Samen slapende controverse? Alicia Silverstone deelt nog steeds bed met haar 11-jarige

Inhoudsopgave:

Samen slapende controverse? Alicia Silverstone deelt nog steeds bed met haar 11-jarige
Samen slapende controverse? Alicia Silverstone deelt nog steeds bed met haar 11-jarige
Anonim

Veel ouders kunnen niet wachten tot hun kinderen niet meer in hun bed slapen, maar Alicia Silverstone niet. De actrice onthult onlangs dat ze nog steeds samen slaapt met haar 11-jarige.

Tijdens een optreden op The Ellen Fisher Podcast, onthulde de Clueless-ster dat ze nog steeds een bed deelt met haar pre-tiener zoon. "Beer en ik slapen nog steeds samen", legde ze uit, eraan toevoegend dat ze gewoon "de natuur volgt". Alicia deelt haar zoon met haar ex-man Christopher Jarecki. Ze waren getrouwd van 2005 tot 2018.

"Als je in een wilde omgeving zou zijn waar dieren zijn […] als je je baby daar neerlegt, " vervolgde ze. "Je baby wordt opgegeten. Het is niet ideaal voor de baby om daar te zijn."

Alicia's ouderschap heeft eerder voor controverse gezorgd

Dit is niet de eerste keer dat Alicia openhartig is over haar opvoedingsadviezen. Ze heeft in het verleden verschillende keren voor controverse gezorgd vanwege haar onthullingen.

Ze heeft bijvoorbeeld eerder gezegd dat baby's geen luiers mogen gebruiken, en legt uit dat baby's "veel meer tevreden zijn met het achterlaten van hun bedrijf in het gras dan te moeten slapen en eten met hun eigen plas en poep." Ze heeft toegegeven eliminatiecommunicatie te gebruiken om haar zoon van 6 maanden oud te trainen.

Alicia heeft eerder ook de voordelen van samen slapen benadrukt. Ze vergeleek eerder het laten slapen van een baby in een wiegje met 'helemaal alleen in een afgesloten doos' en noemde het 'het komt neer op kinderverwaarlozing' om niet met je kind in hetzelfde bed te slapen.

Ze heeft ook onbewezen advies over vruchtbaarheid gegeven

De actrice heeft zich niet beperkt tot advies over opvoedingstechnieken. Alicia heeft ook uitvoerig over vruchtbaarheid gesproken in interviews en haar eigen boeken.

Pop Sugar merkt op dat Alicia in haar ouderschapsboek The Kind Mama zei dat stellen die worstelen met onvruchtbaarheid gewoon hun best doen. Evenzo beweerde ze dat het gebruik van tampons de vruchtbaarheid kan schaden. Alicia raadt ook aan om vlees, zuivel en bewerkte voedingsmiddelen te vermijden tijdens de zwangerschap.

Alicia is ook een trotse anti-vaxxer

Ten slotte is de actrice een uitgesproken criticus van vaccinaties. In hetzelfde boek waarschuwde Alicia andere ouders om hun kinderen op de hoogte te houden van vaccinaties voor kinderen.

“Volgens Drs. Roizen en Oz… Hoewel er geen sluitend onderzoek is gedaan naar de negatieve effecten van zo'n rigoureus one-size-fits-all, shoot-'em-up schema, is er steeds meer anekdotisch bewijs van artsen die verontruste telefoontjes hebben gekregen van ouders die beweerden dat hun kind 'nooit meer hetzelfde' was nadat ze een vaccin hadden gekregen', schreef ze.

Ondanks haar eerdere uitspraken blijft Alicia interviews en socialemediacampagnes houden waarin ze haar controversiële overtuigingen en advies deelt.

Aanbevolen: