Elizabeth Olsen heeft onthuld waarom ze haar Multiverse Of Madness-screener niet heeft bekeken

Inhoudsopgave:

Elizabeth Olsen heeft onthuld waarom ze haar Multiverse Of Madness-screener niet heeft bekeken
Elizabeth Olsen heeft onthuld waarom ze haar Multiverse Of Madness-screener niet heeft bekeken
Anonim

Sinds haar deelname aan de MCU is Elizabeth Olsen een openbaring geweest. Ze heeft geweldig werk geleverd op het scherm, en haar relaties met de MCU cast-off camera hebben zeker een handje geholpen bij het vertalen van wat fans leuk vinden tijdens elk Marvel-uitje.

Eerder dit jaar nam de ster deel aan Doctor Strange in the Multiverse of Madness, en als haar tijd met Marvel echt voorbij is, dan zorgde ze ervoor dat het eindigde met een oerknal.

Olsen maakte onlangs nieuws toen ze vertelde waarom ze haar laatste Marvel-ravotten niet echt heeft gezien, en we hebben alle details daarover hieronder.

Elizabeth Olsen is een grote ster

Tijdens de jaren 2010 waagde actrice Elizabeth Olsen zich in Hollywood om naam te maken. De actrice, die de jongere zus is van de iconische Olsen-tweeling, is een enorm succes sinds ze in het bedrijf is gestapt, en hoewel de naam Olsen zeker heeft geholpen, heeft ze geweldig werk geleverd in de films waarin ze is beland.

Na een aantal opmerkelijke credits keerden de zaken echt om voor OIsen in 2014, toen ze verscheen in zowel Godzilla als Captain America: The Winter Soldier. Die twee films waren enorme hits en plotseling was haar carrière klaar om van de grond te komen.

Hoewel ze in de jaren daarna een aantal films heeft gemaakt, heeft Olsen haar tijd grotendeels gericht op het spelen van Wanda Maximoff in het Marvel Cinematic Universe. Ze is een hoofdrolspeler in de franchise sinds Age of Ultron en vorig jaar begon ze Phase Four met WandaVision. Die show vormde het toneel voor de volgende reeks projecten en toonde een glimp van het Multiversum.

Olsen's meest recente aanbod bevatte veel het Multiversum, en het bracht haar karakter in een geheel nieuwe richting, een waar sommige mensen niet zo enthousiast over waren.

Ze speelde onlangs in 'Doctor Strange In The Multiverse Of Madness'

Eerder dit jaar speelde Elizabeth Olsen samen met Benedict Cumberbatch in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, een van de meest verwachte MCU-films aller tijden. De film, die werd geregisseerd door Sam Raimi, was vanaf de eerste dag een hype en was een gigantisch succes aan de kassa.

Wereldwijd kon de film meer dan $ 950 miljoen opbrengen, waardoor het een van de grootste films van het jaar is. Het leverde niet dezelfde kritische lof op die films als Spider-Man: No Way Home verdienden, maar genoeg mensen genoten van wat de film deed, met de cameo's en de donkere toon als hoogtepunten.

Interessant is dat de film markeerde wat Olsens laatste optreden in de franchise zou kunnen zijn. De tijd zal het leren, maar fans hopen dat Wanda binnenkort terugkomt voor meer MCU-actie.

Ondanks dat ze een belangrijke factor in de film was, heeft Elizabeth Olsen in het openbaar gezegd dat ze de film nooit heeft gezien. Ze koos er zelfs voor om niet naar de screener te kijken die de studio haar had gestuurd, zodat ze hem thuis kon bekijken.

Olsen heeft haar screener niet bekeken

Volgens Olsen: "Ik heb het nog steeds niet gezien. Ik ben niet een van die. Ik ben als een van die mensen die graag iets bestudeert, zodat ik kan uitzoeken hoe ik het beter kan maken. Nee, ik was verkouden toen we de première hadden en ik wilde er niet doorheen zitten. Ik was wel verkouden. Omdat ik hier was en je me die spray gaf, was het fantastisch ", vertelde ze Jimmy Fallon.

De actrice onthulde toen dat ze een screener had gekregen om ernaar te kijken, maar dat er iets in haar screener was dat ze te afleidend vond.

"En dus vroeg ik hen om een kopie te sturen zodat ik het kon bekijken, en het had mijn naam erop en het had de tijd dat ik ernaar keek, en ik wilde niet bekijk het zo. Dus mijn naam zou erop staan en de exacte tijd en datum. Het leidde alleen maar af, " vervolgde ze.

De meeste mensen zouden erop uit zijn geweest om een screener voor een grote Marvel-film te krijgen, maar zoals Olsen eerder opmerkte, is ze niet iemand die haar eigen films gaat bestuderen. Hierdoor werd die screener ofwel weggegooid, of het is gewoon aan het chillen in haar huis, wachtend om door iemand bekeken te worden.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness was een enorme hit waar een aantal mensen dol op waren, dus misschien is er een kans dat de actrice teruggaat en de film minstens één keer bekijkt.

Aanbevolen: