Steve Harvey had dit ooit te zeggen over blanke mensen

Inhoudsopgave:

Steve Harvey had dit ooit te zeggen over blanke mensen
Steve Harvey had dit ooit te zeggen over blanke mensen
Anonim

Steve Harvey is geen onbekende in controverse in zijn carrière. Hoewel hij en zijn vrouw erin geslaagd zijn te ontsnappen aan geruchten over vreemdgaan die vaak beroemde stellen teisteren, is er meer aan Harvey dan zijn 'gelukkige' huwelijk.

Ten eerste waren er zijn meerdere flubs tijdens Miss Universe-verkiezingen. Maar vergeleken met zijn andere misstappen in zijn carrière, was het aankondigen van de verkeerde verkiezingswinnaar niet zo'n enorme fout.

Steve heeft ook de woede van fans gewekt vanwege verschillende uitspraken die hij heeft gedaan, zowel in het openbaar als privé. Of tenminste, wat hij dacht dat privé was. Inclusief specifieke uitspraken over blanke mensen waar fans niet enthousiast over waren.

Waarom is Steve Harvey zo controversieel?

Voor een man die een relatief PG-show als 'Family Feud' host (nou ja, meestal, afhankelijk van wat er op het bord staat, toch?), heeft Steve Harvey zeker een verrassend aantal skeletten in zijn kast.

Zijn vodden-tot-rijkdom-verhaal is zeker charmant; Steve woonde ooit in zijn auto en werd zelfs een keer neergeschoten en voor dood achtergelaten, maar heeft nu een zeer respectabel vermogen.

Maar de man op het podium is meer dan een bescheiden start en goede bedoelingen.

Om te beginnen haalde zijn bittere scheiding van Mary Lee Harvey veel krantenkoppen. Harvey werd bekritiseerd omdat hij zijn toenmalige vrouw zou hebben bedrogen en haar met scheidingspapieren had bediend omdat hij met iemand anders wilde trouwen.

Steve kreeg ook de fysieke voogdij over de zoon van het paar, en Mary tweette zelfs over de moeilijkheden van hun scheiding (terwijl ze Steve subtiel de schuld gaf). Dus hoewel hij tegenwoordig een vrij geliefde beroemdheid is, is Steve verder gegaan met een aantal minder dan hartige momenten in zijn verleden.

Helaas voor de presentator van de spelshow wilden sommige skeletten niet in zijn kast blijven zitten.

Steve Harvey heeft gedachten over… blanke mensen

Hij verdiende zijn brood door allerlei soorten mensen te omarmen, maar meerdere bronnen meldden dat Steve Harvey ooit een aantal onsmakelijke dingen zei over blanke mensen. Maar iedereen kan verkeerd geciteerd worden, of beschuldigd worden van het zeggen van dingen die ze niet hebben gezegd. Wat dit een behoorlijk open en gesloten zaak maakt, is dat Steve werd opgenomen terwijl hij ongemakkelijke uitspraken deed.

In wat sommige bronnen een "schokkende racistische tirade" noemden, gebruikte Steve "haatdragende woorden" tegen blanken, meldden nieuwszenders. Naar verluidt bevat de opname van Harvey uitspraken waarin de celeb met krachttermen uitdrukte dat hij niets om Amerika gaf.

Het bevatte ook Harvey die mensen vertelde om "op blanke mensen te spugen" en "oude blanke vrouwen aan te vallen". Natuurlijk hadden fans die over deze zogenaamd uiterst geheime opnames hoorden, vragen.

Ten eerste: wat was de context waarin Steve die uitspraken deed? Hoewel nieuwsbronnen zeggen dat hij 'tegen fans' sprak, is het onduidelijk of Steve wist dat hij werd opgenomen.

Waar komen de opnames vandaan?

Hoewel krantenkoppen die schreeuwen over Steve Harvey's tirade tegen blanken intrigerend klinken, vooral gezien de huidige annulatiecultuur, is er meer aan de hand (is dat niet altijd?). Het bleek dat Steve heel goed wist dat hij werd opgenomen toen hij die "racistische" uitspraken deed; hij speelde op dat moment een comedy-routine.

Ondanks het ongemakkelijke karakter van Steve's commentaar, wordt de klap minder wanneer fans vernemen dat dit deel uitmaakte van een komisch stukje, en van decennia geleden, niet minder. Steve heeft zich ook uitgesproken over de opnames en heeft het verhaal achter hun release uitgebreid.

Steve heeft zelfs gerechtelijke procedures over de banden behandeld, maar niet het soort dat critici zouden verwachten.

Joseph Cooper, die de opnames maakte, werd ooit door Steve ingehuurd om zijn comedyshows op te nemen. Hij hield meer dan tien jaar lang aan beeldmateriaal en audio-opnames van Harvey's optredens vast (Steve's laatste stand-up night was in 2012).

Cooper zou sindsdien Harvey's carrière hebben gevolgd, in een poging om de gastheer "in wezen af te persen", aldus rechtbankverslagen. Cooper heeft Harvey op een gegeven moment zelfs voor miljoenen aangeklaagd.

Wat is er met de Steve Harvey-tapes gebeurd?

Het leek erop dat elke keer dat Steve Harvey een nieuwe zakelijke kans vond, Joseph Cooper daar was en dreigde de oude opnames openbaar te maken in een poging om de reputatie van Harvey te ruïneren.

Gelukkig voor Steve besliste de rechtbank uiteindelijk in zijn voordeel en bepaalde dat Joseph "probeerde de banden commercieel te exploiteren", zeggen bronnen.

Joseph voerde aan dat hij een contract had dat hem toestond de banden vrij te geven, terwijl Steve's kamp YouTube en andere verkooppunten preventief informeerde over Cooper's gebrek aan eigendom van de inhoud.

Uiteindelijk werden de banden (die nooit in de rechtbank werden gehoord) vergrendeld en werd een niet bekendgemaakte "schikkingsovereenkomst" in het procesdossier opgenomen.

Aanbevolen: