‘Lightyear’-trailer met Chris Evans heeft zojuist onthuld dat Buzz echt haar heeft

Inhoudsopgave:

‘Lightyear’-trailer met Chris Evans heeft zojuist onthuld dat Buzz echt haar heeft
‘Lightyear’-trailer met Chris Evans heeft zojuist onthuld dat Buzz echt haar heeft
Anonim

De trailer voor Lightyear, Pixar's Toy Story spin-off met in de hoofdrol Chris Evans is hier! De MCU-ster beschreef het project als een "droom die uitkomt" in december vorig jaar nadat Disney hun overweldigende lijst van aankomende Star Wars-, Marvel- en Pixar-projecten aankondigde.

10 maanden na de aankondiging heeft Pixar een trailer uitgebracht voor Lightyear, die dient als een oorsprongsverhaal van de held die het speelgoed inspireerde uit de favoriete franchise van fans. Buzz Lightyear is een Space Ranger in het Toy Story-universum en fans hebben in de loop der jaren zijn vele avonturen meegemaakt. Maar de aankomende film ziet het personage in een nieuw licht en een nieuwe look - sportief haar, voor de eerste keer ooit!

Toy Story-fans kunnen niet geloven dat Buzz haar heeft

Evans twitterde naast de trailer: "Ik ben bedekt met kippenvel. En dat zal elke keer zijn als ik deze trailer bekijk. Of een Bowie-nummer hoor. Of heb tussen nu en juli een gedachte, want niets heeft me ooit voel meer vreugde en dankbaarheid dan te weten dat ik hier deel van uitmaak en het is eigenlijk altijd in mijn gedachten."

In de filmfranchise heeft Buzz Lightyear altijd een astronautenpak gedragen, vergelijkbaar met een EMU (The Extravehicular Mobility Unit) die is ontworpen om vergelijkbaar te zijn met het Apollo-ruimtepak. In Lightyear zien we het personage echter ook als een gewone jongen, zonder ruimtepak.

Buzz heeft een "normaal" hoofd vol echt haar, maar Toy Story-fans geloven het niet omdat ze het personage nog nooit op deze manier hebben gezien.

"Buzz Lightyear heeft haar en ik weet niet hoe ik me moet voelen", schreef iemand.

"De grootste plotwending van de film!!" gutste een ander.

"Buzz Lightyear heeft haar en ik heb het gevoel dat ik mijn hele leven voorgelogen ben lol…", voegde een derde eraan toe.

"Ik zag net lichtjaar gonzen met haar en schreeuwde NEE zo hard dat al mijn kopjes en glazen gewoon trilden", schreef een ander.

Sommige fans maakten grapjes dat ze dachten dat het personage een "buzz cut" droeg.

De Lightyear-trailer belooft fans mee te nemen op een avontuur als geen ander met Buzz. De Captain America-ster is de stem achter het personage, die wordt beschreven als de "jonge testpiloot die de Space Ranger werd die we allemaal kennen als zijnde vandaag".

Aanbevolen: