Maakt Kelly Ripa meer voor Kelly en Ryan dan de host van American Idol?

Inhoudsopgave:

Maakt Kelly Ripa meer voor Kelly en Ryan dan de host van American Idol?
Maakt Kelly Ripa meer voor Kelly en Ryan dan de host van American Idol?
Anonim

Van buitenaf gezien kan het hosten van een talkshow een buitengewoon gemakkelijke klus lijken. Immers, als het werk zo zwaar was, zou het dan mogelijk zijn voor zoveel mensen om jarenlang een talkshow te hosten? Het spreekt natuurlijk voor zich dat er tal van banen zijn die moeilijker zijn dan presentator van een talkshow. De echte reden waarom presentatoren van talkshows de neiging hebben om jarenlang in dezelfde show te schitteren, is dat er maar heel weinig mensen in de wereld zijn die getalenteerd genoeg zijn om de klus te klaren. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar naar alle voorbeelden te kijken van talkshows die na slechts één seizoen werden geannuleerd.

Gezien hoe moeilijk het zou zijn om de meeste van hen te vervangen, is het logisch dat de netwerken de neiging hebben om de meest succesvolle talkshowhosts veel geld te betalen. Het is bijvoorbeeld geen geheim dat Kelly Ripa en Ryan Seacrest allebei veel geld krijgen om LIVE! met Kelly en Ryan. Maar zelfs met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op, is het Ripa of Seacrest die meer wordt betaald?

Hoeveel geld is Ryan Seacrest betaald om live te co-hosten! Met Kelly en Ryan?

Vanaf 2012 was Kelly Ripa mede-gastheer van LIVE! met Michael Strahan, een veel gevierde voetballegende die charisma en sympathie over heeft. Dan, tot grote schrik van LIVE! fans overal, werd aangekondigd dat Strahan zijn LIVE! co-host stoel in 2017. Erger nog, in die tijd lichtten de roddels en roddelwebsites op met berichten dat de relatie tussen Strahan en Ripa volledig was verbroken. Of de berichten over de spanning tussen Ripa en Strahan nu overdreven waren of niet, het blijft een feit dat veel mensen het vertrek van Michael als extreem dramatisch beschouwden.

Gezien dat LIVE! al sinds de jaren’80 een uiterst succesvolle talkshow overdag is, kon het vertrek van Michael Strahan er geen einde aan maken. Met dat in gedachten, LIVE! producenten moesten de perfecte persoon vinden om Strahan te vervangen. De vervanger van Strahan moest tenslotte chemie delen met Kelly Ripa, goed zijn in het interviewen van gasten, omarmd worden door de kijkers van de show en alle roddels de kop indrukken.

Gelukkig voor iedereen die betrokken was bij de productie van de show, werd Ryan Seacrest in 2017 de vaste co-host van Kelly Ripa. Sinds de show bekend staat als LIVE! met Kelly en Ryan heeft Seacrest bewezen uitstekend te zijn in zijn rol, omdat hij zo niet aanstootgevend is dat hij perfect past in een show die mensen moet vermaken die nog steeds aan het begin van hun dag zijn.

Tegen de tijd dat Ryan Seacrest zich bij Kelly Ripa aansloot, was hij al een van de drukste mensen in de entertainmentindustrie. Seacrest, vooral bekend om zijn rol in het voortdurende succes van American Idol, is ook al vele jaren radiopresentator en hij werkt aan veel projecten achter de schermen. Met dat alles in gedachten, is het volkomen logisch dat Seacrest buitengewoon goed wordt betaald voor zijn taken als presentator van een talkshow. Volgens Forbes krijgt Seacrest zelfs $ 10 miljoen per jaar om LIVE! met Kelly en Ryan.

Hoeveel geld is Kelly Ripa betaald om live te co-hosten! Met Kelly en Ryan?

Jaren voordat LIVE! met Kelly en Ryan debuteerde, werd dezelfde show gepresenteerd door twee mensen met een unieke relatie, Regis Philbin en Kathie Lee Gifford. Toen Kathie Lee ervoor koos om verder te gaan met de show, moesten de producers een grote vraag beantwoorden: wie konden ze krijgen om haar te vervangen? Na een proces waarin verschillende bekende sterren auditie deden om zich permanent bij Philbin aan te sluiten als zijn co-host, werd Kelly Ripa gekozen voor de rol.

Op het moment van schrijven is Kelly Ripa mede-gastheer van LIVE! sinds 2001. In haar rol deelde Ripa het podium met Regis Philbin, Michael Strahan en nu Ryan Seacrest. Hoewel het niet te ontkennen v alt dat de co-hosts van Ripa allemaal getalenteerd zijn in hun rollen, is Ripa de persoon die de afgelopen twee decennia de constante van de show is geweest.

In veel banen kunnen mensen verwachten dat ze steeds meer loonsverhoging krijgen naarmate ze langer in dezelfde baan blijven. Als het gaat om de entertainmentindustrie, is het vermeldenswaard dat dit niet altijd het geval is. Sinds Kelly Ripa echter heeft bewezen dat LIVE! succes zal blijven terwijl ze in een van de co-host stoelen zit, zou ABC dwaas zijn om haar daar niet financieel voor te belonen. Gelukkig voor Ripa heeft ABC duidelijk door hoe waardevol ze werkelijk is. Per slot van rekening meldt Closer Weekly dat Ripa $ 22 miljoen per jaar krijgt om LIVE! met Kelly en Ryan. Dat betekent natuurlijk dat Ripa jaarlijks 12 miljoen dollar meer krijgt dan Seacrest.

Aanbevolen: