Is Bella Thorne nog steeds op OnlyFans die de controverse volgt?

Inhoudsopgave:

Is Bella Thorne nog steeds op OnlyFans die de controverse volgt?
Is Bella Thorne nog steeds op OnlyFans die de controverse volgt?
Anonim

Bella Thorne kwam in augustus 2020 op de lijst met populaire onderwerpen toen ze besloot te experimenteren met haar beroemdheidsstatus op sociale media. Thorne koos voor het op betalingen gebaseerde sociale mediaplatform OnlyFans, en volgens gebruikers is de ruimte niet hetzelfde geweest. De acties van de steractrice werden door velen gezien als een ongemak voor de actieve gebruikers van OnlyFans.

Thorne was lid geworden van OF in de hoop meer in contact te komen met haar fans met persoonlijke inhoud van dichtbij. De kettingreactie van haar aanwezigheid op de exclusieve app voor het delen van inhoud zorgde voor opschudding. Veel OF-makers fronsten de wenkbrauwen over hoe de actrice de schaal liet doorslaan over hoe het platform werkte. Velen betreurden de bijwerkingen van Thorne's actie.

11 Thorne sloot zich aan bij alleen fans en zette een hoge snelheid in

Toen de 'Midnight Sun'-actrice zich bij het platform voegde, stelde ze haar prijs vast op $ 20 per maand voor een abonnement. De feedback veroorzaakte een stijging in de OF-winstgrafiek toen Thorne het record brak. Een week nadat ze begon met het maken van inhoud op OF, verdiende Thorne maar liefst $ 2 miljoen, wat bijdroeg aan haar geschatte vermogen van $ 12 miljoen. Dit ontstemde sommige makers die vonden dat het oneerlijk was voor hun vak.

10 Ze verdiende meer dan $1 miljoen in de eerste 24 uur

Nadat het model en de beauty-influencer op het platform debuteerden, haalde ze maar liefst $ 1 miljoen en meer binnen. Thorne kondigde voor het eerst op Instagram aan dat ze op OF zou zijn, en binnen een korte tijd culmineerden haar volgers en fans' betaling in een snel stijgende winst.

9 Thorne's actie uitgelegd

Een OF-maker die ook een sekswerker is, legde uit dat de enorme winst van Thorne op de sociale netwerkdienst een negatief effect had op andere makers en sekswerkers wiens belangrijkste verdienplatform OF is. Ze voegde eraan toe dat de toename van beroemdheden die OF gebruikten, tegenvallers had veroorzaakt bij makers van niet-beroemdheden.

8 Thorne zei dat deelname aan OF een experiment was

De Hollywood-actrice gaf later aan dat ze lid werd van de op betalingen gebaseerde app omdat ze samen met regisseur Sean Baker aan een nieuw project werkte. Thorne voegde eraan toe dat de opbrengst van OF naar haar productiebedrijf en liefdadigheid zou gaan. De Famous In Love-actrice stelde een paar onderzoeksvragen die verband hielden met haar aanwezigheid op OF. Ze somde vragen op als Wat is het verbindende materiaal tussen jouw leven en jouw leven in de wereld van OnlyFans? Wat doet zo'n platform met zijn gebruikers? En wat zijn de ins en outs?

7 Sean Baker ontkende een project met Thorne te hebben

Na haar beweringen weerlegde Baker het deel dat met hem te maken had. Hij merkte op dat hij geen enkel project over OF en Thorne's onderzoek besprak. Hij verklaarde dat hij geen plannen had om een film te maken op basis van OF met Thorne. Baker voegde eraan toe dat het enige gesprek dat hij met de actrice had, was nadat ze zich bij het platform had aangemeld, en het draaide om hem om eerst sekswerkers te raadplegen.

6 Thorne kondigde op Twitter aan dat haar inhoud geen naaktheid zou bevatten

De bekroonde actrice benadrukte op Twitter dat ze geen exclusieve of x-rated afbeeldingen zou publiceren. Later werd echter beweerd dat Thorne inderdaad naaktfoto's had gepubliceerd. Ze gaf het echter uit op een pay-per-view-termijn. Om de afbeelding te bekijken, moest een betaling van $ 200 worden geactiveerd. Dit werd onthuld op een screenshot gepost op Twitter door een OF-gebruiker.

5 Andere gebruikers kwamen op haar af met zware kritiek

Veel ontevreden gebruikers en makers deelden hun afkeuring over de acties van de actrice. Een persoon wees erop dat Thorne zich niet kon voorstellen welke uitdagingen sekswerkers en makers doormaken als ze de kost verdienen. Een tweede persoon riep Throne op omdat ze zich niet verontschuldigde na het effect van haar acties op het inkomen van andere makers. Een andere persoon verwierp de onderzoekslezing van Throne en merkte op dat als ze echt wilde weten hoe het was om een maker van OF te zijn, ze zichzelf zou vermommen en een iPhone 7 zou kopen.

4 Troon verontschuldigde zich

De winnaar van de Teen Choice Award verontschuldigde zich voor haar wangedrag en merkte op dat haar bedoelingen verkeerd waren opgevat. Thorne merkte op dat haar doel was om meer aandacht te vestigen op OF, maar om het stigma dat verbonden is aan het zijn van een sekswerker te helpen wegnemen. Hoewel het leek alsof haar vorige doel doorkwam, leek het laatste dat niet te doen. Thorne merkte op dat ze wilde helpen "meer gezichten naar de site te brengen om meer inkomsten te genereren voor de makers van inhoud op de site."

3 Er was een beleidswijziging op OF

Na de aflevering van Thorne hebben de OF-bazen een transactielimiet ingesteld op de inkomsten van makers om de hoeveelheid geld die met tussenpozen kan worden opgenomen, te beperken. Volgens hen was het een manier om te hoge uitgaven te verminderen. Ze maakten echter geen verdere opmerkingen over Thorne. OF stelde ook een limiet op de kosten van de maker en de tips die ze konden krijgen. Dit viel niet goed bij veel makers, want vóór de lancering van Thorne; ze kunnen elk bedrag in rekening brengen.

2 Het effect van beleidsverandering op de makers

OF-makers vertelden hoe de wijziging in het beleid hun inkomen beïnvloedde, en merkten op dat het een verlaging had veroorzaakt, en de wekelijkse betalingsovereenkomst werd teruggezet naar een maandbetalingsbasis. Een OF-maker wees erop dat veel gebruikers en makers afhankelijk waren van de snellere loonstrookjes, en met de verandering zullen er problemen zijn met het betalen van hun rekeningen en het krijgen van hun benodigdheden.

1 Thorne verliet nooit Onlyfans

Ondanks alle terugslag en controverse, heeft Thorne OnlyFans nooit verlaten. Met de bewering van de actrice dat het geld dat met haar OF-account wordt verdiend, zal worden opgesplitst in de financiering van haar productie en liefdadigheidsdoelen, is het hoogst onwaarschijnlijk dat Thorne het platform binnenkort zal verlaten.

Aanbevolen: