Paris Hilton-fans sturen haar liefde nadat ze traumatische jeugdfoto's heeft onthuld

Paris Hilton-fans sturen haar liefde nadat ze traumatische jeugdfoto's heeft onthuld
Paris Hilton-fans sturen haar liefde nadat ze traumatische jeugdfoto's heeft onthuld
Anonim

Paris Hilton heeft pijnlijke foto's uit haar verleden onthuld.

De realityster onthulde in haar virale YouTube-documentaire This Is Paris dat ze als tiener emotionele en fysieke mishandeling heeft doorstaan, terwijl ze naar de Provo Canyon School in Utah ging.

En op donderdag deelde de 39-jarige nog nooit eerder vertoonde foto's van zichzelf op 18-jarige leeftijd.

De foto's tonen een uitgemergeld Parijs op 18-jarige leeftijd, genomen kort na thuiskomst in New York van het internaat.

Paris schreef dat ze "de pijn in [haar] ogen kon zien", eraan toevoegend dat haar jongere zelf gewoon "probeerde de pijnlijke herinneringen te blokkeren".

Paris Hilton
Paris Hilton

"Deze foto's zijn gemaakt toen ik 18 was en onlangs thuiskwam van de vreselijke ervaringen die ik heb meegemaakt op ProvoCanyonSchool. Ik zie de pijn in mijn ogen. Ik was zo getraumatiseerd dat ik deed alsof alles in orde was, proberen de pijnlijke herinneringen te blokkeren."

"Als ik hier nu naar kijk, weet ik dat de tiener ik zo ongelooflijk trots zou zijn op de vrouw die ik nu ben. Dapper zijn en mijn stem gebruiken om een verschil te maken en te voorkomen dat kinderen het misbruik zelf moeten doorstaan en zoveel anderen hebben moeten doorstaan, "schreef ze.

De Simple Life-ster was te zien op de foto's met een bescheiden zwarte broek en een marineblauw T-shirt met een NYPD-honkbalpet over haar schouderlange platina lokken.

Paris Hilton
Paris Hilton

De erfgename heeft een lege blik op haar gezicht en zag er nogal broos uit, aangezien haar verzonken blauwe ogen bedekt waren met zwarte eyeliner.

De foto's zijn hartverscheurend na wat Hilton deelde over wat ze had meegemaakt in haar documentaire This Is Paris.

Nicole & Paris Hilton
Nicole & Paris Hilton

Hiltons ouders stuurden haar naar het controversiële internaat nadat ze zich zorgen maakten over de 'wilde manieren' van Parijs.

Hilton geeft toe dat ze uit haar ouderlijk huis in het Waldorf Astoria zou sluipen om minderjarig te gaan uitgaan.

Rick en Kathy Hilton onderzochten gedragsprogramma's om haar wat discipline bij te brengen. Op 17-jarige leeftijd stuurden ze haar naar Provo, wat ze "het ergste van het ergste" vond.

Ze beweert dat ze midden in de nacht uit haar bed in het huis van haar ouders is ontvoerd. Toen ze eenmaal op school was aangekomen, beweert ze dat ze is geslagen, gedrogeerd, mishandeld (verbaal, mentaal en seksueel) en in eenzame opsluiting is gedwongen.

De inmiddels internationale DJ en bedrijfseigenaar beschrijft haar tijd daar als haar 'jaar van dagelijkse horror'. Het zorgde ervoor dat ze slapeloosheid, depressie, vertrouwensproblemen en verlammende nachtmerries ontwikkelde.

Nadat Paris de beelden dapper online had gedeeld, prezen fans haar voor het delen van haar verhaal.

"Bekijk haar documentaire. Alles wat je dacht te weten over haar is verkeerd. Ze is een selfmade persoon en kan trots zijn", schreef een fan.

"Haar documentaire is het bekijken waard. Goed dat ze haar platform gebruikt om bewustzijn te creëren", voegde een tweede eraan toe.

"Dit is afschuwelijk. Instituties zoals deze moeten gestopt worden", viel een derde in.

Aanbevolen: