was, zo niet een erg geliefd personage. In seizoen 3 ontmoetten Dawson Leery en Eve elkaar, en hij was geïnteresseerd omdat zij het nieuwe meisje in de stad was en hij zich tot haar aangetrokken voelde. Een belangrijke onthulling vond plaats toen fans erachter kwamen dat Eve en Jen Lindley halfzussen waren, waardoor Jens toch al trieste en gecompliceerde gezinsleven nog erger werd.

Het is tijdens het seizoen 3 Dawson's Creek Thanksgiving-aflevering dat Dawson kan zien dat Eve en Jen familie zijn. Hun moeder Helen komt langs en legt Jen uit dat ze nog een baby heeft gekregen. Jen is er natuurlijk kapot van als ze dit familiegeheim hoort en hoewel ze niet dacht dat ze haar ouders meer mocht haten, is ze meer teleurgesteld in haar vader en moeder dan ooit tevoren. Eve was maar in een paar afleveringen, maar maakte een enorme plons.

Mensen lijken niet te weten waarom Joshua Jackson en Brittany Daniel uit elkaar zijn gegaan. Mensen denken dat ze een jaar hebben gedate, en Us Weekly meldde dat Joshua ook met actrices Rosario Dawson en Julia Stiles uitging.

Joshua Jackson is nu 43 jaar oud en Brittany Daniel is 45, dus als ze tijdens hun verblijf op Dawson's Creek met elkaar uitgingen, zouden ze heel jong zijn geweest. Het is mogelijk en waarschijnlijk is dat de reden waarom hun relatie geen stand hield.

Fans van Dawson's Creek houden niet van het karakter van Eve. In een Reddit-thread schreef een fan: "Ik haatte haar karakter. Ik bleef maar denken AHHH" Jessica Wakefield "van Sweet Valley High … De verhaallijn van haar die willekeurig op de middelbare school verschijnt, maar geen student, de PSAT-antwoorden krijgt, enz., het leek niet echt logisch."

Een andere fan schreef: "Ik denk dat Eve's enige doel was om een 'verleidster' te zijn, zodat Dawson een excuus had om van Joey weg te vallen."

Brittany Daniel's leven na 'Sweet Valley High'

Brittany Daniel heeft veel meegemaakt sinds ze klaar was met haar hoofdrol in Sweet Valley High. De tv-aanpassing van de Sweet Valley High-boekenreeks werd uitgezonden van 1994 tot 1997, en Bretagne Daniel speelde Jessica Wakefield. Haar echte tweeling Cynthia Daniel speelde Elizabeth Wakefield. Zoals fans van de boeken zich herinneren, hebben de tweeling totaal tegenovergestelde persoonlijkheden. Jessica houdt van plezier maken en Elizabeth is voorzichtiger en leergieriger.

Brittany Daniel speelde Penny in één aflevering van That 70's Show en speelde Sophia in de show That 80's Show uit 2002. Andere opmerkelijke rollen zijn Carmen in It's Always Sunny In Philadelphia en Blair in Black-ish.

Brittany Daniel kreeg de diagnose kanker en volgens People kreeg ze in 2011 de diagnose non-Hodgkin-lymfoom stadium IV. Ze legde in 2014 aan de publicatie uit dat dit een heel moeilijke tijd voor haar was: "Het gebeurde zo plotseling", zei ze. "Ik zou hier nooit doorheen zijn gekomen zonder mijn familie. Mijn familie is alles voor mij en ik heb het gevoel dat ze me hier doorheen hebben geholpen.”

In juli 2017 trouwde Bretagne met Adam Touni in Los Angeles en het paar kreeg onlangs hun eerste kind. Brittany deelde met haar Instagram-volgers dat ze hun dochtertje Hope Rose noemden.

Hoewel fans de ware reden voor de breuk tussen Joshua Jackson en Brittany Daniel waarschijnlijk niet zullen weten, zijn ze nu allebei gelukkig getrouwd en de trotse ouders van Janie Jackson en Hope Rose Touni.

Aanbevolen: