Robert De Niro vonkt datinggeruchten op de rijpe leeftijd van 78

Inhoudsopgave:

Robert De Niro vonkt datinggeruchten op de rijpe leeftijd van 78
Robert De Niro vonkt datinggeruchten op de rijpe leeftijd van 78
Anonim

Het leek alsof hij tijd doorbracht terwijl hij er gezellig en comfortabel uitzag met een vrouwelijke metgezel, toen hij belde op zijn verjaardag in Frankrijk.

De legendarische acteur blijft verstrikt in een kleverig web van scheidingsdetails met zijn ex-vrouw, Grace Hightower, maar lijkt het meeste uit zijn dagen te halen door verjaardagsavonturen te verkennen met iemand die nieuw is.

De Niro veroorzaakt allerlei datinggeruchten, en sociale media zijn in een wilde race om erachter te komen wie deze dame is die de aandacht van de filmmagnaat heeft getrokken.

Robert De Niro's liefdesleven

Het is nooit te laat om geluk te vinden, en nadat er foto's zijn opgedoken van de 78-jarige acteur die zijn verjaardag deelt met een mysterieuze vrouw, is de wereld voor updates op sociale media gekluisterd.

Wanhopig om meer te weten te komen over wie deze dame is, zijn De Niro-fans verheugd om de ster te zien genieten van zijn leven en echt het meeste uit zijn dagen te halen.

Fans willen hem gelukkig zien en zijn zich maar al te goed bewust van de stress die hij heeft ondervonden als gevolg van zijn dreigende scheidingsregeling.

De Niro vecht momenteel tegen ex-vrouw Grace Hightower, met wie hij een tumultueuze relatie heeft. De Niro en Hightower stapten in 1997 in het huwelijksbootje, maar hun relatie liep snel op de klippen en ze gingen uit elkaar in 1999. De twee leken hun romance nieuw leven in te blazen en hernieuwden uiteindelijk hun geloften in 2004, maar De Niro vroeg in 2017 om echtscheiding. over hun scheidingsdetails, maar De Niro is duidelijk klaar om verder te gaan en lijkt iemand nieuw te hebben gevonden om zijn dagen mee te delen.

De Niro's datingspel vonkt op

Fans willen alles weten over deze dame. Ze werd gezien met een masker en een oversized zonnebril, terwijl ze een casual zomerjurk droeg. Haar donkere haar zat in een losse paardenstaart en het lijkt erop dat ze een paar jaar jonger is dan haar schoonheid.

Het is duidelijk dat deze niet nader genoemde vrouw erg close is met De Niro, aangezien de twee hand in hand werden gezien nadat ze het prestigieuze Eden Roc hotel in Frankrijk verlieten. De Niro en zijn vrouw hielden elkaar vast voor steun terwijl ze over de rotsen liepen naar de boot die hen wegvoerde voor een romantische middag. Ze leken best op hun gemak bij elkaar en leken helemaal op hun gemak in elkaars gezelschap.

Fans willen alle details weten en proberen wanhopig de identiteit te achterhalen van de mysterieuze dame die De Niro's datingspel op gang heeft gebracht en van zijn 78e verjaardag een speciale heeft gemaakt.

Aanbevolen: