Married At First Sight'-paren die nog steeds samen zijn (en degenen die uit elkaar gaan)

Inhoudsopgave:

Married At First Sight'-paren die nog steeds samen zijn (en degenen die uit elkaar gaan)
Married At First Sight'-paren die nog steeds samen zijn (en degenen die uit elkaar gaan)
Anonim

Liefde vinden is het uitgangspunt van een aantal realityshows, en deze shows hebben een grote kans om te gedijen op het kleine scherm. We hebben shows als The Bachelor en 90 Day Fiance al een tijdje zien bloeien, en daarom verschijnen deze shows vaker wel dan niet.

Married at First Sight is een van de meest verslavende shows op televisie en het is moeilijk om niet geïnvesteerd te worden in de koppels in de show. Daarom willen mensen weten over sommigen die bij elkaar bleven en anderen niet.

Laten we eens kijken naar een paar koppels en kijken hoe het is afgelopen.

8 Nog steeds samen: Deonna en Greg

Deonna en Greg begonnen niet bepaald de beste start van de show, en het kostte hen allebei wat tijd om hun weg in hun huwelijk te vinden. Aan het einde van de show leken deze twee echter iets echts te hebben, wat sommigen verraste. Tegenwoordig is het paar nog steeds getrouwd en leven ze hun beste leven als ouders. Soms is een trage start belangrijker dan een onmiddellijke verbinding, en deze twee zijn daar het bewijs van.

7 Uit elkaar: Cortney en Jason

Cortney en Jason op MAFS
Cortney en Jason op MAFS

Dit koppel leek voorbestemd om het voor de lange termijn uit te houden, maar tot een verrassing voor velen eindigden Cortney en Jason met een scheiding. Hun chemie was onmiskenbaar en ze leken op dezelfde lijn te zitten. Maar in de loop van de tijd veranderden de dingen en besloten ze hun eigen weg te gaan. Het bleek een romance van seizoen één te zijn die buiten de boot viel.

6 Nog steeds samen: AJ en Stephanie

AJ en Stephanie waren een uniek koppel in die zin dat ze allebei wat ouder waren dan sommige van de koppels die hen voorgingen in de show. Ze waren zeker niet perfect, maar het was al vroeg duidelijk dat deze twee legitieme chemie hadden. Deze chemie bleek echt te zijn, en tot op de dag van vandaag is het paar nog steeds samen en leven ze nog lang en gelukkig. Stephanie is best goed in het op de hoogte houden van fans op haar sociale media.

5 Uit elkaar: Jaclyn en Ryan

Jaclyn en Ryan MAFS
Jaclyn en Ryan MAFS

Jaclyn en Ryan, nee niet degenen uit seizoen 6, waren niet in staat om dingen te laten werken nadat de show was afgelopen. Fans moeten echter niet al te erg verrast zijn om deze resultaten te zien. Het paar had hun deel van de problemen, en sommigen waren zelfs verrast om ze afgelopen Besluit Day te zien. Jaclyn is sindsdien echter verder gegaan en heeft een eigen gezin gesticht. Interessant is dat de andere Jaclyn en Ryan ook zijn gescheiden, dus misschien moeten de experts deze naamcombinatie in de toekomst vermijden.

4 Nog steeds samen: Jamie en Doug

Zien dat Jamie en Doug nog steeds samen zijn, zou een verademing moeten zijn voor de fans, vooral als je bedenkt dat Jamie de reality-tv-route voor liefde was gegaan voordat hij op MAFS kwam. Gelukkig konden de experts haar in contact brengen met Doug, en het paar bloeit sinds het eerste seizoen van de show. Soms duurt het even voordat grote dingen gebeuren.

3 Opgesplitst: Sonia en Nick

Sonia en Nick MAFS
Sonia en Nick MAFS

Sonia en Nick hadden zeker mensen die hoopten dat ze een blijvend koppel zouden kunnen vormen, maar dit was uiteindelijk niet het geval. Al met al zouden Sonia en Nick ongeveer een jaar getrouwd zijn voordat ze gingen scheiden. Ondanks enkele van de positieve dingen die ze hadden, was het duidelijk niet genoeg om de moeilijkheden te overwinnen waarmee ze als getrouwd stel te maken hadden.

2 Nog steeds samen: Bobby en Danielle

Bobby en Danielle die nog steeds getrouwd zijn, is een voor de hand liggende uitkomst, en dit is grotendeels te wijten aan de waanzinnige chemie die ze met elkaar hadden. Ja, MAFS heeft tijdens zijn tijd in de lucht veel rampparen gehad, maar wanneer ze een perfecte match vinden, krijgen ze hier resultaten zoals deze. Bobby en Danielle doen het momenteel goed met hun kinderen, en fans vinden het geweldig om te zien hoe gelukkig het stel nog steeds is.

1 Uit elkaar: Mia en Tristan

Mia en Tristan MAFS
Mia en Tristan MAFS

Laten we eerlijk zijn, degenen onder ons die seizoen 7 hebben gezien, hadden niet echt verwacht dat Mia en Tristan in staat zouden zijn om dingen op de lange termijn te laten werken. Er waren gewoon te veel rode vlaggen in het begin die suggereerden dat deze twee op een gegeven moment uit elkaar zouden gaan. Kijk eens aan, Tristan en Mia zijn niet langer samen en gezien de spanningen tussen hen, kunnen we niet echt ruzie maken met hun beslissing om ermee op te houden.

Aanbevolen: