Twitter verslaat Carrie Underwood en claimt Kelly Clarkson als de Elite 'American Idol'-winnaar

Inhoudsopgave:

Twitter verslaat Carrie Underwood en claimt Kelly Clarkson als de Elite 'American Idol'-winnaar
Twitter verslaat Carrie Underwood en claimt Kelly Clarkson als de Elite 'American Idol'-winnaar
Anonim

Fans zijn woedend over het nieuws dat Carrie Underwood een tweet leuk vindt met betrekking tot anti-maskerregels. Het enige dat nodig was, was een klik op een knop om de ster zoveel haat onder ogen te zien.

Fans op Twitter merkten Underwood's schijnbare goedkeuring van de boodschap van Matt Walsh op, en dat was genoeg voor hen om van het handvat te vliegen. Carrie wordt op sociale media gesleurd als een 'anti-vaxxer'.

Op de een of andere manier kwam het al lang bestaande American Idol-debat in de mix. Het is al jaren een voortdurend gesprek over wie de grootste ster uit de franchise is… Underwood of Clarkson.

Aangezien Underwood al deze publieke controle onder ogen ziet, maken fans heel duidelijk wie de elite American Idol-winnaar is.

Carrie Underwood's Twitter-pagina

Fans zagen de video op Underwood's pagina.

Carrie-Underwood-Twitter-Likes
Carrie-Underwood-Twitter-Likes

In de video spreekt de conservatief zijn bezorgdheid uit over wat het hen leert om kinderen maskers te laten dragen.

Matt Walsh stelt hoe het kinderen leert te geloven dat "de lucht giftig is, dat iedereen om hen heen ziek is" en "kinderen dwingen maskers te dragen als "beledigend" moet worden beschouwd, wat applaus kreeg van de aanwezige ouders Walsh vervolgde: "Wat als een ouder zijn kind dwong om elke dag een voetbalhelm te dragen uit angst voor vallende kokosnoten en meteoren?" argumenteerde hij. "Als je dat zou zien, zou je zeggen dat hij beledigend is."

GLAAD politiek adviseur Jeremy Hooper twitterde: "Het is niet alleen dat Carrie Underwood een anti-mask tweet leuk vond. Het is dat Carrie Underwood een anti-masker-tweet van Matt Walsh leuk vond, een van die meest nalatige histrionische stemmen over het beschermen van kinderen tegen COVID."

Fans reageren

Blijkbaar vluchten alle Carrie Underwood-fans nu naar Kelly Clarkson.

@PrincessDJXO twitterde: "Ik toen ik erachter kwam dat @carrieunderwood anti-maskeerder & vaxxer is. Ik vind haar echt leuk en dacht dat ze een lieverd was en gezond verstand had. Dat is oké, want Kelly Clarkson is de koningin van het idool."

@danaschroath schreef: "Ik heb altijd geweten dat Kelly Clarkson superieur was aan Carrie Underwood, blij dat iedereen het nu beseft!"

Kelly Clarkson merkt misschien dat haar Spotify- en Apple Music-streams op het punt staan te pieken. Carrie Underwood heeft daarentegen nog geen commentaar op de zaak.

Aanbevolen: