Zijn 'Outer Banks'-sterren Madelyn Cline en Chase Stokes voorbij? Dit is waarom fans denken dat ze stilletjes uit elkaar zijn gegaan

Inhoudsopgave:

Zijn 'Outer Banks'-sterren Madelyn Cline en Chase Stokes voorbij? Dit is waarom fans denken dat ze stilletjes uit elkaar zijn gegaan
Zijn 'Outer Banks'-sterren Madelyn Cline en Chase Stokes voorbij? Dit is waarom fans denken dat ze stilletjes uit elkaar zijn gegaan
Anonim

Chase Stokes, 29, en Madelyn Cline, 23, werden voor het eerst beroemd toen ze schitterden als John B. Routledge en Sarah Cameron in de populaire Netflix-show, Outer Banks. Terwijl ze seizoen één aan het filmen waren, werd het paar op het scherm langzaam ook een paar buiten het scherm en ging samen in quarantaine. Fans waren erg blij om het nieuws te horen dat hun favoriete personages nu in het echt aan het daten waren.

Het stel heeft enige tijd apart doorgebracht, andere projecten gefilmd en misschien ook tijd weg van elkaar, wat een tol kan eisen van een relatie. Zoals met veel mede-sterren die verliefd worden, gaan ze soms uit elkaar, wat ongemakkelijk kan zijn op de set, vooral omdat Outer Banks is vernieuwd voor seizoen 3.

Nu, na meer dan een jaar daten, gaan er geruchten dat het paar mogelijk uit elkaar is gegaan, volgens Deuxmoi. Zijn het slechts geruchten of is er een probleem tussen de Pogues? Dit is wat we weten.

10 Hoe ze bij elkaar kwamen

Stokes en Cline ontmoetten elkaar een paar maanden nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten op de set van Outer Banks. Toen ze eenmaal samen in quarantaine gingen, samen met co-sterren Rudy Pankow en Drew Starkey, werd de relatie een beetje romantisch. Samen in quarantaine gaan was een goede test om te kijken of ze het zouden halen. Volgens veel sites begon het paar in april 2020 te daten. Misschien was dat de reden waarom ze zo'n geweldige chemie op het scherm hadden omdat ze in het echte leven voor elkaar vielen.

9 Ze hebben het officieel gemaakt

In juni 2020 maakte het stel het officieel door over elkaar op Instagram te posten. Het stel had eerder flirterige reacties op elkaars posts achtergelaten, maar toen ze aankondigden dat ze een stel waren, onderschreef Stokes zijn foto: "Cat is out of the bag." Madelyn Cline antwoordde met: "Ik ben gevallen en ik kan niet opstaan."

Fans waren super enthousiast om de co-sterren samen te zien en alles leek een sprookje. Hun chemie liep over in seizoen 2, waarbij Stokes haar in één scène zelfs Mads noemde in plaats van Sarah.

8 Waarom ze het zo lang privé hielden

In een interview met ET vertelde Cline de verslaggever waarom ze hun relatie zo privé hielden. "De show die uitkwam, was al een behoorlijk grote levensverandering, en we waren ook net begonnen met het hele quarantaineproces, en dat is een enorme levensverandering en gaan door een wereldwijde pandemie. Ik denk dat we het gewoon wat tijd wilden geven en geniet ervan terwijl het nieuw en fris is en houd dat een beetje voor onszelf, "zei ze. Het was toen een gekke tijd en elke nieuwe relatie moet in het begin privé worden gehouden om te worden weggehouden van publieke controle.

Ze wilden ook niets met de show verpesten en daarom wachtten ze tot quarantaine om ernaar te handelen. De co-sterren realiseerden zich al snel dat er iets tussen hen was.

7 Wat Madelyn Cline en Chase Stokes over elkaar hebben gezegd

De acteurs zijn veel geïnterviewd sinds Outer Banks zo populair werd, en ze hebben een aantal hele leuke dingen over elkaar gezegd. In hetzelfde interview met ET, toen hem werd gevraagd of ze verliefd was, antwoordde Cline met: "Ja, het is echt cool. De liefde is hecht. Het is cool om deze ervaring te delen met je favoriete mensen en ook je favoriete persoon … Ik voel me erg gelukkig."

Stokes deelde een heel lief bericht voor zijn vriendin op haar 23e verjaardag. "Het is vrij zeldzaam om iemand te ontmoeten en alles te voelen veranderen", schreef hij in het bijschrift van de Instagram, met foto's van het paar. "Bedankt voor het warm maken van de koudste dagen, voor je aanstekelijke liefde en voor het zijn van de beste hondenmoeder voor Lil mi. Gefeliciteerd met je verjaardag lieverd, je maakt mijn hart warm en wazig 25/8", plaatste hij op Instagram.

Ze plaatsen schattige foto's van elkaar op hun Instagram en de ander laat leuke reacties achter, meestal voor hun jubileum en verjaardagen. De Outer Banks-sterren spraken afgelopen juli met Access en vertelden hen hun eerste indrukken van elkaar. Cline zei dat toen ze Stokes ontmoette, hij in een heel slecht humeur en een beetje braaf was, terwijl Stokes zei dat ze in de war was met hem.

6 Filmen op aparte locaties

Sinds ze enorm beroemd zijn geworden op Outer Banks, heeft het paar meer kansen gekregen om in andere dingen te acteren. Cline is in Griekenland druk bezig geweest met het filmen van de Knives Out 2. Ze schittert erin met Daniel Craig, Jada Pinkett Smith, Edward Norton en meer. Terwijl Cline in Griekenland was, was Stokes terug in de Verenigde Staten om enkele afleveringen te filmen voor het thrillerdrama Tell Me Your Secrets en de rol van TJ Forrester in de streamingshow One Of Us Is Lying. Door in verschillende landen te zijn, konden ze hun relatie evalueren, wat de mogelijke breuk zou kunnen hebben veroorzaakt.

5 Madelyn Cline danste met een andere man

Te midden van de speculaties tussen het paar vloog Cline in september naar Italië om vele shows van de Milan Fashion Week bij te wonen. Daar hing ze rond met enkele vrienden, waaronder 13 Reasons Why-acteur Ross Butler. Ze zaten samen bij de presentatie van Salvatore Ferragamo. De volgende dag deelde ze foto's van haar tijd bij de show naast een video van haar, Butler en vrienden die gek waren. Hij plaatste ook foto's van hen samen op zijn Instagram.

Wat de geruchten over het uiteenvallen echt aanwakkerde, was een video die was uitgelekt door TMZ, waarin Cline en Butler samen werden zien dansen en Butler haar ronddraaide in het CERA-restaurant in Milaan. Het kunnen gewoon vrienden zijn die tijdens de modeweek rondhangen, maar fans denken dat er meer aan de hand is.

4 Chase Stokes' Boys Night

Cline en Stokes gingen in september allebei om met OBX-tegenspeler Jonathan Daviss. Terwijl de actrice haar dromen waarmaakte in Italië en al snel naar Parijs reisde, feestte Stokes hard in Miami met zijn mannelijke co-sterren en enkele andere nieuwe vrienden. Samen met Daviss ging Austin North met hen mee voor een jongensavondje uit. Hij ging een paar weken geleden ook uit met Tom Felton voor nog een jongensavond, waardoor het internet uit zijn dak ging.

Een andere bewering van Deux Moi zei dat Stokes een evenement bijwoonde waar hij flirtte met andere mensen en er erg single uitzag. Stokes en Cline zijn de laatste tijd niet meer samen gespot.

3 Het Met Gala

Vermoedelijk zouden ze samen het Met Gala bijwonen, wat voor beiden een primeur zou zijn geweest, maar op het laatste moment afhaakten. Dit wakkerde de geruchten alleen maar meer aan. Er waren drie afzonderlijke inzendingen voor Deuxmoi over het paar, dus fans begonnen te geloven dat hier enige waarheid achter zat.

2 Wat fans zeggen

Fans zijn niet blij met de geruchten, omdat veel van hen het stel samen leuk vonden. Een gebruiker twitterde dat als de geruchten waar zijn, wat ze hopen dat ze niet zijn omdat ze duidelijk erg verliefd zijn, ze hopen dat het hun chemie in de show niet verpest. Anderen zeiden: "Liefde bestaat letterlijk niet", als ze echt uit elkaar zijn. @Mae_dial02 tweette dat als het waar is, ze hun telefoon door de kamer gooien.'

De meeste reacties op de breuk zijn triest. Ze willen niet geloven dat de co-sterren uit elkaar zijn, maar willen ook wachten tot ze de geruchten bevestigen of ontkennen en mensen uit hun persoonlijke leven laten.

1 Zijn de geruchten waar?

Niemand weet zeker of de geruchten over het uiteenvallen waar zijn. Fans willen niet dat ze dat zijn, maar de tijd zal het leren. Madelyn Cline postte op Instagram voor de verjaardag van Chase Stokes, maar de post leek meer platonisch. En de berichten die ze over elkaar deelden, zijn meer in groepsverband en eerder gebonden aan de show dan alleen die twee.

Toen hij echter iedereen bedankte voor de wensen, stond er Cline op de foto's die hij plaatste, wat kan betekenen dat ze nog steeds vrienden zijn, als de geruchten waar zijn. Dat is geweldig nieuws voor hen en voor OBX-fans. Geen van beiden had erover gesproken en berichten over elkaar staan nog steeds op sociale media.

Aanbevolen: