Waarom zijn Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp echt uit elkaar gegaan?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp echt uit elkaar gegaan?
Waarom zijn Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp echt uit elkaar gegaan?
Anonim

In 2018 werden Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp een van de populairste jonge Hollywood-koppels, en hoewel ze sindsdien uit elkaar zijn gegaan, zouden fans willen dat het paar erin was geslaagd om dingen uit te werken. Wie kan tenslotte die stomende kusfoto's van een jacht vergeten?

Vandaag bekijken we de redenen waarom de twee sterren besloten om dingen te beëindigen onder de loep. Waren Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp serieus met elkaar bezig? En wat zorgde ervoor dat ze hun eigen weg gingen? Blijf scrollen om erachter te komen!

Toen Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp een date hadden

Acteurs Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp hebben elkaar vermoedelijk ontmoet op de set van de epische oorlogsfilm The King waarvan de opnames in juni 2018 begonnen. In september van dat jaar werden de twee opgemerkt door een fan terwijl ze een wandeling maakten in Central Park in New York City en toen begonnen de geruchten dat ze aan het daten waren.

In oktober 2018 bevestigden de twee hun relatie door een gepassioneerde kus in de regen te delen - op dat moment was Chalamet 22 en Depp 19 jaar oud. Sindsdien zijn de twee vaak samen gespot en in september 2019 maakten Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp hun rode loperdebuut op het Filmfestival van Venetië. Helaas werd begin 2020 gemeld dat het paar uit elkaar ging.

Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp gingen uit elkaar vanwege 'zakelijke redenen'

Hoewel niemand ooit een specifieke reden heeft gegeven waarom Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp hun relatie in het voorjaar van 2020 beëindigden - in het meinummer van de Britse Vogue van dat jaar werd Chalamet "beschreven als vrijgezel". Dit betekende dat het paar uit elkaar was gegaan, maar ze hebben nooit onthuld waarom.

Naar verluidt hebben de twee acteurs deze relatie in april 2020 beëindigd vanwege 'zakelijke redenen' - wat meestal betekent dat hun drukke schema's het hen niet toestonden elkaar veel te zien. Dit kan waar zijn omdat ze allebei verschillende projecten hadden waar ze op dat moment aan werkten (Timothée Chalamet filmde de films The French Dispatch, Dune en Don't Look Up terwijl Lily-Rose Depp werkte aan de films Crisis, Voyagers, en Stille Nacht).

Sommigen geloven echter dat de twee uit elkaar zijn gegaan vanwege de derde persoon, maar er is nooit iemand genoemd. Na Timothée Chalamet werd Lily-Rose Depp gelinkt aan acteur Austin Butler, maar dat was in 2021. Kort na zijn scheiding van Depp kuste Chalamet de Mexicaanse actrice Eiza González, die zes jaar ouder is dan de ster.

Zijn Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp weer bij elkaar gekomen?

In het voorjaar van 2021 (een jaar na hun breuk) werden Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp opnieuw samen gespot. De twee gingen vaak samen uit in New York City en een keer werden ze zelfs gezien bij het winkelen in een boetiek. Dit is wat een ooggetuige die ze zag bij Verameat in de East Village aan Entertainment Tonight vertelde:

"Ze kwamen samen binnen en keken allebei om zich heen. Timothée is meerdere keren de winkel binnengekomen, zowel met Lily als alleen. Terwijl Lily buiten naar iets keek, kocht hij het snel voor haar als een geheim cadeau en toen liep op."

Tijdens een optreden in The Drew Barrymore Show in 2021, legde Lily-Rose Depp uit waarom ze geen commentaar wil geven op haar liefdesleven:

"De waarde van privacy is iets dat me van jongs af aan is bijgebracht. Toen ik opgroeide in een gezin zoals ik deed, was het altijd iets dat was… Ik heb altijd het belang van privacy geleerd en dat waarderen en houden dingen alleen voor jezelf. En dat is iets dat ik in mijn eigen carrière heb voortgezet en dat is heel belangrijk voor mij."

Hoewel de twee sterren destijds veel met elkaar rondhingen, was er geen openbare blijk van genegenheid, iets wat fans gewend waren van hen te zien. Dit kan echter komen door de COVID-19-pandemie en het feit dat ze altijd werden gezien met maskers die het vrijen in het openbaar zeker moeilijker maken.

Hoe dan ook, in de herfst van 2021 worden Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp niet meer samen in het openbaar gezien, en het is onduidelijk of ze ooit hun romance opnieuw hebben aangewakkerd, of dat ze gewoon als vrienden rondhangen. Tijdens de herfst van 2021 en begin 2022 is Chalamet druk bezig geweest met het doen van perstours voor Dune en het opnemen van de aankomende film Wonka in Oxford, Engeland. Lily-Rose Depp heeft aan de andere kant promo gedaan voor haar nieuwste film Wolf, en ze is druk geweest met een paar modellenwerk. Terwijl het daten van Chalamet momenteel een mysterie is, werd Lily-Rose Depp onlangs gespot terwijl ze de Franse rapper Yassine Stein kuste. Het lijkt er dus op dat zij en Chalamet in 2022 gewoon vrienden kunnen zijn.

Aanbevolen: