Wat Steve Carell te zeggen had over het vertrek van Michael Scott bij het kantoor

Inhoudsopgave:

Wat Steve Carell te zeggen had over het vertrek van Michael Scott bij het kantoor
Wat Steve Carell te zeggen had over het vertrek van Michael Scott bij het kantoor
Anonim

Wilde hij weggaan, was er een misverstand? We zullen het waargebeurde verhaal nooit weten, sommigen speculeren dat Steve Carell het 'The Office' verliet om meer tijd met zijn gezin door te brengen, hoewel er andere bronnen zijn die beweren dat hem nooit een contractverlenging op tijd is aangeboden, ondanks het feit dat hij dat wel wilde. blijven. Naast Parada beweert Andy Greene dat Carell wilde blijven: "Hij wilde de show niet verlaten. Hij had het netwerk verteld dat hij voor nog een paar jaar zou tekenen. Hij was bereid om en zijn agent was bereid om. Maar om de een of andere reden hebben ze geen contact met hem opgenomen", hield Ferry vol. "Hij was van plan om op de show te blijven. Hij vertelde zijn manager en zijn manager nam contact met hen op en zei dat hij bereid is een nieuw contract voor een paar jaar te tekenen. Dus dat alles was bereid en bereid en, van hun kant, eerlijk. En de deadline kwam voor wanneer ze hem een aanbod moesten doen en het verstreek en ze deden hem geen aanbod. Ferry herinnerde zich dat Carell zei: "Kijk, ik heb ze gezegd dat ik het wil doen. Ik wil niet weggaan. Ik begrijp het niet.'”

Uiteindelijk verliet hij de show en het was een van de meest emotionele momenten in de show. Het bleek dat het achter de schermen nog moeilijker was.

Bitter Sweet Goodbye

steve carell office screenshot
steve carell office screenshot

Op emotioneel niveau was het extreem moeilijk om te fotograferen, vooral omdat hij een afkeer had van elk personage in de show. Hoewel Steve toegeeft, was het precies de manier waarop hij wilde dat zijn personage uit zou gaan: "Het was bijna meer dan ik had verwacht … Ik had [tot ziens] scènes met iedereen in de cast en het was emotionele marteling … het was alsof ik gewoon vol zat met emotie en, en vreugde en verdriet en nostalgie, "zei Carell, herinneringen ophalend aan zijn laatste aflevering van seizoen 7."Maar het was ook heel mooi. Ik zou het leuk vinden om alleen die aflevering te doen, omdat ik daardoor een soort finaliteit met iedereen kon hebben."

Om de dingen zo veel groter te maken, was het Steve Carell die de creatieve controle had over zijn vertrek.

Steve was hands-on met zijn exit

Hij wilde zijn uiterste best doen en dat is precies wat er gebeurde. Carell had het perfecte exitplan voor Michael Scott, zoals hij onthulde met Mashable: "Zes maanden voordat ik met Greg sprak over hoe ik wilde dat Michael uitging, zoals ik dacht dat een soort laatste boog zou zijn. Je denkt dat dat alles is wat hij wil Hij wil het middelpunt van de aandacht zijn… En hij, hij wil schouderklopjes. Hij wil dat mensen denken dat hij grappig en charmant is en al die dingen, "vervolgde Carell. "Maar het feit dat hij weg zou lopen van zijn grote eerbetoon, zijn grote afscheid, en in staat zou zijn om op een heel persoonlijke manier afscheid te nemen van elk personage. Dat voelde voor mij alsof het zou resoneren."

Het was een geweldige manier om zijn reis te beëindigen, op een emotioneel belastende aflevering achter de schermen.

Aanbevolen: