Waarom zijn Katy Perry en Orlando Bloom uit elkaar gegaan?

Inhoudsopgave:

Waarom zijn Katy Perry en Orlando Bloom uit elkaar gegaan?
Waarom zijn Katy Perry en Orlando Bloom uit elkaar gegaan?
Anonim

Katy Perry en Orlando Bloom zijn vandaag misschien een paar doelen, het opvoeden van hun jonge dochter en het opvoeden van Orlando's oudste zoon met ex Miranda Kerr, maar het was niet altijd zo. In feite, jaren voordat Orlando en Katy hun dochter verwelkomden en hun bruiloft plantten, gingen Orlando en Katy uit en gingen ze een tijdje uit elkaar.

Er was destijds niet veel drama rond het voormalige stel, maar fans hebben zich lang afgevraagd waarom ze uit elkaar gingen en hoe ze weer bij elkaar kwamen en gelukkiger dan ooit.

Hoe hebben Katy Perry en Orlando Bloom elkaar ontmoet?

Tijdens de première van American Idol in 2019 vertelde Katy hoe ze haar vriend, Orlando Bloom, had ontmoet tijdens de Golden Globes van 2016 zelf.

De romance tussen de sterren ging door toen ze de Golden Globes afterparty van Harvey Weinstein bijwoonden, die werd gehouden in Beverly Hilton.

Het duo was naar verluidt veel aan het flirten op het feest toen ze door stormen werden gespot. Terwijl op een bepaald moment tijdens hun chat de Pirates of the Caribbean-ster extra dicht naar Perry leunde terwijl ze lachte, werd later Orlando gespot terwijl ze iets in Katy's telefoon typte.

"Hij leunde naar haar toe om in haar oor te fluisteren en raakte haar onderrug aan terwijl ze aan het kletsen waren", had een insider destijds aan US Weekly gerapporteerd over Bloom's interactie met Perry.

Perry en Bloom hadden elkaar voor het eerst ontmoet in april 2013. Op dat moment hadden beide sterren echter verschillende relaties - Katy met haar knipperlicht, John Mayer, en Orlando met zijn toenmalige vrouw, supermodel Miranda Kerr.

Maar er is in ieder geval geen kwaad bloed met de ex van Orlando; de drie zijn tegenwoordig een gelukkige co-ouderschapsgroep, waarbij Katy en Miranda een speciale vriendschap ontwikkelen.

Waarom zijn Katy en Orlando uit elkaar gegaan?

Het stel was tot half januari 2017 zo verliefd toen de 'Roar'-zanger een verrassingsverjaardagsfeestje organiseerde voor Bloom. Niemand zag hun breuk naderen in hetzelfde jaar, dus het was een schok toen hun breuk officieel werd aangekondigd.

In maart 2017 onthulde een verklaring van de vertegenwoordigers van Perry en Bloom het nieuws van de breuk met E! Online waarin staat: "Orlando en Katy nemen op dit moment respectvolle, liefdevolle ruimte in."

Misschien waren het destijds de veeleisende schema's van de sterren die leidden tot hun onverwachte breuk, aangezien Katy bezig was met het promoten van haar vierde studioalbum, en Orlando actief een groot deel van zijn tijd aan de goede doelen van UNICEF wijdde.

Toen enthousiastelingen het onderwerp bleven aansporen naar eventuele mazen in de wet, ging Katy naar Twitter om de lucht te wissen van alle geruchten die een vervelende breuk tussen haar en Orlando suggereerden, erop wijzend dat men daarna op vriendschappelijke voet kan staan met hun voormalige geliefde een breuk.

In een 2020-interview voor de Canadese radioshow Q op CBC, erkende Katy haar verdriet na haar breuk met Orlando. "Ik weet niet of mijn glimlach ooit volledig, zoals, authentiek van mij was, maar ik reed lange tijd op het hoogtepunt van een glimlach", vertelde ze gastheer Tom Power.

Katy en Orlando verzoenden zich in 2018

Tot ieders vreugde kwam het fan-favoriete koppel niet lang nadat ze uit elkaar gingen in 2017 weer bij elkaar toen ze werden gespot tijdens een Adele-concert. In maart 2018 werd hun relatie bevestigd toen Perry naar Praag ging, waar Bloom een nieuwe serie aan het opnemen was.

"De afgelopen maanden hebben ze veel tijd samen doorgebracht. Ze houden allebei van reizen en proberen zoveel mogelijk leuke uitstapjes te delen. Ze zijn aan het daten, maar plakken er niet per se een etiket op…, " had een bron People verteld over de relatie van het duo in 2018.

De 'Dark Horse'-zangeres kondigde haar verloving met Orlando Bloom in februari 2019 aan via een Instagram-bericht waar ze pronkte met haar bloemvormige robijn en diamanten verlovingsring terwijl het paar adorabel bij elkaar zat. Maar het uitbreken van de COVID-19-pandemie speelde een cruciale rol bij het uitstellen van de bruiloft van het gelukkige paar.

In maart 2020 had de zangeres haar zwangerschap bevestigd via de videoclip van haar nummer 'Never Worn White' waarin ze haar babybuik wiegt. Later dat jaar maakte ze bekend dat ze de moeder zou worden van een dochtertje, dat bij de geboorte Daisy heette.

Hoewel ze wat problemen hadden op hun weg naar het altaar, is het paar nog steeds van plan te trouwen, en gezien hun geschiedenis twijfelen fans er niet aan dat dit zal gebeuren.

Aanbevolen: