Saweetie gespot met Lil Baby in $ 100k Chanel Shopping Spree, datinggeruchten lopen de pan uit

Inhoudsopgave:

Saweetie gespot met Lil Baby in $ 100k Chanel Shopping Spree, datinggeruchten lopen de pan uit
Saweetie gespot met Lil Baby in $ 100k Chanel Shopping Spree, datinggeruchten lopen de pan uit
Anonim

Saweetie heeft onlangs een explosieve breuk meegemaakt met Migos-ster Quavo, en het rommelige einde kreeg heel wat media-aandacht. Hun gewelddadige interactie op een lift werd allemaal op tape vastgelegd en de twee gingen uit elkaar. Fans dachten dat Saweetie sindsdien vrijgezel was, maar een recente waarneming heeft dat denkproces veranderd.

Sawettie en Lil Baby werden samen gespot en de hoofden begonnen te draaien toen camera's het moment vastlegden dat Lil Baby $ 100.000 liet vallen aan cadeaus voor Saweetie in een Chanel-winkel in New York.

Dat is veel geld om aan iemand uit te geven en geruchten suggereren dat deze twee veel meer zijn dan alleen maar 'vrienden'.

Saweetie lijkt het hart van Lil Baby te hebben veroverd

Saweetie's dramatische breuk met Quavo werd overal in de krantenkoppen bespat, waardoor haar single-status op een grote manier bekend werd. De wereld wist absoluut dat ze single was, maar ze leek absoluut niet klaar om zich te mengen. Een paar weken na hun breuk werd zelfs onthuld dat Saweetie en Quavo tijd samen doorbrachten en probeerden hun verschillen op te lossen.

Bovendien werd er niet veel gezegd over Saweetie's persoonlijke leven. De focus lag heel erg op haar carrière en een paar dagen geleden vertrok ze per jet naar New York om zich voor te bereiden op haar optreden in Saturday Night Live.

Saweetie's optreden op SNL was verbluffend en kreeg lovende recensies. Fans gingen ervan uit dat ze onmiddellijk na de show uit New York zou vertrekken, maar het bleek dat ze zaken en plezier met elkaar vermengde door haar verblijf te verlengen.

Het lijkt erop dat de hiphopartiest de aandacht heeft getrokken, en mogelijk al het hart van een andere man. Ze werd gespot met Lil Baby en de wenkbrauwen begonnen al op te trekken.

Een echt epische shopping spree

Saweetie werd niet alleen gefotografeerd terwijl ze met Lil Baby in New York rondhing, ze was ook de gelukkige ontvanger van wat alleen kan worden omschreven als een koopwoede van epische proporties.

De twee werden gezien in een Chanel-winkel, en ze waren zeker niet alleen etalages aan het kijken. Wat ze echter wel deden, is een heleboel dating-geruchten beginnen, en dat is te wijten aan het feit dat Lil Baby absoluut geen aarzeling toonde als het ging om het verwennen van Saweetie. Ze kocht niet alleen een paar items uit de winkel voor haar, hij liet ook een duizelingwekkende $ 100.000 vallen tijdens dat winkelen.

Ondanks het feit dat er geen PDA was voor fans om bij te komen, leken de twee zich op hun gemak te voelen bij elkaar. Het prijskaartje van $ 100.000 voor deze winkelexcursie suggereert dat er veel meer tussen deze twee zit dan alleen vriendschap.

Aanbevolen: