Selena Gomez-foto draagt dezelfde trui als Chris Evans tankt datinggeruchten bij

Inhoudsopgave:

Selena Gomez-foto draagt dezelfde trui als Chris Evans tankt datinggeruchten bij
Selena Gomez-foto draagt dezelfde trui als Chris Evans tankt datinggeruchten bij
Anonim

Geruchten over de gerapporteerde relatie van Selena Gomez en Chris Evans doen weer de ronde!

Fans van de A-listers hebben geprobeerd aanwijzingen te vinden die wijzen op een echte relatie tussen de MCU-ster en zanger-acteur, en ze hebben er nog een gevonden! Na dagenlang te hebben ontcijferd of Gomez in een video stond die werd gedeeld met het Instagram-verhaal van Evans, merkten fans van het paar dat de Only Murders-actrice een trui droeg die erg leek op die van Chris Evans in Knives Out.

En Taylor Swift had er iets mee te maken! De zangeres was dit weekend de muzikale gast bij Saturday Night Live, waar ze de 10 minuten durende versie van haar opnieuw opgenomen nummer All Too Well ten gehore bracht. Swift deelde een video op TikTok met haar "beste vriendin" Selena Gomez, waar de actrice werd gezien met een witte kabelgebreide trui.

Als Swift er niet was, zouden fans het nooit weten!

Is er een verband?

In de film Knives Out uit 2019 droeg Chris Evans een dikke witte trui die de aandacht trok van zijn fans en de rest van het internet. Het werd al snel de meest iconische outfit van de film!

Evans kocht ook een soortgelijke trui voor zijn hond Dodger na hoe beroemd zijn kleding werd. Sindsdien hebben verschillende sterren soortgelijke winterkleding gedragen, waaronder acteur Adam Driver in zijn film House of Gucci.

Selena's kledingkeuze zou heel goed toeval kunnen zijn en niets te maken hebben met haar geruchtenrelatie… maar fans geloven dat er te veel tekenen zijn om te negeren.

Evans volgde de zangeres op Instagram, slechts enkele dagen nadat datinggeruchten op Twitter waren aangewakkerd. Later plaatste de acteur een video waarin hij piano speelde op zijn Instagram-account, waarop een wazige weerspiegeling te zien was van een brunette die hem filmde.

Hoewel het gewoon een vriend van de acteur zou kunnen zijn, geloven fans met arendsogen dat de mysterieuze vrouw een bob-kapsel droeg, vergelijkbaar met dat van Selena Gomez.

In oktober plaatste een onafhankelijk entertainmentblog gephotoshopte afbeeldingen van het geruchtenpaar dat samen in Los Angeles rondhing op Twitter. Ze zijn uitgesloten als bewijs van het daten van het paar, maar Selena en Chris zouden op dezelfde dag dezelfde studio en hetzelfde restaurant hebben verlaten.

Zou er enige waarheid in deze geruchten kunnen zitten? We zullen moeten wachten tot Gomez of Evans zich uitspreken!

Aanbevolen: