Lil Durk klapt terug nadat French Montana claimt hem beroemd te maken

Inhoudsopgave:

Lil Durk klapt terug nadat French Montana claimt hem beroemd te maken
Lil Durk klapt terug nadat French Montana claimt hem beroemd te maken
Anonim

Veel beroemdheden stimuleren elkaars carrière en helpen elkaar succes te behalen, maar Lil Durk verzet zich tegen de bewering van French Montana dat hij 'hem heeft gemaakt'. Sterker nog, Lil Durk klapt terug tegen de rapper omdat hij zelfs maar suggereert dat hij zelfs maar een rol heeft gespeeld in zijn roem.

Onlangs nam French Montana de eer op zich om de carrière van Lil Durk op zich te nemen, en onmiddellijk nadat hij op Instagram had gepost dat hij Lil Durk tot superster had gekatapulteerd en hem had geholpen zijn vak te verfijnen, gingen fans naar sociale media om stel hem recht en herinner hem eraan dat hij niet eens de helft van het succesverhaal is dat Lil Durk is.

Helder geïrriteerd door de valse beweringen, heeft Lil Durk zojuist zijn stem aan het gesprek gegeven door terug te klappen naar French Montana omdat hij probeerde aanspraak te maken op zijn talenten.

French Montana ha alt zijn neus uit de rij

Fans denken dat French Montana zijn neus uit de lucht heeft gegrepen door te suggereren dat hij ook maar iets te maken had met het succes dat Lil Durk in zijn carrière heeft gezien.

Frans, aan de andere kant, is vocaal over zijn aandeel in de opkomst van Lil Durk en wil dat fans hem loven voor zijn inspanningen.

Dit begon allemaal toen een Twitter-gebruiker French Montana bespotte door te stellen dat geen van zijn soloprojecten ooit iets heeft betekend en door te stellen dat zijn samenwerkingen met succesvolle artiesten de enige reden zijn waarom zijn naam bekend is.

French Montana reageerde door deze Twitter-gebruiker te herinneren aan het succes van zijn solo-discografie en ook door te beweren dat hij grote talenten tot bloei zou brengen.

Een van de vele namen die hij naar eigen zeggen beroemd heeft gemaakt, is die van Lil Durk.

Fans waren niet onder de indruk, en Lil Durk ook niet.

Lil Durk duwt French Montana terug in zijn straat

French Montana werd net weer op zijn pad gezet, toen Lil Durk zich uitsprak tegen Montana's beweringen dat hij verantwoordelijk was voor zijn succes.

Lil Durk heeft schijnbaar genoeg van de valse beweringen dat hij zijn carrière op de een of andere manier te danken heeft aan French Montana, en hij klapte terug om de geruchten het zwijgen op te leggen.

Een afbeelding die op het account van Lil Durk werd gepost, had een onderschrift met de woorden; "Een nia zei dat hij van mij de grootste pet maakte … 7220, " en onmiddellijk explodeerde het commentaargedeelte op zijn Instagram-pagina.

Met verbale schoten die duidelijk recht op French Montana zijn afgevuurd, verwierp Lil Durk het concept dat Frans op enigerlei wijze zijn carrière beïnvloedde, en fans zijn het daar volledig mee eens.

Het imago van French Montana is nu besmeurd na zijn wanhopige pogingen om de talenten van Lil Durk als de zijne te claimen.

Aanbevolen: