Euphoria's Hunter Schafer en Dominic Fike houden elkaars hand vast en ontsteken datinggeruchten

Inhoudsopgave:

Euphoria's Hunter Schafer en Dominic Fike houden elkaars hand vast en ontsteken datinggeruchten
Euphoria's Hunter Schafer en Dominic Fike houden elkaars hand vast en ontsteken datinggeruchten
Anonim

Euphoria co-sterren Hunter Schafer en Dominic Fike leidden tot datinggeruchten toen ze zaterdagavond hand in hand werden gezien toen ze de Nice Guy in West Hollywood verlieten. Dominic droeg een opvallende gestreepte trui terwijl Hunter er casual uitzag in een grijs sweatshirt en een witte minirok.

Het publieke optreden van het paar komt slechts een week na het langverwachte debuut van de tweede serie van de populaire HBO-show. Schafer schittert als Jules Vaughn, de love interest van Zendaya's Rue en Fike maakte vorige week zijn debuut als Elliot.

Dominic is beter bekend als singer-songwriter. In september 2020 werd hij headliner voor de Fortnite-concertreeks en in maart 2021 was hij te zien in het nummer Die For You van Justin Bieber op zijn zesde studioalbum 'Justice'.

Euphoria-acteurs waarvan wordt beweerd dat ze aan het daten zijn

Gossipsite Deux Moi meldde ook dat Hunter backstage werd gespot bij een van Dominic's optredens, terwijl een insider onthulde dat het paar "zoenen en dansen" was tijdens hun diner. Fans namen zelfs afzonderlijk foto's met het paar, wat bevestigt dat ze allebei op hetzelfde evenement waren.

In de tweede aflevering van Euphoria's tweede seizoen is er het potentieel van een liefdesdriehoek tussen Rue, Jules en Elliot. Elliot en Rue ontmoetten elkaar op het nieuwjaarsfeest dat in de vorige aflevering werd getoond, waar hij haar hielp na een door drugs veroorzaakte noodsituatie. Jules begint jaloers te worden als ze hoort dat Rue haar vriendschap met Elliot voor haar verbergt.

Fans enthousiast om co-sterren te zien daten

Het is niet bevestigd of Dominic Fike en Hunter Schafer daadwerkelijk aan het daten zijn, maar desalniettemin overspoelen fans Twitter om hun vreugde te tonen over deze nieuwe celebrity-combinatie. Velen waren geschokt om het paar samen te zien, niet verwacht dat dit partnerschap zou ontstaan uit het ranzige HBO-drama.

Voorheen had Fike een relatie met Birds Of Paradise-actrice Diana Silvers en vertelde GQ in april 2021 dat ze een 'volledige relatie' hadden. Het is niet duidelijk wanneer ze uit elkaar zijn gegaan en om welke reden. Schafer was eerder model Massi Dee, hoewel het paar nooit geruchten bevestigde dat ze aan het daten waren.

Aanbevolen: